All In Texas Şovuna Duyurulan Maç

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bende az çok böyle düşünüyordum ama Okada'da hala iş var Ospreay maçında da gördük. Bu maçı önemsemeyip kariyerine bu kadar haksızlık edeceğini düşünmüyorum varını yoğunu koyacaktır.
Ospreay maçı 720'den sonraki en iyi performansı bile olabilir ama 720 dönemindeki en kötü maçı bile o maçındaki performansını katlar.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
İyi maç olacağı kesin ama ilk 3 çok zor. Omega'nın yaşı ve sakatlık sonrası performansında bir azalma var gibi geliyor bana, ki çok normal. Beklentiyi arşa çıkarmamak lazım bence.
Omega sadece ocak ayında Gabe Kidd ile maçıyla bile performansında azalma olmadığını gösterdi, inanılmaz iyi durumda hala.
Yıllarca Okada fanı olarak birisi olarak söylüyorum, Okada 720 sonrasında güreşi kafada bitirmiş birisi. Yaşı hala genç, vücudu hala elverişli ancak kendisi yapmak istemiyor. Zaten sırf bu yüzden Shin Nihon'dan ayrıldı. Omega'nın da sakatlıklarını düşünürsek, ben şahsen hiç umutlu değilim. Kenny elinden geleni hatta fazlasını yapacaktır eminim ancak sıkıntı burada Okada. Paşanın keyfi gelirse maç çıkaracak.
Okada 1 yıl sonra ilk kez tweet attı Omega maçının reklamı için o da, baya önemsiyor gibi, inanılmaz derece de eminim ki bu 2 adamın efsanevi rekabetine yakışır bir maç daha olacak bu kez daha iyi seyirci önünde, AEW kariyerinde çok büyük maç olarak bir Ospreay ile maçı oldu o maçta tam olarak 720 Okada seviyesindeydi.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Okada vs Ospreay maçından bahsedilmişte o maçın iyi olma sebebi güreşçi performanslarının yanında hikayesinin güzel olması. Güreşçi bazen istediği kadar iyi olsun maç bi 3 5 dklik chain wrestling, sonrasında bol finisherlı bol kickoutlu bomboş bir hareket bombardımanına dönüşüyor. Bu da bana hitap etmiyor. Okada Omega IV gibi.. Okada vs Omega serisinin ilk 3 maçı öyle değildi mesela. 4te tamamen işi 1 buçuk saat boyunca kaç farklı hareket spamlarıza çevirdiler. AEW maçlarının da çoğu böyle zaten.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Bazı şeyler güzel hatırlanmayı hak ediyordu, umarım Tony bu sefer adam akıllı booklar da beni yanıltır. Omega vs Ospreay II'den sonra böyle büyük maçlar için pek umudum yok gerçi.

Yıl 2025 insanlar hala yıldızların güreşte önemli bir yeri olduğunu zannediyor. Bir maçın kaç yıldız alacağını falan yartışıyor. Meltzeri çok eleştiririz falan da herif güreşteki en draw adam maalesef

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Bazı şeyler güzel hatırlanmayı hak ediyordu, umarım Tony bu sefer adam akıllı booklar da beni yanıltır. Omega vs Ospreay II'den sonra böyle büyük maçlar için pek umudum yok gerçi.

Yıl 2025 insanlar hala yıldızların güreşte önemli bir yeri olduğunu zannediyor. Bir maçın kaç yıldız alacağını falan yartışıyor. Meltzeri çok eleştiririz falan da herif güreşteki en draw adam maalesef
Aga yapma ya Omega vs Ospreay maçı inanılmaz iyiydi, AEW büyük maçları yapma konusunda net 1 numara, Okada vs Bryan dışında hakettiği seviyenin aşağısında bookladıkları büyük maç olmadı bu zamana kadar

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Aga yapma ya Omega vs Ospreay maçı inanılmaz iyiydi, AEW büyük maçları yapma konusunda net 1 numara, Okada vs Bryan dışında hakettiği seviyenin aşağısında bookladıkları büyük maç olmadı bu zamana kadar
İkisinin NJPW'deki maçları AEW'den çok daha iyiydi mesela. En azından maçtan yasaklanan Don Callis hala keyfine göre ringin dışında gezip maçı sabote etmeye çalışmıyordu. WCW'da hakemin gözü önünde rakibini kemerle kırbaçlayan Hogan'dan ne farkı var bunun?

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Okada V Bryan sakatlık yüzünden erken bitti diye hatırlıyorum

Ospreay Omega ise bence sadece hareket spam idi. Maç bir yerden sonra ciddiyetini kaybedip anime dövüşüne döndü. Dome'daki maçları baya iyiydi ama dediğim gibi AEW'daki maçı bir yerden sonra ciddiye alamadım. 1'de kickoutlar, Kanada bayrağına saygısızlık ve tornavida hareketlerini izlerken sadece ekrana bakıp "e yani?" dediğimi hatırlıyorım.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
İkisinin NJPW'deki maçları AEW'den çok daha iyiydi mesela. En azından maçtan yasaklanan Don Callis hala keyfine göre ringin dışında gezip maçı sabote etmeye çalışmıyordu. WCW'da hakemin gözü önünde rakibini kemerle kırbaçlayan Hogan'dan ne farkı var bunun?
NJPW maçları daha iyiydi katılıyorum, AEW maçlarında ki tek sıkıntı da oydu söylediklerine tamamen katılıyorum, benim söylediğim şey ring içi ve ring içi hikayesiydi, 2 maçta harikaydı, ilk maç Omega heel Ospreay face, 2. maç Ospreay heel Omega face gibiydi, sertlik olayı da buna uygun olmuştu, seviyelerine yakışır 2 maç çıkardılar.

Konular
26
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Tabi ki yaşları ve yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle NJPW döneminde maçları kadar iyi bir maç olmayabilir fakat yine de son yıllardaki en enteresan maçlardan biri olacaktır. Kalite kendini belli eder.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi