Eddie Kingston Ringlere Dönüş Hazırlığında Ortiz ve Homicide ile Antrenman Yapmayı Umuyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Eddie Kingston, 11 Mayıs 2024’te NJPW STRONG Resurgence şovunda Gabe Kidd’e karşı geçirdiği bacak sakatlığından bu yana bir yılı aşkın süredir ringlerden uzak. Rehabilitasyon sürecinde kondisyonunu ve gücünü koruyabilmek için Cezar Bononi ile antrenman yapıyor. Cezar’ın YouTube kanalına konuk olan Eddie Kingston, ringe dönüş planları hakkında konuştu: ''Her şey başta yavaş ilerliyor, iplerden koşma, tüm o şeyler. Üç çeyrek yuvarlanmalar. Sonra ringe gireceğim. Ortiz ve Homicide’yi yere alıp güreşmek için getirmek isterim. Ortiz, eğer bunu kaydedeceklerse, çünkü AEW her şeyi kaydetmeyi seviyor, anlıyorum ama ben sevmiyorum, bu benim tarzım değil. En azından Ortiz’i tekrar televizyonda görmek güzel olur (Gülüyor). Bu benim şovum değil. İşinle her zaman hemfikir olamazsın. Ama ringe bir kez çıktım mı, mutluyum, iyiyim.''. Eddie Kingston’un ringe veya AEW ekranlarına ne zaman döneceği hâlâ bilinmiyor.

Kaynak

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi