- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Bugün yani 03.06.2025 tarihinde gerçekleştirilen Star Navigation 2025 şovunun ana olayında, ortada GHC Heavyweight Championship'in olduğu bir maç gerçekleştirildi. Bu maçta Tetsuya Endo, Takashi Sugiura ve şampiyon olan OZAWA karşı karşıya geldi. Bu maç, GHC Heavyweight Championship için gerçekleştirilen ilk 3-Way Match olmasıyla özeldi. Tetsuya Endo'nun, Takashi Sugiura rehberliğinde Team 2000X'ten ayrılmasıyla başlayan durum, aralarında bir maça dönüşmüştü. Şampiyon OZAWA hayatta kalma formatını önermişti ve ''Eğer Endo kaybederse, Team 2000X’e geri döner.'' diye kendi başına bir ilan bile yapmıştı. Ancak onları bekleyen manzara bambaşkaydı...
Maçta Tetsuya Endo’nun hareketliliği göze çarptı. Daha önce Pro Wrestling NOAH ile yapılan bir rekabet maçında nakavtla bayılmış ve kariyeri leke almıştı. ''GHC Heavyweight Championship'i almak en büyük intikamım olur.'' diyerek, yollarını ayırdığı OZAWA’ya saldırdı. OZAWA’nın tekliflerini sürekli reddetti. Takashi Sugiura ile OZAWA’ya karşı ittifak kurarak birlikte savaşsalar da bire bir kapışmalardan da geri durmadılar. Takashi Sugiura, OZAWA’yı Boston Crab ile tutarken, Tetsuya Endo yanında uzanarak burun karıştırıp sümüğünü onun alnına sürdü. Uyumlu hareketleri ile devam ettiler. Ancak OZAWA'nın, Takashi Sugiura’yı hakemle çarpıştırmasının ardından şok edici gelişmeler yaşandı. Team 2000X üyeleri ringe dalarak Tetsuya Endo’ya toplu saldırı gerçekleştirdiler. Takashi Sugiura'nın araya girip Tetsuya Endo'yu kurtaracağı düşünülüyordu. Ancak Sugiura, Tadasuke'den aldığı çelik sandalyeyle aniden Tetsuya Endo’ya saldırdı. OZAWA’dan aldığı tişörtü giyerek Team 2000X’e aniden katıldı ve salon şok oldu!
İhanete uğrayan Tetsuya Endo, OZAWA & Takashi Sugiura'nın ağır saldırılarına maruz kalsa da kendisine yönelik yapılan tezahüratlarla güç topladı. Bir anlık boşluktaTakashi Sugiura’yı School Boy ile sırt üstü çevirip 1’e 1 duruma getirdi! Daha önce OZAWA’dan yediği tokatla nakavt olmuştu ama bu kez aynı şekilde tokat atarak cevap verdi. OZAWA'nın yanağını yalamasının ardından onun dilini tuttu ve Exploder ile fırlattı. God's Right Knee'sini de net isabet ettirdi. Takashi Sugiura, hakemin ayağını çekerek sayımı engelledi! Tetsuya Endo ring dışına çekilip topluca dövüldü ama Endo Special ile tüm second'ları oyaladı. Kendisine yöneltilen tezahüratlar salonu kapladı. OZAWA’ya Torture Rack Bomb vurduktan sonra Burning Star Press ile galibiyet denemesinde bulundu. OZAWA, bu hamleyi ''Kenzan'' (tırmık benzeri nesne) ile karşıladı. Şık bir Spanish Fly'den sonra Tetsuya Endo’nun özel hareketi olan Burning Star Press’i birebir taklit etti ve salonu ''OZAWA'' tezahüratlarıyla doldurdu. Ardından OZAWA onun yüzünü yaladıktan sonra suratına Dropkick çaktı ve Big Ben Edge ile devam etti. Tetsuya Endo omzunu kaldırsa da direnişi buraya kadardı. OZAWA, Real Rebel hareketiyle mükemmel bir 3 sayılık galibiyet aldı.
Tetsuya Endo’yu ''NOAH’ta birlikte zirveye ulaşalım'' diyerek kurtarmaya çalışan Takashi Sugiura’nın karanlığa geçişi, şaşırtıcı bir son oldu. Yine de ringde etkileyici anlar sergileyen Tetsuya Endo'yu, OZAWA son gücüyle alt etti; geçen 24 dakika 38 saniyenin ardından GHC Heavyweight Championship 6. kez korumayı başardı! Maçın sonrasında Team 2000X tişörtüyle Takashi Sugiura’nın yanında mikrofonu eline alan OZAWA şöyle dedi: ''Team 2000X’in yeni üyesi, ''Godfather'' Takashi Sugiura artık bizde! Sugiura'nın bu takıma katılması Ryogoku’daki şovdan önce kararlaştırılmıştı. Bir tokatla uçup giden zayıf güreşçilere Team 2000X’te yer yok. O herif (Endo) için nefret ettiğim Jun Akiyama ile bile iş birliği yaptı ve onu istifa etmeye kadar yönlendirdim.'' diyerek perde arkasını açıkladı ve ''Teşekkürler Godfather Takashi Sugiura!'' dedi.
Ardından şunları ekledi: ''Bugün de Korakuen Hall’a geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bugün de bu Pro Wrestling NOAH’ı korumayı başardık! Ve bundan sonra da Pro Wrestling NOAH’ı batırmak isteyen kötü adamları alt etmeye devam edeceğim. Ben haklıyım. Ben kesinlikle haklıyım. Ben adaletim!''. Son olarak şunları söyledi: ''Karar verdim! Bugünden itibaren bu Pro Wrestling NOAH, artık Pro Wrestling OZA olarak adlandırılacak. The Real Rebel.'' diyerek meşhur ''kafasına göre ilan'' serisini sürdürerek Haziran Korakuen şovunu kapattı. Şov son buldu.