Ne kadar yanlış yorumlanabilirse o kadar yorumlamışsın. İlk olarak Okada modunu açtığında en iyi maçları çıkarıyor hala, Ospreay ile maçı direkt bunu göstermişti, zaten o maç dışında büyük maçı olmadı adamın önüne geleni ezdi geçti, Omega ise döndüğünden bu yana iyi maç bile çıkarmıyor hep üst düzey, diğer maçlarını bilmem ama G1 maçlarını geçer, ayrıca en az 5.5 yıldızlık maç çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum. Omega ve Okada sadece ringte durarak bile 4 yıldız çıkartır, ne 4 yıldız zor ederi yav%80 ikili bu konuda önceki maçlarını geçerek güreş tarihinin en balon maçını yapacak. 4 yıldız zor edecek maça Meltzer bunağı güzel bir ödemeyle 7 küsür yıldız basacak. %15 son maçları olan Dominion 18 kadar balon olmayacak ama onun dışındaki tüm maçlarından kötü olacak. %4 ilk 3 maçın seviyesine yakın geçecek. %1 ikilinin en iyi maçı olacak.(AEW overbookingleri, Okadanın 2018den sonra düşüşe geçmesi vs. işin içine girince bu pek mümkün gözükmüyor.)
AEW'nun en iyi 10 maçına zor girer (Meltoş 10 yıldız basar ama hem Okada hem Omega hem de AEW faktörüyle. faktör başına 3 yıldız maçın kendisine de bir yıldız.)Ne kadar yanlış yorumlanabilirse o kadar yorumlamışsın. İlk olarak Okada modunu açtığında en iyi maçları çıkarıyor hala, Ospreay ile maçı direkt bunu göstermişti, zaten o maç dışında büyük maçı olmadı adamın önüne geleni ezdi geçti, Omega ise döndüğünden bu yana iyi maç bile çıkarmıyor hep üst düzey, diğer maçlarını bilmem ama G1 maçlarını geçer, ayrıca en az 5.5 yıldızlık maç çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum. Omega ve Okada sadece ringte durarak bile 4 yıldız çıkartır, ne 4 yıldız zor ederi yav
İlk 3 girer, girmezse hayal kırıklığı olur benim için, en az 5.5 yıldızlık maç bekliyorum dediğim gibiAEW'nun en iyi 10 maçına zor girer (Meltoş 10 yıldız basar ama hem Okada hem Omega hem de AEW faktörüyle. faktör başına 3 yıldız maçın kendisine de bir yıldız.)
İyi maç olacağı kesin ama ilk 3 çok zor. Omega'nın yaşı ve sakatlık sonrası performansında bir azalma var gibi geliyor bana, ki çok normal. Beklentiyi arşa çıkarmamak lazım bence.İlk 3 girer, girmezse hayal kırıklığı olur benim için, en az 5.5 yıldızlık maç bekliyorum dediğim gibi
Bende az çok böyle düşünüyordum ama Okada'da hala iş var Ospreay maçında da gördük. Bu maçı önemsemeyip kariyerine bu kadar haksızlık edeceğini düşünmüyorum varını yoğunu koyacaktır.Yıllarca Okada fanı olarak birisi olarak söylüyorum, Okada 720 sonrasında güreşi kafada bitirmiş birisi. Yaşı hala genç, vücudu hala elverişli ancak kendisi yapmak istemiyor. Zaten sırf bu yüzden Shin Nihon'dan ayrıldı. Omega'nın da sakatlıklarını düşünürsek, ben şahsen hiç umutlu değilim. Kenny elinden geleni hatta fazlasını yapacaktır eminim ancak sıkıntı burada Okada. Paşanın keyfi gelirse maç çıkaracak.
G1 en iyi maçlarıdır mesela..Ne kadar yanlış yorumlanabilirse o kadar yorumlamışsın. İlk olarak Okada modunu açtığında en iyi maçları çıkarıyor hala, Ospreay ile maçı direkt bunu göstermişti, zaten o maç dışında büyük maçı olmadı adamın önüne geleni ezdi geçti, Omega ise döndüğünden bu yana iyi maç bile çıkarmıyor hep üst düzey, diğer maçlarını bilmem ama G1 maçlarını geçer, ayrıca en az 5.5 yıldızlık maç çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum. Omega ve Okada sadece ringte durarak bile 4 yıldız çıkartır, ne 4 yıldız zor ederi yav