- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 550
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Işıklar sönüyor.
Rampada gaz lambası sallanarak gelirken, belinde PGW Şampiyonluğuyla beraber Bray Wyatt'ı görüyoruz. Wyatt sırıtarak ringe bakarken iki yanında omuzlarında PGW Tag Team unvanlarıyla Braun Strowman ve Erick Rowan beliriyor. Wyattlar ilerlerken bir anda duruyorlar ve Rowan'la Braun kenara çekilirken Harland'ın siuletinin yaklaştığını görüyoruz. Wyatt lambanın ışığında Harland'a bakıp sırıtırken Wyattlar ringe ilerliyor. İçeri girdiklerinde Bray sandalyesine kuruluyor ve hemen arkasında Harland'la beraber seyirciye baktıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.
Bir zamanlar bilge bir gezgin "aile her şeydir" demişti, öyle değil mi? Ailesiz adamların günah işlemekten daha az korktuğunu anlatmıştı. Ve günün sonunda, geçici ortaklıkların her zaman ailelere karşısında diz çökmeye mahkum olduğunu da... Angelico ve Randy Orton, bir aile değil. Val Venis ve Mark Henry, bir aile değil. Onlarınkisi, geçici iş ortaklıkları. Randy, Angelico'ya tosladığı sırada bizim öğretilerimizi, bizim ona işlediğimiz gerçekleri sindirmekten korkuyordu. Yüzleşemeyeceğini anladığı dakikadan itibaren, ağabeyi yerine bir sokak berduşuna sığınmayı tercih etti. Ve bu tercihin onu nereye götürdüğünü görüyoruz, öyle değil mi biraderlerim ve bacılarım? Ağabeyi, küçük kardeşinin elinden oyuncağını aldı ve bu çöplükte en yüksek sesle ötebilecek tek horozun kim olduğunu cümle aleme gösterdi. Hayali arkadaşı ise hala aynı salaş barda, sıradaki kurbanını beklemekte. Val Venis.. Nasıl becerdiyse iki ayda bir yeni bir hamam oğlanını havlusuna ortak etmeyi başarıyor. Şimdi ise aparat olarak Mark Henry'i kullanıyor. Her zaman emirleri alabileceği bir adama ihtiyaç duyan, kendi başına düşünme yetisinden aciz olan ihtiyar Mark... Daha önce kaybettikleri savaşı tekrar açmak üzere yollara düştüklerini görebiliyorum, ve onları bekleyen sondan haberleri olsaydı bu hamleyi yaparlar mıydı diye düşünüyorum.. Patikalar. Nereye gideceğimizi her zaman yol ayrımlarında takip edeceğimiz patikalar belirler ve ben bu alemin pusulasıyım. Benim gösterdiğim yönde ilerleyen adamlardan fatihler, imparatorlar doğarken; hışmıma talip olmayı tercih edenler ise soytarıdan beter vaziyete geldiler. Ve şimdi, bütün bu geçici ortaklıkların, bütün bu menfaat ittifaklarının arasında halen PGW'deki tek gerçek olmayı sürdüren bir sancak yükseliyor. BİZİM SANCAĞIMIZ. Wrestlemania yaklaşırken halen irtifayı kaybetmemizi, rüzgarımızın dinmesini bekleyenler var ama size söylüyorum: Geri dönüş yok. Diğerlerinin aksine bu altını belime takarken ona üç ay vekilharçlık yaptıktan sonra elimden düşürme planı yapmadım. Onun üzerinden, PGW'nin tamamına hükmettiğim bir dünya düzeni yaratma amacı güttüm. Ve geldiğimiz noktada, ailemizin sancağı en yüksekte dalgalanırken sahte ortaklıklar önümüzde dağılmaya devam ediyorlar.
Wyatt, Braun ve Erick'i gösteriyor. Ardından Harland'a dönüyor.
Şimdiye kadarki zaman diliminde gördüğünüz neşeli arkadaşlarımın, buzdağının sadece görünen yüzü olduğunu söylerken şaka yapmıyordum. Madamlar ve mösyöler... biz her yerdeyiz! Ve inanın bana, gölgesi bütün PGW'yi dinlendirmeye yetecek kadar büyük olan bu ağacın, yer altında o kadar çok filizi ve kökü var ki. Ve her birinin anlatacak ayrı bir hikayesi... Karşınızda bu hikayelerin en yenisi ve belki de en uzun soluklusu duruyor. Benim başyapıtım olacak adam: Harland. Diğerleri bana boş bir sayfa ve bir kalemle geldiler... Ama o farklı. O, beyni hastalıklı düşüncelerle yıkanarak manipüle edilmiş ve istismara uğramış bir zihin. O, yılanlar çukurunun içinden çekilerek çıkarılmayı bekleyen bir kanatsız melek! (Wyatt kahkaha atıyor) Komşular, sizi kandırmama izin vermeyin. O, bizim topraklarımızda yetişen en hastalıklı adam ve şimdi bütün kişisel fantezilerini PGW evreni üzerinde test etmeye hazır. Yüzüne iyi bakın madamlar ve mösyöler... Küçük Joey'in senelerce bir aparat gibi kullanıp kenara attığı, yaralı bir ruh.. Ve inanıyorum ki yaklaşan savaşlarda bütün bunların acısını hasımlarımızdan çıkarırken, ne onu ne de yüzünü bir daha unutmayacaksınız. Mexico City'e gidiyoruz, ancak sessiz sedasız, bir hırsız edasıyla değil. Davullarla, borularla, bütün Güney'in gücünü arkamıza alarak oraya gidecek ve No Way Out'ta başlattığımız şeyi sürdürmeye devam edeceğiz. Ve Wrestlemania'dan sonra Harland, yapmak için doğduğu şeyi yapacak: Ağabeyinin rövanş hakkını kullanarak Wyatt Family'den çalınan son parçayı bize geri getirecek: PGW Televizyon Şampiyonluğunu. Randy Orton, Mark Henry, Val Venis… Kimi isterseniz bize onu gönderin; tek parça olarak geri dönmesini istedikleriniz hariç. Follow… the buzzards…
Wyatt ayağa kalkıp kemerini havaya kaldırırken Wyatt Family'nin gövde gösterisiyle kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bray Wyatt