All In Texas Şovuna Duyurulan Maç

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
Ben de sürekli brand ayrımını savunuyordum ama şirketin güncel dinamiklerinde pek uyumlu olmaz bence. Çünkü Collision ile Dynamite arasında uçurum var. Gerek reyting gerek bilet satışı olarak. 2023 yazında olsa olurdu anca.
Smackdown ilk piyasaya çıktığında bundan çok farklı bir durumda değildi diye biliyorum. Dynamite'a sığdıramadıkları segmentler yerine brandin ana adamlarının gireceği hikayelerle bu toparlanabilir bence, insanlar arta kalan segmentleri izlemek istemiyor doğal olarak. Yani Hangman'i sadece Collision'da görebilmek markanın ismini güçlendirir mesela. Reyting konusunda da geçtiğimiz haftalarda NXT'yi geçmişti diye hatırlıyorum, umutsuz vaka değil yani. Ek olarak brandlere özel temaların farklılığı karakter de getirir Collision'a.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Smackdown ilk piyasaya çıktığında bundan çok farklı bir durumda değildi diye biliyorum. Dynamite'a sığdıramadıkları segmentler yerine brandin ana adamlarının gireceği hikayelerle bu toparlanabilir bence, insanlar arta kalan segmentleri izlemek istemiyor doğal olarak. Yani Hangman'i sadece Collision'da görebilmek markanın ismini güçlendirir mesela. Reyting konusunda da geçtiğimiz haftalarda NXT'yi geçmişti diye hatırlıyorum, umutsuz vaka değil yani. Ek olarak brandlere özel temaların farklılığı karakter de getirir Collision'a.
Collision hafta içine gelmediği sürece pek mümkün değil bence bu. Zaman zaman gerçekleşen bazı etkinlikler yüzünden hem günü değişiyor hem reytingi etkileniyor. Perşembeye ya da salıya alınırsa etkili olabilir bence.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi