Etkinlik Haftası 1. Etkinlik Haftası: Be a Booker Yarışması - Summerslam 2023


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
KURALLAR VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1-
Şovlar güncel maç kart sınırları çerçevesinde hazırlanacak. Maç karttakiler dışında bir maç booklamak/maç karttaki bir maçı karttan çıkarmak kesinlikle yasaktır. Tabii ki eğer planlarınızda varsa cash-in denemeleri bu kurala dahil değil. Şovun güncel kartına ulaşmak için bu konuya göz atabilirsiniz. Bu arada muhtemelen bununla ilgili soru geleceği için ek olarak belirteyim, LA Knight'ın şovda olacağı bilindiği için LA Knight'ı bir segment ya da maç içerisinde kullanabilirsiniz. Bu konuda esneklik tanıyorum.

2- Şovunuzu özet ya da maçları tamamen yazmak konusunda özgürsünüz, bu konuda seçim tamamen size kalmış durumda. Şovunuzun kalitesini hangi şekilde daha iyi yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız o formatta yazabilirsiniz.

3- Şovunuzu yayınladıktan sonra şova başka bir maç eklenmesi yahut bir maçın şovdan çıkarılmasının şovunuza bir etkisi olmayacak. Şovunuzun o haliyle yarışmaya katılımınız geçerli sayılacaktır.

4- Yazılan şovlar bu konunun altından paylaşılacak. Bu konuya mesaj olarak atılmış, kurallara uygun şovunuzla otomatik olarak katılım sağlamış olacaksınız.

5- Yarışma için son katılım tarih ve saati: 4 Ağustos 2023, Cuma - 23:00'tür.

ÖDÜLLER

1.
+125 PG Nakit
2. +100 PG Nakit
3. +75 PG Nakit

Herkese başarılar dilerim.

Katılanlar
Nature Boy
Beast Incarnate
Mr. Hardcore
 
Son düzenleme:

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
146
Mesajlar
6,215
Beğeni sayısı
1,895
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Favori Güreşçi
Ricky
SummerSlam_Logo_2023_Dark_Background-min--5ab52a1513834a53cf3a4ce1c293f7b9.png


Cold Open için video oynadıktan sonra şov havai fişekler eşliğinde başlıyor. Uzun zaman sonra "deniz kum güneş" mottosu dışında gerçekleşen etkinlik için Motor City'de heyecan var. Spikerler şova girizgahı yaptıktan sonra Seth Rollins ve Finn Balor üzerine bir video mesaj izliyoruz. Balor, Rollins ile 2016 Summerslam'indeki maçlarına değiniyor ve bu gece de sonucun ufak bir farkla aynı olacağını söylüyor. Tek farklılık, gecenin sonunda Rollins'in emekli olacak olmasıymış. Bu gece Rollins'in onu soktuğu durum için hesap soracakmış. Rollins ise Balor'ın o gece daha iyi adam olduğunu ve sakatlığı için her gün üzüldüğünü ifade ediyor. Ancak Rollins gerekirse bugün aynı yönteme yeniden başvurmaktan geri durmayacakmış. Çünkü kemerini korumanın onun için çok önemliymiş.

Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu Maçı
Seth Rollins (ş) vs. Finn Balor

Maç hızlı bir şeilde başlıyor. İşleniş boyunca seyirci haftalık şovlarda cezbedilememiş olsa da bu maçta durumu değiştiriyorlar. Yer yer 2016'daki yüzleşmelerini andıran maçın sonlarında Rollins, Balor karşısında çaresizlikten Buckle Bomb yapıyor. Balor acı içinde kolunu tutuyor ve kıvranıyor. Hakem Balor'ı kontrol ederken sağlık görevlilerini çağırıyor ve maçı durduruyor. Seyirci tedirgin bir şekilde olanı biteni anlamaya çalışırken spikerler Balor'ın geçmiş sakatlığına değiniyorlar. Sağlık personeli gelirken yaşanan kargaşada Dominik Mysterio ringe geliyor ve Rollins'in kemerini zaman tutucuların elinden alıp kaçıyor. Rollins bunu görüp arkasından onu kovalamaya başlıyor ancak Balor, doktorlar tam onu muayeneye alacakken ringden yuvarlanarak çıkıyor ve önüne doğru koşan Rollins'i barikatlara Shotgun Dropkick ile yapıştırıyor! Başından beri numara yapıyormuş! Balor rakibini ringe atıyor ve Coup De Grâce ile galibiyeti buluyor.
Kazanan: Finn Balor

Maçın ardından Rollins yerden kalkamıyor ve hali ile alanda bulunan doktorlar onu arka alana götürüyorlar.

Summerslam SlimJim Battle Royal
Akira Tozawa, Apollo Crews, Ashante "Thee" Adonis, Bronson Reed, Butch, Chad Gable, Dexter Lumis, Grayson Waller, Johnny Gargano, Karrion Kross, Kit Wilson, LA Knight, Ma.ce, Man.soor, Odyseey Jones, Otis, Rick Boogs, Sheamus, Tommaso Ciampa, & Top Dolla

SlimJim sponsorluğundaki Bu Battle Royale'de zaman zaman farklı isimler ön plana çıksa da Odyseey Jones ve LA Knight isimleri ön plana çıkıyor. Nitekim sona kalan bu ikilide Knight, Jones'u güç bela Body Slam ile yere seriyor ve salon ayağa kalkıyor. Knight ardından acı içinde ayağa kalkan rakibini iplerden dışarı atıp Battle Royale'i kazanıyor.
Kazanan: LA Knight

Galibiyetinin ardından Knight promo kesiyor. Seyirci Knight'a önceden beslediği teveccühü galibiyetinin ardından daha da artırıyor. Knight, kendi usulünde Jones'u gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyor ve Bobby Lashley'nin müziği duyuluyor. Knight sahneyi izlerken Lashley gözüküyor. Lashley gülümseyerek ringe yürürken arkasından aprona Street Profits zıplıyor ve içeri girip Knight'a saldırıyorlar. Ford ve Dawkins takımlarının içerisinde tamamen yeni bir görüntü içerisindeler. Ziller güvenlik için çalarken Lashley, Knight'ı Hurt Lock ile bağlıyor ve Knight'ı hırpalıyor. Güvenliklerin yetişmesi ile Lashley ve Profits ringden çıkıyor.

Tekli Maç
Ronda Rousey vs. Shayna Baszler

Bu maçta çok ilgi çekici bir olay olmuyor. Ronda'nın zaten WWE ile sözleşmesi bitmek üzere. Shayna bitiricisi ile kazanıyor.
Kazanan: Shayna Baszler

Maçtan sonra Ronda seyirciye bir elveda konuşması yapıyor ve Ronda'nın WWE kariyeri sona eriyor.


Tekli Maç
Logan Paul vs. Ricochet

Maymun maçı. Ancak maçı roll-up ile kazanan Paul oluyor.
Kazanan: Logan Paul

WWE Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Asuka (ş) vs. Bianca Belair vs. Charlotte Flair

Üçlü karşılamada tansiyon sürekli yükseliyor. Hanımlar erkeklere taş çıkartırken Charlotte maçı bitirmek için Natural Selection vuruyor. Ancak tuşa gidemeden Belair onu tutup ringin dışına atıp Asuka'yı tuş ediyor.
Kazanan: Bianca Belair

Belair yeni şampiyon oluyor. Charlotte ring kenarından Belair'ın sevincini üzüntü ile izliyor.

Kıtalararası Şampiyonluğu Maçı
GUNTHER (ş) vs. Drew McIntyre

Gunther, McIntyre'ın anasını belliyor. İskoç savaşçı her seferinde geri dönüşün anahtarını bulsa da Gunther en sonunda Burning Lariat vuruyor ve galibiyeti alıyor.
Kazanan: Gunther

Yaprak dökümü var bu gece. McIntyre'da bıraktığını açıklıyor. Detroit'de bir grup AEW tezahüratları atıyor.


Tekli Maç
Cody Rhodes vs. Brock Lesnar

Maç demeye bin şahit ister: Kavga bu kavga! Ringin içerisinde birbirlerine ne yapabiliyorlarsa yapıyorlar. Maçın bir noktasında Lesnar, art arda savurduğu sert darbelerle Cody'i iyice sersemletiyor. Nakavt olacağını düşündüğümüz anlar olsa da Cody pes etmiyor ve ayağa kalkmasını biliyor. Lesnar'ın kendisine son savurduğu darbenin altından geçiyor ve iplerden sekip Cody Cutter vuruyor. Ardından Cody kemerini çıkartıp seyircilere fırlatıyor. Lesnar ayağa kalkarken köşeden Cody Cutter! Lesnar yerde! Seyirciler iyice coşarken Lesnar dizleri üzerine kalkıyor. Cody onu arkadan yakalıyor ve Cross Rhodes! Dönüp kaldırıyor ve bir tane daha! Bir tane daha! Tam 3 Cross Rhodes ardından Cody tuşa gidip kazanıyor.
Kazanan: Cody Rhodes

Roman ve Jey'in mazisine değinen bir video mesaj izliyoruz.


Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu İçin "Tribal Combat" Maçı
Roman Reigns (ş) vs. Jey Uso

İnsanların 3 senedir beklediği o yüzleşme sonunda gerçekleşiyor. Roman ve Jey önceki maçlarında yaşanan olayları anımsadığımız yığınla spot oluyor. Maçta Roman, Jey'i ring kenarında ufak gezintilere çıkartıyor. Etraftaki sert objelere fırlatıp duruyor. Kafasını çelik basamaklara art arda geçirip kanatıyor. Jey'in sonda attığı comeback'e rağmen Roman, en sonda Guillotine bağlıyor ve Jey'in kaçmak için tüm çabalarına rağmen Roman galip gelen taraf oluyor.
Kazanan: Roman Reigns
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


then... now... forever... together...

Muazzam bir Summerslam promosu izliyoruz açılışta. Cody vs. Lesnar ile Roman vs. Uso maçları double main event şeklinde tanımlanıyor bu promoda.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230728_SSlam_Match_BattleRoyal_FC_Date--a66b2fe60637301b06c3fc166b89c911.jpg


summerslam battle royal
la knight def. 19 other man

Açılışı Battle Royal maçı yapıyor. Oldukça keyifli geçen bu Battle Royal aksiyonunda Sheamus 5 kelle alarak maçın adam eleme konusunda lideri oluyor. Nitekim son 3'e de LA Knight ve Chad Gable ile kalmayı başarıyor. Bu bölümde Gable ile Sheamus ayakta kalan isimler oluyor. Gable aprondaki Sheamus'a hamle yapmak istiyor ama Sheamus onun darbesini yakalayıp arkasını döndürüyor ve Beats of the Bodrhan! Peş peşe göğsüne darbeler vuruyor Gable'ın ve onu ardından bırakıyor. Gable yerde! Sheamus ringe giriyor ve kaldırıp Gable'ı atmak istiyor ama GABLE ANİDEN TERSE ÇEVİRİYOR! CHAD GABLE TERSE ÇEVİRİYOR VE SHEAMUS ELENİYOR! Arenadan bu hamleye inanılmaz bir pop geliyor ve Sheamus kenarda şoka giriyor resmen! Gable ile Knight son 2'ye kalıyor! Knight da kendine gelince ilk başlarda 1v1 havasında geçen bu kapışma çok geçmeden eleme çabalarına evriliyor. Gable bir bölümde Knight'ı elemeye çok yaklaşsa da Knight son bölümde bayağı rüzgarı eline alıyor ve Bottom Rung ile indirdiği Gable'ı ring dışına alıyor! Gable düşüyor ve LA Knight bu maçtan galip gelmeyi başarıyor! Kendisinin maç boyu toplamda 3 isim elediğini de belirtelim. Maçtan sonra mikrofonu eline alıp seyirciyle de bütünleşiyor Knight ve seyircilere L-A-KNIGHT çektirdikten sonra kutlamasını sürdürüyor.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230714_SSlam_Match_AsukaBiancaChar_FC_Date--f2f0ace3870a1e5adc40591c2106526f.jpg


wwe women's championship
charlotte flair def. asuka (c), bianca belair

Ortalama bir triple threat aksiyonu izliyoruz. Bianca ile Charlotte'ın bir ara başa baş kaldığı anda hayli sert bir sekans izliyoruz, ikili arasındaki gerilim hayli belli oluyor. Asuka da maça yeniden dahil olunca inanılmaz kaotik bir hal alıyor maç. Asuka ile Bianca kapışıyor bir müddet. Asuka tam Asuka Lock ile kilidi çekecekken Bianca kilide izin vermeden onu üzerinden atıyor ve saçıyla vuruyor Asuka'ya! Ardından K.O.D! K.O.D. geliyor Bianca'dan! Tam tuşa gidecekken Charlotte geliyor ve Bianca'yı sert bir şekilde ringin köşesine çarptırıyor! Bianca oraya çakılı kalıyor resmen ve Char hemen Asuka'ya Figure-Four bağlıyor, ardından Figure-Eight'e çeviriyor! Figure-Eight! Asuka'nın kaçacak hiçbir yeri kalmıyor ve bir süre sonra pes ediyor! Charlotte Flair yine bir Summerslam'de şovunu yapıp yeni WWE Kadınlar Şampiyonu olmayı başarıyor! Charlotte kemeriyle galibiyetini kutlarken Bianca kendine geliyor ve Char'ın yanına geliyor. İkili bir süre bakışıyor ve sarılıyorlar! Bianca, Char'ın elini kaldırıyor ardından. Tam gidiyor derken CHARLOTTE'IN SURATINA TOKADI KOYUYOR BIANCA! WHAT? BIANCA BELAIR HEEL TURN GEÇİRİYOR! Charlotte tokadın etkisiyle kendini yerde buluyor ve Bianca yerden kemeri alıp Charlotte'ın kalkmasını bekliyor. Charlotte kalktığı gibi kemeri suratına geçiriyor onun! Char yerle bir oluyor! Bianca'ya inanılmaz bir yuhalama var arenada! Bianca kemeri yere bırakıp donuk ifadelerle ringi terk ediyor.

Bu sırada Bayley ve IYO Sky burada! Taze şampiyonun yerle bir olduğunu görüyorlar, bundan daha iyi bir fırsat yok! Koşa koşa ringe geliyor ikili ve Bayley çantayı veriyor hakeme! Anons geliyor ve zil çalıyor! An itibariyle IYO SKY, cash-in'ini gerçekleştiriyor!

wwe women's championship
iyo sky def. charlotte flair (c)

IYO SKY zil çalar çalmaz köşeye çıkıyor ve Moonsault! Tuşa gidiyor hemen, 1---2---3! Maç bitiyor! IYO SKY yeni WWE Kadınlar Şampiyonu oluyor! Charlotte Flair'ın kemer sevinci sadece birkaç dakika sürüyor! SKY ve Bayley bu zaferi kutluyorlar.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230724_SSlam_Match_GuntherDrew_FC_Date--8cce470137a2f9b07f153f5631e7df17.jpg


intercontinental championship
gunther (c) def. drew mcintyre

Kan ve kemik... İnanılmaz sert bir maç izletiyor bize ikili. Ayrıca yer yer temponun da yükseldiği anlarda seyirciyi hop oturup hop kaldırıyor ikili. GUNTHER maç içinde bir Claymore'u deyim yerindeyse 2.99'da kick-outluyor. Maçın son bölümünde iki isim de resmen bitkin bir durumda. Birbirlerine sıra sıra choplar vurarak kalkıyorlar. Ayaklandıklarında bu darbeler yumruklara evriliyor. Ardından GUNTHER'dan bir tokat! McIntyre'dan da geliyor gecikmeden! GUNTHER bir tane daha vuruyor! McIntyre'dan Glasgow Kiss! Çok sert vurdu! Ama GUNTHER düşmüyor ve iplerden yaylanıp gelerek Big Boot vuruyor! McIntyre yerde! GUNTHER, McIntyre'ı kaldırıyor ve Lariat! Kaldırıyor ve bir tane daha! Yetmiyor üçüncüyü de vuruyor GUNTHER! Şimdi kaldırıyor ve bir de Powerbomb! Tuşa gidiyor GUNTHER ve maçı sonuçlandırıyor! McIntyre yerde ölü gibi yatıyor adeta, GUNTHER'a inanılmaz bir yuhalama hakim arenada. Bu muhteşem maçtan galip gelerek kemerini ve uzun soluklu saltanatını koruyan isim GUNTHER oluyor.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


Arka alanda Judgement Day'i görüyoruz. Balor'u maç için gazlıyorlar tabii ki. Priest'in kafası ise biraz karışık görünse de içerideki havayı bozmamak için çabalıyor. Ripley bu akşam kenarda olup olmayacaklarını soruyor. Balor bu akşam kenarda onları istemediklerini söylüyor, bu işi kendi yöntemleriyle halledecekmiş. 7 sene önceki Summerslam'in ahı varmış ve bunun ahını Rollins'ten bu gece alacakmış. Eğer olağanüstü bir durum olursa onların zaten bunu koklayıp yardıma koşacaklarından şüphesi yokmuş. Dörtlü sarılıyor samimi bir şekilde ve ringe dönüyoruz.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230724_SSlam_Match_LoganRiccochet_FC_Date--c23e2670dde5385484af94c82bb902ef.jpg


singles match
logan paul def. ricochet

İnanılmaz spotlara imza atılan bir maç oluyor. İki isimden de muhteşem bir performans izliyoruz. Maçın son bölümünde Ricochet iyice rüzgarı alıp köşeye çıkıyor ve 630 Senton! Ama Logan Paul dizlerini koyarak mani oluyor bu harekete! Paul ayaklanıyor ve Ricochet de kalkıyor şimdi, Canadian Destroyer! Ricochet yerle bir oluyor! Logan Paul köşeye çıkıyor ve Frog Splash! Tuşa gidiyor Logan Paul ve maçı sonuçlandırıyor! Bir süredir devam eden mağlubiyet serisine ve makus talihine bu galibiyetle noktayı koymayı başarıyor böylece Logan Paul.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230717_SSlam_Match_RondaShayna_FC_date--7424a3f869e381b3fd117dbc4eeabe34.jpg


mma rules
shayna baszler def. ronda rousey

Maçın anonsu yapılırken MMA usulü çelik kafes iniyor ringe yavaş yavaş, anonsta da maçın kurallar gereği sadece tap-out ile ya da nakavt ile biteceği duyuruluyor. Maça geçiyoruz sonrasında. İki isim de birbirine hayli sert davranıyor, teknik kapasitesi muazzam yüksek olan bu maçta iki isim de bu kapasitenin sınırlarını hayli zorluyor. Maçın son bölümünde Ronda, Shayna'nın hayli sert çalıştığı sol koluna Arm Bar'ı bağlamayı başarıyor. Shayna çok zorlansa da Ronda'nın boşluğuna doğru vurduğu tekmelerle kurtuluyor bu kilitten! Ronda da hayli bitkin bir halde. Shayna dizindeki dizliği çıkarıyor yerde! Ronda'nın suratına suratına vuruyor boştaki diziyle peş peşe! Ronda'nın burnundan kan geliyor! Birkaç diz darbesinin ardından Kirifuda Clutch bağlıyor Shayna! Ronda o kadar darbeye rağmen hayli direniş gösteriyor ve bir an kurtulacak gibi de oluyor ama Shayna en sonunda bayağı kötü yakalıyor Ronda'yı. Ronda'nın gözleri yavaş yavaş kapanıyor! Hakem Ronda'yı kontrol ediyor ve Ronda'da tık yok! Zili çaldırıyor hakem! Shayna Baszler maçın sonundaki inanılmaz sert hareketleriyle Ronda'yı alt etmeyi başarıyor! Yuhalamalar eşliğinde galibiyeti kutluyor.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230717_SSlam_Match_SethFinn_FC_Date--30e7db3fedbab5415cf9fd553a72d7e4.jpg


world heavyweight championship
seth rollins (c) def. finn balor

Geçen ayki maçın haliyle üstüne çıkıyorlar. Maç orta kısımlarda ring dışına taşınıyor bir ara. Rollins burada Balor'u Powerbomb pozisyonuna alıyor! 7 sene önceki şovda olduğu gibi, tam aynı konumda, aynı bariyerlere doğru koşarken Balor, "FUCKING NO THIS TIME" diye bağırarak Hurricanrana ile Seth'i bariyerlere gömüyor! Seth bariyerlere yaslanmış durumdayken Balor en karşıya kadar geriliyor ve bu gerilimin de verdiği momentumla bariyerlerde oturan Seth'e müthiş sertlikte bir Missile Dropkick! Seth adeta iptal oluyor! Balor, Seth'i ringe sokup köşeye çıkıyor ve Coup de Gra- hayır Seth çekiliyor ve kendini köşeye bırakıyor. Balor ona doğru koşuyor ama Seth'ten Jumping Knee Strike! Şimdi kolundan tutuyor Balor'u ve Rain Trigger! Ama Balor çekiliyor ve bu diz darbesi hakemin suratında patlıyor! Seth olayın şokuyla kalakalıyor. Bu sırada Balor ayaklanıp Seth'in boynuna forearm'ı koyuyor! Şimdi Bloody Sunday için alıyor onu ama Seth çekiliyor ve Enzuigiri! Ardından kaldırıyor ve Buckle Bomb! Ve Curb Stomp! Curb Stomp geliyor! Seth tuş için bekliyor ama hakem hala ayaklanmış değil. Bu sırada Seth'i birisi ayaklarından ringin dışına çekiyor! DAMIAN PRIEST! Seth'i çelik merdivenlere fırlatıyor ve ringe giriyor, Balor'u kaldırmaya çalışıyor. Balor kalkıyor ve Priest'i görünce sinirleniyor. Size gelmeyin demiştim ne amaçlıyorsun diyerek çıkışıyor Priest'e. Priest sadece yardım etmek istediğini söylüyor. Balor ise yardım mı sinsilik mi diye bağırıyor Priest'e. Priest bunun üzerine bayağı sinirleniyor ve itiyor Balor'u! Balor da sinirle onu ittiriyor, iki isim birbirini itekliyor bağrışarak. Bu sırada Ripley ve Dominik hızlıca geliyor ve ikiliyi ayırıyorlar. Sakin olun maç hala devam ediyor diyor Dominik. Balor onu kafasından tutarak ittiriyor. BU SIRADA RIPLEY'DEN BALOR'A BIG BOOT! WHAT? RHEA RIPLEY, FINN BALOR'U YERLE BİR EDİYOR! PRIEST, BALOR'U KALDIRIYOR VE CHOKESLAM! FINN BALOR, JUDGEMENT DAY'DEN AFOROZ EDİLİYOR! Üç isim ringi terk ediyor yuhalamalar eşliğinde. Seth Rollins kendine geliyor bu esnada ve ringe geliyor, olanlara anlam verebilmiş değil ama maçın devam ettiğinin de bilincinde. Yerle bir olan Balor'a Curb Stomp'ı koyuyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırarak kemerini koruyor! Rollins kemerini kaldırıyor ama aşırı bir sevinç sergilediği söylenemez.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230717_SSlam_Match_CodyBrock_FC_Date--406be8c5c8d572a96f7c1078edf7eb78.jpg


singles match
cody rhodes def. brock lesnar

Sertlik dozajı hayli yüksek, iki ismin birbirine olan nefretini fazla fazla püskürttüğü bir maç izliyoruz. Maçta iki ismin de birer finisherının kick-outlandığını belirtelim. Lesnar bu maçta German Suplex rekor denemesi de yapıyor hatta, toplamda 11 tane German Suplex hediye ediyor Cody'e maçın belirli periyotlarında. Maçın son bölümünde Lesnar, Cody'i F-5'a alıyor ama Cody peş peşe dirseklerle sıyrılıyor Lesnar'ın omzundan ve Knee Strike! Ardından Cody Cutter geliyor! Şimdi fişi çekmek için Cross Rhodes'a alıyor ama Lesnar, Cody'nin arkasına geçerek bir German Suplex daha vuruyor! Şimdi dirsekliğini çıkarıyor Lesnar ve Cody'nin üstüne çıkarak peş peşe forearmlar vuruyor! Cody'nin dudağı patlıyor! Lesnar bu vahşete son vermeyi bir kenara bırakın, üstüne Kimura Lock bağlıyor Cody'e! Cody çok zor durumda! Şuurunu kaybetmek üzere! Hakem Cody'nin elini kaldırıyor, tepki yok. Bir daha kaldırıyor, yine tepki yok. Üçüncü ve son defa kaldırıyor, AMA CODY'DEN TEPKİ GELDİ! LESNAR'A ORTA PARMAĞINI GÖSTEREREK HEM DE! Lesnar buna inanılmaz sinirlenip kilidi bırakıyor ve bir daha Cody'nin üzerine çıkıp forearmlar vuruyor yine. Şimdi kaldırıyor Cody'i ve omuzluyor. F-5! HAYIR! CODY AYAKTA KALIYOR VE LESNAR'IN SURATINA TÜKÜRÜYOR! Ardından suratına tokadı koyuyor Lesnar'ın! Ve Disaster Kick geliyor! Lesnar düşmüyor ve bir tane daha! Lesnar yine düşmüyor ve bu defa Cody Cutter! Bu sefer Cody, Lesnar'ın üzerine çıkıyor ve peş peşe yumruklar vuruyor! Hakemin uyarılarına rağmen bir türlü bırakmıyor Cody, 30-40 yumruk darbesinin ardından zar zor bırakıyor Cody hakemin de son uyarısıyla. Şimdi kaldırıyor Lesnar'ı ve Cross Rhodes! Kesmiyor, bir tane daha! Tuşa gidiyor Cody ve maçı sonuçlandırıyor! Cody Rhodes hem maçtan, hem de WM'den bu yana kelimenin tam anlamıyla kan davasına dönüşen bu feuddan galip ayrılan isim oluyor. Cody, Summerslam anını annesiyle beraber yaşıyor.

wwe_summer_slam_2023_logo_png_by_rahultr_dfur1bv-fullview.png


20230706_SSlam_Match_RomanJey_FC_Date--253a89031d3335eb4601268878b3a4e9.jpg


tribal combat for undisputed universal championship
roman reigns def. jey uso

Profesyonel güreş tarihine geçen bu hikayenin, yine tarihe geçecek cinsten bir maçı oluyor. İki isim de birbirini adeta öldürmeye oynuyor. Akıllarına gelebilecek her türlü aleti kullanıyorlar maç içerisinde. Jey Uso'nun performansı beklendiği üzere inanılmaz takdir topluyor. Maçın son bölümlerinde de momentumu bayağı almış durumda Jey Uso. Roman Reigns'e peş peşe vurduğu Superkicklerin ardından onu ringe kurduğu masaya yatırıp köşeye çıkıyor ve USO SPLASH! MASA PARAMPARÇA! Reigns yarı baygın halde yatıyor yerde ve Jey tuşa gidiyor, 1---2--- Solo Sikoa! Solo Sikoa, Jey Uso'yu ayağından tutup dışarı çekiyor! Jey'e peş peşe yumruklar vuruyor şimdi ve Samoan Spike için yakalıyor onu ama Jey çekiliyor ve Superkick! Şimdi ring post'a atmak istiyor Sikoa'yı ama Sikoa bunu terse çeviriyor! Jey bitkinliğin de verdiği bir durumda kendini yerde buluyor. Sikoa kaldırıyor şimdi Jey'i ve Samoan Spike! Hemen ringe yolluyor Jey'i ve kendisi de girip Roman'ın kolunu Jey'in üzerine koyuyor. 1---2---2.99! JEY USO ATIYOR! BAŞKA BİR ŞEKİLDE TABİR EDİLEMEZ BU, RESMEN 2.99'DA ATIYOR! Sikoa hemen alttan bir masa daha çıkarıp onu ringde açıyor ve köşeye diklemesine yaslıyor, hemen karşısındaki köşeye bir tane daha aynısından kuruyor. Roman'ı kaldırıyor ve şimdi Jey'i tutuyor. Roman kendine gelip Jey'e kendisinin Tribal Chief olduğunu söylüyor ve tokadı koyuyor! Ardından Spear için geriliyor derken JIMMY USO! JIMMY USO BURADA! GERİ DÖNÜYOR VE SIKOA'YA SUPERKICK! BİR TANE DE REIGNS'E VURUYOR ŞİMDİ! Jey'i kaldırıyor hemen, hadi UCE diyerek cesaretlendiriyor kardeşini Jimmy. İnanılmaz bir reaksiyon var şu an arenada. Jey ayaklanıyor ve Jimmy ile sarılıyorlar. Jey şimdi Roman'ı kaldırıyor derken JIMMY USO'DAN JEY USO'YA SUPERKICK! HOLYSHIT! NELER OLUYOR? JIMMY USO İKİZ KARDEŞİNE İHANET EDİYOR! ARENA BUZ KESİYOR ADETA BU HAREKETTEN SONRA! İNANILMAZ BİR YUHALAMA VAR JIMMY USO'YA! ARENA SALLANIYOR ADETA! Jimmy Uso yerdeki kardeşine donuk ifadelerle bakıyor ve ağlamaya başlıyor şimdi. Roman Reigns yavaş yavaş ayaklanıyor ve pis pis gülümsüyor. Sikoa da ayaklanıp Jey'i kaldırıyor ve Roman geriniyor. Köşedeki masaya Spear! Kaldırıyorlar şimdi Jey'i ve bu sefer de karşıdaki masaya Spear! Roman Reigns tuşa gidiyor, 1---2---3! Bu iş burada biter! Roman Reigns kazanıyor! Bu geceyi hem tartışmasız şampiyon, hem de Tribal Chief olarak kapatan isim oluyor Roman Reigns! Heyman da burada ve kemeriyle Tribal Chief boyunluğunu veriyor Roman'a. Roman ilk olarak Jimmy Uso'ya sarılıyor ve ardından kemerini kaldırıyor tüm ihtişamıyla, arenada inanılmaz bir yuhalama hakim. Roman Reigns zaferini kutlarken şov bu görüntülerle sona eriyor.​
 

Mr. Hardcore

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
116
Beğeni sayısı
31
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
AND NOW... WWE PRESENTS... THE BIGGEST EVENT OF THE SUMMER...
SUMMERSLAM!



EsteemedAmusingAstrangiacoral-size_restricted.gif


Harika bir pyro gösterisi karşılıyor bizleri. Yazın en büyük olayı SummerSlam başlıyor!

SUMMERSLAM BATTLE ROYAL

20230728_SSlam_Match_BattleRoyal_FC_Date--a66b2fe60637301b06c3fc166b89c911.jpg


Bron Breakker, LA Knight, Chad Gable ve Dolph Ziggler ön plana çıkan isimler oluyor. Son 4'e de bu isimler kalıyor. Chad Gable, Diving Moonsault ile atlıyor ama Dolph Ziggler havada bir Super Kick çakıyor. Ardından tuttuğu gibi ringin dışına atarak eliyor rakibini.
...
LA Knight ve Bron Breakker karşılıklı yumruklaşıyor. Ayağa kalkan Dolph Ziggler, arkasını dönen Bron Breakker'a bir Zig Zag yaptıktan sonra LA Knight, Ziggler'a bir BFT yapıyor ve ringin dışına atıyor. Bron Breakker ayağa kalkınca arkasını dönen LA Knight'a bir Spear deniyor ama Knight çekilince köşeye tosluyor. Knight, Breakker'ı aprona attıktan sonra kendi de aprona geçiyor ve oraya doğru bir BFT yapıyor. Breakker düşüyor ve eleniyor. LA Knight'ın kazanmasıyla arena adeta coşkudan çıldırıyor.

Kazanan: LA Knight

---

LOGAN PAUL VS RICOCHET

20230724_SSlam_Match_LoganRiccochet_FC_Date--c23e2670dde5385484af94c82bb902ef.jpg


...
Maçın çok az bir kısmı yerde geçiyor diyebiliriz. Ricochet, Logan Paul'u köşeye Irish Whip ile gönderiyor ama Paul, köşeye sıçrıyor, ardından iplere de sıçrayıp müthiş bir Frankensteiner yapıyor. Ricochet yerde. Paul köşeye çıkıyor ve Moonsault için hazırlanıyor. Hayır, ters bir şekilde 450 Splash yapıyor. Müthiş bir an! Tuşa gidiyor 1... 2... Ricochet son anda kurtuluyor. Ricochet ve Paul karşılıklı yumruklaşıyor. Paul üstün çıkan taraf oluyor ve Ricochet'i yumruklayıp iplere gönderiyor. Ricochet lehine çeviriyor ve aprona atıyor. Paul ringe dönmeye çalışıyor ama Ricochet müthiş bir Spinning Heel Kick yapıyor. Paul sersemlemiş vaziyetteyken Ricochet iplerden hız kazanarak koşuyor ve Paul'un boynuna yapışarak zıplayıp apron üstüne DDT yapıyor. Seyircilerden Ricochet'e büyük tezahürat var. Paul yuvarlanarak ringin içine girince Ricochet köşeye çıkıyor ve 650 Splash yapıyor. Tuş denemesi 1... 2... 3... Ricochet kazanıyor.

---

RONDA ROUSEY VS SHAYNA BASZLER

20230717_SSlam_Match_RondaShayna_FC_date--7424a3f869e381b3fd117dbc4eeabe34.jpg


...
İki eski UFC dövüşçüsü adeta birbirlerini öldürmeye çalışıyor. Shayna, Ronda'yı kaldırıp kafesin duvarına çarptırıyor ve yere çalıp suratına yumrukları saydırıyor. Yumruklarının yanı sıra dirseklerini de kullanıyor. Hakem, müdahele ediyor ve Shayna'yı uyarıyor. Ronda bu sırada kafesin duvarına tutunarak kalkmaya çalışıyor. Ronda'nın kaşı kanıyor ve çok öfkeli görünüyor. Kaşındaki kanı eliyle sildikten sonra "İLK KANI SEN DÖKTÜN!" diyerek Shayna'yı Double Leg Takedown ile indiriyor ve yumrukları saydırıyor. Shayna, Ronda'yı üzerinden atıyor. Ronda'dan mükemmel bir Roundhouse Kick görüyoruz. Ronda, Shayna'ya hamle yapıyor ve Cross Armbreaker bağlıyor. Shayna direniyor. En sonunda Ronda'yı yumruklayıp ayağa kalkıyor ve Deadlift Powerbomb! Özellikle Ronda'nın kanayan kaşını yumrukluyor. Ronda bir süre direniyor ama kısa sürüyor. Shayna, Ronda'yı yumrukladıkça yumrukluyor. Hakem, Ronda'nın durumunu kontrol ediyor. Ronda bayılmış durumda, hakem maçı bitiriyor ve Shayna'yı galip ilan ediyor.

---

GUNTHER VS DREW MCINTYRE - INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP

20230724_SSlam_Match_GuntherDrew_FC_Date--8cce470137a2f9b07f153f5631e7df17.jpg

...
Dengeli bir maç izliyoruz. Üstünlük sürekli el değiştiriyor. Karşılıklı yumruklaşmalar sonucu Gunther, McIntyre'ı yumruklayıp iplere gönderiyor. Dönüşte de bir Big Boot yapıyor. McIntyre kalkınca Gunther bir de Lariat yapıyor. Ardından yerdeki rakibini yumrukluyor. McIntyre'ı kaldırdıktan sonra tekrar iplere gönderiyor ama bu sefer Clothesline'ı ıskalıyor. McIntyre karşı iplerden sekip bir Cross Body ile yere yıkıyor onu. Ardından Gunther kalkınca McIntyre bir Glasgow Kiss ile kafayı gömçürüyor. Gunther iplerden sekince McIntyre iplerden destek alıp bir Claymore yapıştırıyor. Tuş denemesi 1... 2... Gunther kurtuluyor tuştan. McIntyre şimdi köşeye geçip tekrar Claymore için bekliyor. Eliyle 3'ten geriye saydıktan sonra koşuyor ve Claymore deniyor ama Gunther elleriyle savuşturuyor ve yakalayıp Powerbomb pozisyonuna alıp hareketi başarıyla tamamlıyor. Tuş denemesi 1... 2... Gunther tuşu bırakıyor. McIntyre'ı kaldırıp 3 kere daha Powerbomb yapıyor ve tekrar tuşa gidiyor 1... 2... 3... Gunther kazanıyor ve kemerini korumayı başarıyor.

---

ASUKA VS BIANCA BELAIR VS CHARLOTTE FLAIR

20230714_SSlam_Match_AsukaBiancaChar_FC_Date--f2f0ace3870a1e5adc40591c2106526f.jpg


...
Maçın sonlarındayız. Üç güreşçi de defalarca birbirlerinin tuş girişimini durdurmayı başardı. Pek çok kez bitirici hareketler 2'de atıldı. Asuka, Charlotte Flair'ı bir German Suplex ile geriye fırlattıktan sonra Bianca Belair ringe giriyor ve Asuka'ya bir tekme atıp Kiss of Death deniyor ama Asuka arkasına düşüp Asuka Lock bağlıyor. Bianca Belair pes mi edecek? O da ne? Charlotte Flair da ringe giriyor ve Figure 8 Leg Lock bağlıyor. Bianca bir anda 2 kilide maruz kalıyor. Asuka, Charlotte'ın bacağına da tekme atınca Charlotte kilidi bırakmak zorunda kalıyor, bu esnada Bianca pes ediyor ve Asuka kemerini koruyor.

---

CODY RHODES VS BROCK LESNAR

20230717_SSlam_Match_CodyBrock_FC_Date--406be8c5c8d572a96f7c1078edf7eb78.jpg


...
İki güreşçi arasında amansız bir mücadele var. Lesnar 2 Cross Rhodes'a maruz kalmasına rağmen 2'de tuşu atmayı başarırken Cody de Kimura Lock'tan kendini kurtarmayı başardı. Lesnar, yerdeki Cody'yi oturur pozisyona getirip kafasına yumrukları saydırıyor. Kaldırdıktan sonra da German Suplex ile fırlatıyor. Bu maçtaki 11. German Suplex oluyor. Lesnar sırıtarak yaklaşıyor Cody'ye ve bir German Suplex daha yapıyor ama Cody ayaklarının üstüne düşüyor ve Lesnar'ı arkadan yakalayıp Inverted DDT yapıyor. Ardından köşeye çıkıyor ve Diving Elbow Drop ile üzerine atlıyor. Yetmiyor, bir kez daha yapıyor, bir kez daha... Tuş denemesi 1... 2... Lesnar atıyor tuşu. Lesnar, yuvarlanarak ringden iniyor. Cody taunt yaparak seyirciyi iyice coşturmaya çalışıyor. Lesnar ayağa kalkınca Cody iplerden sekiyor ve Suicide Dive ile Lesnar'ın üstüne atlıyor. Lesnar sırtını bariyerlere çarpıyor. Cody şimdi aprondan sekip bir Beautiful Disaster yapıyor. Lesnar tek dizi üstüne çökmüş vaziyetteyken Cody ringe dönüyor ve tekrar Suicide Dive deniyor ama Lesnar onu havada yakalıyor ve Belly To Belly ile bariyere fırlatıyor. Cody ayağa kalkamadan Lesnar onu yakalıyor ve önce bariyere, sonra aprona, en sonunda çelik basamağa Powerbomb'luyor. Ardından Cody'yi omuzluyor ve ring direğine F5 yapıyor. Cody acı içinde belini tutuyor. Sağlık görevlileri durumunu kontrol ederken Lesnar görevlileri iterek Cody'yi alıp ringe atıyor. Cody kalkınca Lesnar onu omuzluyor ve bir F5 daha! Tuş denemesi 1... 2... 3... Lesnar kazanıyor.

---

SETH ROLLINS VS FINN BALOR - WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

20230717_SSlam_Match_SethFinn_FC_Date--30e7db3fedbab5415cf9fd553a72d7e4.jpg


...
Seth Rollins, bir yandan rakibiyle, bir yandan Judgment Day'in dikkat dağıtma çabalarıyla uğraşmak zorunda kalmış şekilde maçı sürdürüyor. Damien Priest, aprona çıkıp Rollins'e laf attığı sırada Balor arkadan saldırmayı deniyor ama Rollins çekilince Balor, Priest'e vuruyor. Rollins roll-up deniyor 1... 2... Balor atıyor. İki güreşçi de kalkıyor ve Rollins bir Slingblade yapıyor. Şimdi Curb Stomp için hazırlanıyor. Balor kalkıyor ve Curb Stomp geliyor. Tuş denemesi 1... 2... 3... Taraftarlar 3'ü sayıyor ama o esnada Rhea Ripley hakeme itiraz ettiği için hakem sayamıyor. Rollins sinirleniyor. Tam hakemi uyarmaya giderken Dominik ringe giriyor ve şampiyonluk kemeriyle arkadan Rollins'e vuruyor. Rollins iptal oluyor. Dominik, Balor'ın kalkmasına yardm ediyor. Balor köşeye çıkıyor ve Coup De Grace ile atlıyor. Hakem tuşu sayıyor 1... 2... 3... Finn Balor kazanıyor ve yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu oluyor. Arenada büyük yuhalama var. Dominik, Balor ve Ripley sevinirken Priest pek memnun gözükmüyor. Dominik ve Ripley ringden iniyor. Balor son bir kez daha kemerini kaldırdıktan sonra Priest MITB çantasıyla Balor'a vuruyor. Dominik ringe girip "NE YAPIYORSUN SEN?" diye soruyor ama Priest onu da South of Heaven ile yere çalıyor. Hakemi çağırıyor ve cash-in yapmak istediğini söylüyor. Rhea Ripley şaşkınlık içinde. Gerekli anonslar yapıldıktan sonra maç başlıyor.

FINN BALOR VS DAMIEN PRIEST - WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Damien Priest, ringe girmek isteyen Ripley'i Dominik'in boynuna ayağıyla bastırarak tehdit ediyor. Balor kalkınca Priest onu boğazından yakalıyor ve South of Heaven geliyor. Tuş denemesi 1... 2... 3... Damien Priest yeni Dünya şampiyonu oluyor.

---

20230706_SSlam_Match_RomanJey_FC_Date--253a89031d3335eb4601268878b3a4e9.jpg


ROMAN REIGNS VS JEY USO - UNDISPUTED WWE UNIVERSAL CHAMPIONSHIP

...
WWE seyircisi görebileceği en vahşi maçlardan birine şahit oluyor. Tekrar oynatma ekranında Roman Reigns'in, Jey Uso'yu Powerbomb ile spiker masasına atması, Jey Uso'nun Roman Reigns'i ring direğine kelepçeleyip defalarca kayışla vurması ve Roman Reigns'in Jey Uso'yu Spear ile çelik basamaktan geçirmesi gösterildikten sonra tekrar maça dönülüyor. Jey Uso yerde, Roman Reigns işi bitirmeye hazırlanıyor. Solo Sikoa, ringin altından bir torba çıkarıp Roman'a uzatıyor. Roman Reigns, torbayı boşaltıyor... RAPTİYELER! Roman, yerdeki Jey'i tekmeliyor ve raptiyelerin yanına sürüklüyor. Bu arada Jimmy Uso tribünlerden koşarak geliyor ve Sikoa'ya bir Super Kick yapıyor. Ringe dalınca Roman Superman Punch deniyor ama Jimmy eğiliyor ve ona da Super Kick yapıyor. Jey kalkınca ikisi birden Roman'ı kaldırıyor ve RAPTİYELERİN ÜSTÜNE DOUBLE BACK SUPLEX İLE ATIYORLAR! Roman'ın sırtı mantar panoya dönüyor. Kan revan içinde. Uso kardeşler köşelere çıkıyor ama Solo Sİkoa, Jimmy Uso'yu sandalyeyle vurarak düşürüyor. Paul Heyman da aprona çıkıp Jey Uso'nun bacağını tutuyor. Jey ona da bir tekme atarak uzaklaştırıyor. Bu arada Roman bir Superman Punch yapıyor ve Jey Uso da köşeden düşüyor. Jey ringin ortasına geliyor, Roman köşeye geçip "UUUUUĞAAAAA" yapıyor ve Jey'e bir Spear yapıyor. Bir Spear daha yapmak için köşeye geçiyor...



Arena aşağı iniyor adeta! The Rock bu! Roman şaşkınlık içinde. Rock girişte tauntunu yaptıktan sonra ringe geliyor. İki kuzen yüz yüze geliyor. Roman bir yumruk atıyor, Rock da karşılık veriyor. Roman üstün çıkıyor ve iplere gönderiyor. Bir Clothesline deniyor ama Rock eğilerek kurtulmayı başarıyor. Roman sendeleyince ringe giren Jey Uso Super Kick yapıştırıyor. Jimmy de diğer yandan ringe giriyor ve o da Super Kick yapıyor. Bir kez daha, bir kez daha ve bir kere daha! Super Kick partisine hoş geldiniz! Roman üst üste 4 Super Kick yedikten sonra yere düşüyor. Solo Sikoa da ringe giriyor ama Rock onu Spinebuster ile yere indiriyor. Jey Uso, Rock'ın yanına geliyor ve ikisi de taunt yapıp iplerden sekiyor ve Jey Roman'a, Rock da Sikoa'ya People's Elbow yapıyor. Rock şimdi Roman'ı kaldırıyor ve sandalye üstüne Rock Bottom yapıyor. Uso kardeşler de köşeye çıkıyor ve Double Body Splash ile Roman'ın üzerine atlıyorlar. İkisi birden tuş deniyor 1... 2... 3... Maç bitiyor. Jey Uso yeni şampiyon oluyor ve Roman'ın 1000 günden fazla süren kemer saltanatı böylece sona eriyor.

The Rock ve Jimmy Uso, Jey Uso'yu yeni kabile şefi ilan edip kemerini takıyor ve tezahüratlar eşliğinde şov sona eriyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: