PPV DON Spoiler: Okada vs Bailey

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Gr1yy1oXEAADGhH

Son bölümlerde Bailey, Okada’yı bileğinden tutup tekmeler savurdu ancak Okada onu üst üste lariats ile yere serdi. Bailey, Okada’nın Rainmaker denemesini straightjacket pin ile karşılayıp iki pine ulaştı. Bir kez daha Ultimate Weapon denedi ama Okada onu tekrar havada dropkick’ledi ve Rainmaker ile maçı bitirdi ve kemeri korudu.​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Bomba bir maçtı. İkilinin bu kadar uyumlu olmasını beklemiyordum. Bailey tüm hareketleri tertemiz yapınca maçı hayranlıkla izletti. Kemeri alacağına inandırdı beni bir ara. Şimdi değilse de yakın zamanda kaldıracaktır.

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Şov kartının ortalarında olduğu için ve şovda bunun haricinde güzel maçlar olduğu için biraz üstünden atlanıyor ama bu maçın da son zamanlardaki birçok maçtan iyi ve ortalamanın üstünde bir maç olduğunu düşünüyorum.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Şov kartının ortalarında olduğu için ve şovda bunun haricinde güzel maçlar olduğu için biraz üstünden atlanıyor ama bu maçın da son zamanlardaki birçok maçtan iyi ve ortalamanın üstünde bir maç olduğunu düşünüyorum.
Bence direkt 4.5'u var bu maçın, inanılmaz iyiydi, bu kadar iyi olmasını cidden beklemiyordum

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi