PPV DON Spoiler: Main Event (Page vs Ospreay)

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Maç dengeli bir başlangıçla başladı. Ospreay omuz atışından hızla kalkarken, Page onu saçından çekti ama bu küçük heel hareketini fark edip yavaşladı. İki güreşçi de birbirlerinin hamlelerini ustalıkla savuşturdu: Ospreay'ın Sky Twister Press'i, Page'in sert yumruklarıyla dengelendi.

Dışarıda Page, Ospreay'i bariyere doğru güçlü bir şekilde fırlattı. Ringe döndüklerinde Ospreay, Stundog Millionaire ve Sasuke Special hareketleriyle atağa geçti. Ancak Page, Blue Thunder Bomb ile yakın bir tuş yaptırdı. Ospreay Oscutter denemesi yaptığında Page havada clothesline ile onu durdurmayı başardı. İki güreşçi birbirini devirmek için mücadele ederken Ospreay Spanish Fly ile dengeyi sağladı.

Maçın ilerleyen dakikalarında Page köşede Tombstone yaptı ama tuş başarısız oldu. Ospreay Styles Clash denedi ancak Page Angels Wings'e kaçtı. Apronda Styles Clash denemesi sırasında Page neredeyse baş üstü düştü, bu tehlikeli an seyircileri ayağa kaldırdı.

Ospreay, Hidden Blade ve Storm Breaker ile Page'i zorladı ama Page son anda kurtuldu. Page Buckshot Lariat ile çok yakın bir tuş yaptırdı. Ospreay hemen Hidden Blade ile karşılık verdi. Son hamlede Page, Ospreay'i Swerve Strickland'ın finisher hareketiyle tuzağa düşürdü ve ardından tam isabetli bir Buckshot Lariat ile maçı kazandı. Bu zaferle Page, All In'de Jon Moxley ile AEW Dünya Şampiyonluğu için karşılaşma hakkı kazandı. Müthiş bir finalin ardından şov sona erdi.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Maçın slow buildi çok iyi bir şekilde yapıldı, bunu kesinlikle söylemem lazım. Süresine bakıldığında benim nezdimde akıcıydı da. Gerçekten bir güreş maçından beklenebilecek her şey vardı ve güzel bir şov kapanış maçı oldu. Tam puan verdim, harikaydı.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Maçın slow buildi çok iyi bir şekilde yapıldı, bunu kesinlikle söylemem lazım. Süresine bakıldığında benim nezdimde akıcıydı da. Gerçekten bir güreş maçından beklenebilecek her şey vardı ve güzel bir şov kapanış maçı oldu. Tam puan verdim, harikaydı.
36 dakika sürdü maç, 1 tane bile botch olmadı, 5 yıldız ve üstünü net hakediyor kesinlikle

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ne beş yıldızı? Sayıyorum kaç tane alacağını bak şimdi... 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
4 yıldızsansa 8 yıldıza daha yakın maçtı, hiç sorun etmem, hikaye çok güzeldi, gerçekçiydi, maç aynı şekilde, sonucu da inanılmaz belirsizdi son gün karar alınmış, Mox'da, Hangman'ın kazanmasını istemiş, her şeyiyle kusursuz bir işti.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi