Etkinlik Haftası 4. Etkinlik Haftası: Be a Booker Yarışması - WrestleMania XL


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
KURALLAR VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

1)
Şovlar güncel maç kart sınırları çerçevesinde hazırlanacak. Maç karttakiler dışında bir maç booklamak/maç karttaki bir maçı karttan çıkarmak kesinlikle yasaktır. Tabii ki eğer planlarınızda varsa cash-in denemeleri bu kurala dahil değil. Şovun güncel kartına ulaşmak için bu konuya göz atabilirsiniz.

2) Şovun hangi gününü booklayacağınız size kalmış durumda. Yani iki geceyi de booklamak zorunda değilsiniz, ilk geceyi ya da ikinci geceyi yazacağınız size kalmış. Bununla beraber, çoğu maçın şovun kaçıncı gününde yapılacağı henüz açıklanmadığı için bu yarışmaya özel olarak günü resmi olarak açıklananlar hariç yazacağınız gece için booklayacağınız maçları seçmek sizin serbestinizde olacak. Fakat tek gecenin booklandığı şovlarda, bir şova en fazla altı maç ekleyebilirsiniz. Bu sınırın aşıldığı şovlar geçersiz sayılarak yarışmaya dahil edilmeyecektir.

3- Şovunuzu özet ya da maçları tamamen yazmak konusunda özgürsünüz, bu konuda seçim tamamen size kalmış durumda. Şovunuzun kalitesini hangi şekilde daha iyi yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız o formatta yazabilirsiniz.

4- Şovunuzu yayınladıktan sonra şova başka bir maç eklenmesi yahut bir maçın şovdan çıkarılmasının şovunuza bir etkisi olmayacak. Şovunuzun o haliyle yarışmaya katılımınız geçerli sayılacaktır.

5- Yazılan şovlar bu konunun altından paylaşılacak. Bu konuya mesaj olarak atılmış, kurallara uygun şovunuzla otomatik olarak katılım sağlamış olacaksınız.

6- Yarışma için son katılım tarih ve saati: 5 Nisan 2024, Cuma - 23:59'dur.

ÖDÜLLER

1.
1 ay ELITE Plus +150 PG Nakit
2. +125 PG Nakit
3. +100 PG Nakit

Herkese başarılar dilerim.

Katılanlar
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: