PPV Star Navigation 2025 (18.05) Spoiler: GHC Junior Heavyweight Championship Maçı

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

Bugün yani 18.05.2025 tarihinde Pro Wrestling NOAH tarafından gerçekleştirilen Star Navigation 2025 şovunun Co-Main Event'inde GHC Junior Heavyweight Championship için bir maç gerçekleştirildi. Bu maçın bir tarafında şampiyon olan YO-HEY ve diğer tarafında meydan okuyan Tadasuke yer alıyordu. İlk olarak her zamanki gibi üzerindeki 'X' boyası olan sandalyesiyle meydan okuyan Tadasuke geldi. Sandalyesini ringin ortasına kurup, onun üzerine oturarak pozlar verdi. Sonrasında sandalyesini köşeye taşıdı ve oturarak YO-HEY'i beklemeye başladı. YO-HEY ringe girişini gerçekleştirdi ve yapılan hazırlıkların ardından bu maç başladı.

Tadasuke maç sırasında aşağılarcasına rollenmelerde ve orta parmak gösterme durumunda bulundu. Maçın bir müddet ilerlediği ve seyircilerin alkış ile ritim tuttuğu sırada, YO-HEY Super Face G denedi ama Tadasuke eğilerek bundan kurtuldu. YO-HEY takla atarak ayağa kalktı ve direkt Tadasuke'ye doğru tekrardan hareketlendi. YO-HEY, Tadasuke'ye Lariat vurmaya çalıştı ama Tadasuke bundan da kurtuldu ve YO-HEY'i hakemin üstüne doğru iterek kuralsız bir ortam yarattı. Hakemin kendisini yerde bulduğu ve yaşananları göremeyeceği sırada, Tadasuke rakibine Low Blow vurdu! Yuhalandığı sırada hile girişimini sürdürdü, maçın başında kendisiyle birlikte getirdiği sandalyeyi aldı ve YO-HEY'e vurmak üzere onun ayağa kalkmasını bekledi. YO-HEY ayağa kalkar kalkmaz ona doğru koştu ve sandalyeye doğru Dropkick vurarak, Tadasuke'nin elindeki sandalyeyi kendi kafasına vurmasına yol açtı! Bu andan sonra maç epey tempo kazandı, hızlandı.

Maçın finalinde, YO-HEY; Tadasuke'ye Super Face G'sini yaptı ve onu tuşlayarak bu maçın sonunu getirdi. 10 dakika 52 saniye süren bu maçın neticesinde, YO-HEY; GHC Junior Heavyweight Championship'ini ilk kez başarıyla korumuş oldu. Kemerini omzuna almasının ardından mikrofonu eline alan YO-HEY konuştu. ''Mutluyum. Ben, YO-HEY-chan, NOAH Junior’un zirvesine ulaştım. Bir şey söylememe izin verin. Bir sonraki rakibi ben belirleyeceğim.'' diyerek söze girdi. ''NOAH Junior’u ışıl ışıl parlatacak? Sunshine Hero? Hey Junta!'' diyerek Junta Miyawaki’yi çağırdı. Fazla geçmeden, yüzündeki gülümseme ile Junta Miyawaki'nin arka alandan geldiğini gördük. YO-HEY, ''Bu Junior Heavyweight kemerini ortaya koyarak, ışıl ışıl Junior’u parlatacak bir unvan maçı yapmaz mıyız?'' diye yeniden teklifte bulundu.

Junta Miyawaki de, ''YO-HEY-san! Hadi seninle ışıl ışıl bir unvan maçı yapalım!'' diyerek anında kabul etti. Ayrıca YO-HEY, saçlarını parlak turuncuya boyamıştı ve ''Elbette savunmayı gerçekleştirecek olan benim, YO-HEY-chan ve senin imaj rengi olan turuncuyu, ben kendime alacağım.'' diye de önceden haber verdi. Geçtiğimiz yıl sonunda tekli maçta zafer Junta Miyawaki’ye geçmişti. Bu yıl da Junior Tag Team maçında yıldız kapışmaları sürmüştü. Şimdi bu ikili arasındaki mücadele, bu sefer GHC Junior Heavyweight Championship için gerçekleşmesi kesinleşmiş oldu. Bunların sonrasında şov devam etti.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi