RPG WrestleMania Coşkusu

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Arenaya karanlık çöküyor!

m8py47u.gif

Kameralar netleşince Kara Kitap'ı görüyoruz. Dark STG'nin ellerinde bekliyor.

m6c24ch.jpg

Dark STG'nin belinde Kara Kemer, bir elinde Kara Kılıç, bir elinde Kara Kitap, arkasında ise Kara Vanguard havada asılı duruyor.

nnsil96.jpg

Bir fani geldi ve Izdırap Tanrısı ile savaşmak için savaş meydanına indi. Hayalleri vardı. Hayallerinde ise süslü spot ışıkları vardı. O ışık artık söndü. Karanlığa kafa tutmak isteyen her kim varsa sönüp gitti. Arkana bir dön bak Matt. Sana sırtını dönmeye başladılar bile. Bu savaş başlamadan bitti. Tüm hayranlarının gözü üzerinde iken seni son kez kırıp geçeceğim. Kara Kitap, seni kaale almıyor. Bu evrende hiçbir ciddiyetin yok. Karanlık Çağ çığ gibi büyürken çıkıp geldin ve bana meydan okudun. Bu sence mantıklı mıydı? Dark STG gücünün zirvesinde iken ne hayal etmiştin? Sen küçük dostuna sahip çıkamayacak zavallı bir adamsın. Senin vaktin çoktan doldu. Umutlar yerini hayal kırıklığına bıraktı, şampiyonluklar yerini emekliliğe bıraktı. Kahramanlar birer birer düşerken senden medet uman bu sahtekar faniler de sırasıyla yok olacak. Sizin zamanınız bitti. Karanlık yükseldi ve artık bizlerin zamanı. Izdırap Tanrısı nihayet yükseldi ve durdurulamaz bir güç haline geldi. Wrestlemania gecesi bir kez daha ayakta olan ben olacağım! Ellerimi göğe yükselteceğim ve karanlığı en tepede var edeceğim. Eski süslü devirler artık sona erdi. Buraya ilk adım attığımdaki zırvalıkları hatırlıyorum. Dark John diye bir yaratık yarattım. O tam anlamıyla bir hizmetkardı. Anlamsız gözlerle etrafını izleyip bana kurban getiren bir zavallı. Onu var ettim ve yok ettim. Onun gibi soytarıları burada birer birer küçük düşürdüm. İnsanların sevdiği o "aptal" kişilikleri buradan temizledim. Hiçbiri ellerinde altınlarla gezemiyor. Onların kökü kazındı. John bir gün yine dönecek ve onu sonsuzluğa yollayacağım. Bir de Judgment Day saçmalığı vardı. Onların iç karışıklıkları aylarca burayı meşgul etti. Sonsuz döngüye girmiş bir avuç ahmak. Onlar ve türevleri artık birer hiç.

92qda1o.jpg

Şu halinize bir bakın. Tamamen umutsuzca bakan zavallı faniler. Son umutları ise Matt Hardy. Umut bağladıkları adamın kendinden umudu kalmamış. Bir hevesle yaşanan geri dönüş, alınan ufak bir reaksiyon ve kapanış. Resmi emeklilik açıklamaya hazırlanan bir fani için ideal bir seçim. Sevilerek veda etmek... Küçük dünyanız için ne yüce bir amaç! Wrestlemania gibi bir platform da bunun için muhteşem tercih. İnsanların en heyecanlı olduğu anda Izdırap Tanrısı'na meydan okuyorsun ve destekler tamamen sende. Tam da hayal ettiğin gibi Matt. İnsanlar senin için çığlık atacak. Durma, gel ve benimle o ringde yüzleş. Ben hiçbir zaman savaştan kaçmadım. Karanlığı bu evrene yaymak gibi yüce bir amacım varken senin gibi hedefsiz bir adama karşı düşmeyeceğim. Aksine en mutlu gecenizi karanlığa boğacağım. Ben hayallerin katiliyim Matt. Yıllarca üstüne inşa ettiğin kariyerini karanlığımla yıkıp geçeceğim. Wrestlemania gecesi muhteşem geçecek küçük fani. Binlerce insanın önünde olmak seni heyecanlandırıyor mu? Beni daha fazla heyecanlandırıyor! Yaşanacak katliamı hayal ettikçe insanların üzüntüleri gözlerimin önüne geliyor. Ne gece olacak ama! Çok değer verdiğiniz o gösteriyi karanlığa gömeceğim. Bütün değerleriniz yerle bir olurken bundan zevk alacağım Matt. Bunu durdurmaya çalışsana. Bunu yapmaya çalışmanı istiyorum çünkü en umutlu olduğunuz anda yıkılmanızı görmekten çok eğleniyorum. Karanlık olmadan bir hiçsiniz! Hepinizin kapısını çalacak karanlık. Çağlar değişse de mevsimler değişse de karanlıktan kaçış yoktur. Karanlığın olduğu yerde de Dark STG var olacak. Matt Hardy'i kırdıktan sonra ise... Durmayacağım. Bana meydan okuyan yeni bir fani çıkacaktır. Benim savaşım asla bitmeyecek. Ben durdurulamaz olanım.

Dark STG kemerini gösterirken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi