Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Eddie Kingston Ringlere Dönüş Hazırlığında Ortiz ve Homicide ile Antrenman Yapmayı Umuyormuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KAT" data-source="post: 377628" data-attributes="member: 44"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]lI-vBYBuKYg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Eddie Kingston, 11 Mayıs 2024’te NJPW STRONG Resurgence şovunda Gabe Kidd’e karşı geçirdiği bacak sakatlığından bu yana bir yılı aşkın süredir ringlerden uzak. Rehabilitasyon sürecinde kondisyonunu ve gücünü koruyabilmek için Cezar Bononi ile antrenman yapıyor. Cezar’ın YouTube kanalına konuk olan Eddie Kingston, ringe dönüş planları hakkında konuştu: ''Her şey başta yavaş ilerliyor, iplerden koşma, tüm o şeyler. Üç çeyrek yuvarlanmalar. Sonra ringe gireceğim. Ortiz ve Homicide’yi yere alıp güreşmek için getirmek isterim. Ortiz, eğer bunu kaydedeceklerse, çünkü AEW her şeyi kaydetmeyi seviyor, anlıyorum ama ben sevmiyorum, bu benim tarzım değil. En azından Ortiz’i tekrar televizyonda görmek güzel olur <em>(Gülüyor)</em>. Bu benim şovum değil. İşinle her zaman hemfikir olamazsın. Ama ringe bir kez çıktım mı, mutluyum, iyiyim.''. Eddie Kingston’un ringe veya AEW ekranlarına ne zaman döneceği hâlâ bilinmiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.fightful.com/wrestling/eddie-kingston-hopes-train-ortiz-and-homicide-preparation-ring-return">Kaynak</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAT, post: 377628, member: 44"] [CENTER][MEDIA=youtube]lI-vBYBuKYg[/MEDIA] Eddie Kingston, 11 Mayıs 2024’te NJPW STRONG Resurgence şovunda Gabe Kidd’e karşı geçirdiği bacak sakatlığından bu yana bir yılı aşkın süredir ringlerden uzak. Rehabilitasyon sürecinde kondisyonunu ve gücünü koruyabilmek için Cezar Bononi ile antrenman yapıyor. Cezar’ın YouTube kanalına konuk olan Eddie Kingston, ringe dönüş planları hakkında konuştu: ''Her şey başta yavaş ilerliyor, iplerden koşma, tüm o şeyler. Üç çeyrek yuvarlanmalar. Sonra ringe gireceğim. Ortiz ve Homicide’yi yere alıp güreşmek için getirmek isterim. Ortiz, eğer bunu kaydedeceklerse, çünkü AEW her şeyi kaydetmeyi seviyor, anlıyorum ama ben sevmiyorum, bu benim tarzım değil. En azından Ortiz’i tekrar televizyonda görmek güzel olur [I](Gülüyor)[/I]. Bu benim şovum değil. İşinle her zaman hemfikir olamazsın. Ama ringe bir kez çıktım mı, mutluyum, iyiyim.''. Eddie Kingston’un ringe veya AEW ekranlarına ne zaman döneceği hâlâ bilinmiyor. [URL='https://www.fightful.com/wrestling/eddie-kingston-hopes-train-ortiz-and-homicide-preparation-ring-return']Kaynak[/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Röportajlar
Eddie Kingston Ringlere Dönüş Hazırlığında Ortiz ve Homicide ile Antrenman Yapmayı Umuyormuş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt