Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şahsen bu maçı Forbidden Door şovunda görmeyi tercih ederim bu arada, şuan konuşulan maç o olduğu için söyledim, sen ne görmek isterdin mesela, ben single maç değil de bu şov Edge & Christian vs FTR görmek isterim ama ne yazık ki olacak gibi gözükmüyor.
Ben şahsen bu maçı Forbidden Door şovunda görmeyi tercih ederim bu arada, şuan konuşulan maç o olduğu için söyledim, sen ne görmek isterdin mesela, ben single maç değil de bu şov Edge & Christian vs FTR görmek isterim ama ne yazık ki olacak gibi gözükmüyor.
Mone'nin bu maçı kaybedip diğer tüm kemerleri kaybettikten sonra şampiyon olmasını istiyorum. Umarım bu şekikde bir rol izlerler. 2 kemeri tek kişinin tutması senaryosu olacaksa da ekstra 20 kemer olmadan işlenmesi daha hoş olur.
Şu şovun cumartesiye koyulması acayip iyi oldu, bir aksilik olmazsa canlı kalırım. Omega v Okada klasiğini yeniden canlı gözle izlemek için sabırsızlanıyorum.
@RebornByUnpredictable şu YB vs. Strickland & Ospreay maçı tam da sana dediğim gibi kartı doygun hale getirecek kemersiz bir maç, güzel bir eşleşme çıktı ortaya.