RPG Dünden Daha Kötü Yarından Daha İyi

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
"Hayır, gerçekten neden bu kadar çabaladığımı unutmuş kadar ellerim gevşemedi. İkinci sezonumun sonunu görebilir miyim diye düşünürken kendimi boktan bir sürecin içinde buldum. Antrenman tempolarını kaldıramamış ve tembelliğime yenik düşüp beklentileri karşılayamadım. Yırtık kol bandının yanındaki etiket fiyatı olan ismim artık çok daha farklı bir yerdeydi. Şişenin sonundaki yudumun tadını çıkarmak isterken kulak ağrılarım ve bahanelerim gözlerimde hiç olmadığı kadar kızarma ve yanma yapıyordu. Ya da belki de dünden daha ucuz bir şekilde kafa olmaya çalıştığım için oluyordur. Dünden daha kötü ve yarından daha iyi durumdayım. Harika, muhtemelen bu kadar bitkin gibi hissedip seneye yine buraya kadar nasıl sabrettiğim konusunda kafa şişirip duracağım. Sikerim böyle mesleği, 16 yaşından beri ekstra bir efor sarf etmeden ekran sürem ortalama olmasına rağmen en çok satanlardan birisi bendim. Şimdi beklentim para değil, kariyerim son yıllarını Chris Hero gibi arka alanda görev almayı kabul edecek kadar pes etmemek. Senenin son şovlarını eksik ve disiplinsiz bir şekilde de olsa benden sadece iki silüet uzaklıkta."

hqdefault.jpg

"İmza verirken alkol kokup kokmadığıma dikkat eden güvenlik görevlilerini görmemek harika bir his. Benden imza almak isteyen çocukları görememek de bir o kadar özgür hissettiriyor. Benim gibi olamayacaklarını ve hayatlarını istedikleri gibi özgür bir şekilde yaşayamayacakları gerçeğini internet aracılığı ile kolaylıkla öğrenmiş olmalıydılar. Bir önceki nesil zaten yaptıkları hataları konuşmamak için kıravatlarını her geçen gün nefeslerini burnundan acıyla çıkaracak kadar sıkıca bağlamış durumda. O masanın başında hayal kurmak bile onların hakkı değil, zannettikleri mütevazi hayat, onlara bok gibi hissetmelerini sağlayan kafası dazlak heriflerin sunduğu maddi imkanlardan ibaret olmadığını anlamayacak kadar ritimden kayboldular."

"Kendi ritmimde, Kendi renklerimde ve kendi yorumlarımda geçirdiğim iki koca sezon. Başardım. Dünden bugüne ne değişti? Beni ot ile tanıştıran lise arkadaşımdan nefret etmeye devam ediyorum. Cebindeki tüm paraya kıyıp beni biraz daha iyi bir şekilde başlatamaz mıydı?"

"Daha küçük evlerden günlük dairelere, ismini yeni duyduğum şarap şişelerine ve markette etiket fiyatında değişiklik yapılmış tek yudumda bitirdiğim biralara kadar. Keşke her şeyi ezip geçebileceğim bir arabam olsaydı. Sıfırdayım, yeniden tırmanmak için daha da öfkeliyim."

"Sigaram yok, o hakem piçi yüzünden uçak yolculuklarında hepsine el koydular. İçindeki tütünden şüphelenmişler."

"EĞER ŞÜPHE EDİYORSAN VE KARŞILIĞI UCUZ BİR TÜTÜN İSE YENİSİNİ DE ALIRSINIZ YA AMINA KOYAYIM!"

hqdefault.jpg

"Hem Grand Slamden hem de keyfimden oldum. Ama tabii ki de bu iki bipolara neden intihar etmeyecek durumda olduğumu göstermem gerekiyor."

"Karamsarlık bunun neresinde?"

"Kafam aklı selim cümleler ve Metaforlar kullanmak için çok dolu. Ama kamera karşısında fikirlerim var. Şu an tek istediğim; şova kadar ayık kalmayı başarabilmek."

Korkularının, saygınlığının bile doğada bittiğine şahit olabilirsiniz. Yeni bir adım attığını düşündüğün anlar aslında beyninin tembelliği kabul ettiği ve aynı sokakları dönerek eve vardığı bir süreçtir aslında.

Oynadığınız Karakterin Adı
Jeff Hardy
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi