"Austin Theory, Adam Page'den Daha İyi"

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Ospreay vs. Hangman maçından sonra Cornette'in bu demecini yeniden gündeme getirelim. Sizce çuvalladı mı yoksa hâlâ haklılığını koruyor mu?

31 Ocak 2022

"Samimiyetle söylüyorum ki, kariyerinin bu aşamasında Austin Theory, AEW Şampiyonu Hangman Page'den daha iyi. Fiziksel görünümü daha iyi. Bu, Page'in kötü göründüğünü söylediğim anlamına gelmiyor, ama Theory'nin fiziği kesinlikle daha iyi. Ring içi çalışması – temel hareketlerden tut, zamanlama, pozisyon alma ve tüm işin mantığına kadar – daha üstün.

Maçlarında daha fazla kişilik sergiliyor, röportajlarında çok fazla kişilik göstermiyor ama Hangman Page de röportajlarında çok sık kişilik sergilemezdi, sadece arada bir coştuğunda gösterirdi. Ama Theory'nin maçlarındaki kötü karakter (heel) kişiliği, Page'in iyi karakterli (babyface) kişiliğinden daha iyi yansıyor. Zaten daha önce de belirttiğimiz gibi, Page Danielson’la güreşirken bile gözlerimizi Danielson’dan alamamıştık."

1748270740399.png

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Hangman’in ilk hallerini hatırlıyorum da aşırı toy ve sütoğlanı havası vardı. Sonra Elite ile takılınca hem karakter anlamında hem güreş anlamında hem de network anlamında kendini geliştirdi. Örneğin onun döneminin top yıldızı Adam Cole iken şu an onun fersah fersah üstünde. Bu konuda kendisine büyük saygı duyuyorum. Şu an Punk mevzusu olmasa ve WWE’ye gelse direkt main eventer olacak bir isim olarak görüyorum.

Austin Theory ise Vince kalsa şu an şirketin yüzlerinden birisiydi. Çok kötü booking kurbanı oldu. MITB aldı ama testisoğlanı gibi kullanıldı rezil oldu. Sonrasında da imaj olarak hiçbir şey maalesef ki koyamadı. Şimdi ise bir tane gevşek ile takılıyor. Çok büyük potansiyel harcandı.

Kero

rehabilite
Konular
465
Beğeni sayısı
881
PG Nakit
580
Hangman güncel olarak güreşin en iyi isimlerinden birisi. Yukarı da ki yoruma da katılıyorum WWE'ye gelecek olursa muhtemelen şirketin zirvesinde ki isim olacaktır ama ben AEW'da kalmasını tercih ederim. AEW markasının yüzü ve en zirve ismi olarak hatırlanmalı. Theory ise rezil rüsva oldu ve WWE'de bulunacağı süre boyunca bence toparlanamaz. Ayrılmalı.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
İkisi de büyük potansiyel olarak görünüyordu ama şu an baktığımızda yalnızca birisi potansiyelini kullanırken diğeri Logan Paul değil de kendisi YouTubedan gelmiş gibi davranıyor. Belki düzgün bir main event hikayesinde görsek Theory’den daha büyük övgüyle bahsedebilirim ama şu anlık Hangman ile kıyaslamak Hangman’i küçümsemektir.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Randy, Lesnar, Triple H, Hbk gibi sayısız güreşçi gençken kötü işlere girişmiş. Hangman'in yaptığı onların yanında kıyaslanmaz bile. İleride sorun çıkartacağını sanmıyorum.

CM Punk şirketteyken ve şu mevzu daha tazeylen Page’in WWE ile anlaşabileceğini sanmıyorum.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
AEW'in ilk yılında yalnız kovboy olarak takıldığı gimmick çok iyiydi. Son zamanlarını bilmiyorum ama. Kenny Omega'yla takımken bile Kenny YB'la takılırken Hangman'ın tek tabanca takılması, kimseye eyvallahının olmaması falan çok iyiydi. Fakat promolarını beğenmiyordum. Konuşmasa daha iyiydi. Şu an ne alemdedir bilmiyorum. Austin'de de karizma var, serseri jigolo havası var. Bence yıldız olabilirdi ama MITB muhabbetinden sonra çok geriledi. Austin'i bir tık daha önce görüyorum ben Hangman'dan.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi