AEW Dynamite Spoiler: Mone ve Storm Yüz Yüze

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
GsFNVHnWAAALAZO

Mercedes Mone, ringe gelerek kendisinin Owen Hart Turnuvası'nın en büyük galibi olduğunu iddia etti. Owen Hart ve idolü Eddie Guerrero gibi efsanelerin bile onun yanında sönük kaldığını söyledi. Tam konuşurken, Timeless Toni Storm'un müziği çaldı ve Storm ringe çıktı.

İkisi ringde karşılıklı dolaşırken, Storm AEW Kadınlar Kemeri'ni ortaya koydu. Mone, taraftarların "siyah-beyaz" bir şampiyondan sıkıldığını, renkli bir şampiyon istediklerini söyledi. Storm, Mone'u 441 gündür beklediğini, onun AEW'ye geldiğinden beri hiç yenilmediğini ve kendisine bakmadığını belirtti. Mone ise sabrın öneminden bahsedip kendisini "güreşin Beyoncé'si" olduğunu söyledi.

Storm, Mone'un hiç karşılaşmadığı biri olduğunu söylerken, Mone da All In'de kemeri alıp tarihin en iyi kadın maçını yapacaklarını iddia etti. Storm, ikisinin de başarı için AEW'ye geldiğini ancak Mone'un tüm kemerleri isterken, kendisinin sadece bir kemer için yaşadığını vurguladı.

Mone, "Toni Storm'un kalçaları bile Mone Train'e yetmez" diyerek alay etti. Storm, 45 gün sonra Texas'ta bir kız çocuğunun onları izleyip "Vay canına, bu kızlar deli!" diyeceğini söyledi. Mone, Storm'un "zamanının All In'de biteceğini" söyleyince, Storm el sıkışmayı kabul etti ancak Mone'un saldırısını savuşturdu. Storm, kemeriyle ringde zafer kazanmış şekilde şovu bitirdi.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Mone her mikrofona konuştuğunda "ben şöyleyim, ben buyum, en iyisi benim" demekten öteye geçemiyorken Toni her hafta orijinal bir catchphrase ile muhteşem promolar kesiyor. Bu yüzleşmede de ikisi arasındaki fark çok açıkça görülmüş oldu bence. Mone'nin artık yavaştan yaratıcılığını arttırma konusunda çalışması gerekiyor. All-In'de kemeri alamayacakmış gibi geliyor bana şu haliyle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi