Marmaray'da Çocuklarının Yanında Darbedilen Baba

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Forumda bu olayın konusu açılmıştır diye insanların yorumuna bakmak için girdim ama konu yoktu, ben açayım dedim. Konuyla alakalı çok tweet olduğu için flood şeklinde olmasın diye olayı kendim anlatacağım.

Bir adam Marmaray'a çocuklarıyla birlikte biniyor, binerken kapının önünde kalabalık olduğu için Marmaray boşken niye burada bekliyorsunuz minvalinde uyarıyor. Sonra yumruğu atan lavuk aradaki boşluktan - zaten Marmaray/Metro kullanıyorsanız kapının önünde 3 kişi dururken orada ol(may)an boşluğu bilirsiniz. - geçsene demiş, adam da ben niye oradan geçmek zorundayım diyince ya sabır çekmiş. O ara sanırım Marmaray'daki diğer insanlarda isyandaki adam haklı olduğu için diğerini susturmuş.

Çocuklu adam kapının önündeki kadınla konuşurken arkadaki mavili bağırıp adamı ittirmeye başlıyor, sonrasında yumruğu atan adam da ittiriyor. Sonra gel lan buraya diye bağırıyor, en son yumruğu atıp Marmaray'dan kaçarak iniyor. Sonra çocuklu adam çocuklarını sakinleştirmeye çalışıyor, mavi gömlekli adama sen gaza getirdin diyince mavi gömlekli lavuk adamı çocuklarıyla birlikte koltuklara itiyor. Marmaray'dan mavi gömlekli adamla çocuklu baba aynı durakta inince ikisi yine bir arbede yaşıyor.

Sonrasında mavi gömlekli ve yumruklu adam gözaltına alınıyor, mavi gömlekli (İbrahim Aktan) serbest bırakılırken yumruk atan adam adliyeye sevkediliyor. Aşağıda kavga videosu ve burnu kırılan babanın açıklaması var.

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Şiddet son dakikaya kadar hiçbir şekilde bir çözüm yolu olmamıştır ki zaten bir adamın yanında ailesi ve çocuğu varsa ''haksız bile olsa'' ağırdan alınması gerekir kusura bakma abi denilip geçilmesi lazımken haklıyken sen adama çocuklarının yanında değil vurmak sesini yükseltiyorsan şiddete maruz kalması gereken şahıs burada otomatik olarak sen oluyorsun. Bu tarz kıro ve kendisini bir bok zanneden insanlar yüzünden bu hallederdeyiz. Keşke böyle bir haberi görmemiş olsaydım.

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bir insana çocuklarının önünde ailesinin önünde bunu yaşatmak aşağlıklığın şerefsizliğin zirvesidir. Bunu yapan o iki it elbet cezasını çekecektir ama geberseler bile maalesef babanın ve çocukların ömürleri boyunca zihinlerinden asla gitmeyecek bir olay. İnsanı ölmekten beter etmek böyle bir şey Allah kimseye yaşatmasın. Aileye herkes destek olmalı sahip çıkmalı. diğer itlerinde soyu kurur inşallah.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi