Çeviri: ''Ben Bir Yılanım''

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Tarih: 18.06.2025
Şov: ROH Death Before Dishonor III

d1e2dp4zvl551.jpg

CM Punk:
“Hayatınız boyunca gördüğünüz en güzel şey bu değil mi? Tam bir yıl önceydi neredeyse… Aslında bir yılı da geçti. Bu kemeri Ohio, Dayton’da Samoa Joe’ya karşı yaptığım ilk maçtan sonra havaya kaldırdım ve o zaman bu kemerin Kuzey Amerika’daki en önemli kemer olduğunu ilan ettim. Ve şimdi, bugün, 18.06.2005 tarihi itibariyle, bu kemer artık dünyanın en önemli kemeri oldu!

Bu kemer başka bir adamın elinde sadece bir kemerdir — ama benim elimde güce dönüşür. Tıpkı bu mikrofon gibi; arka odadaki herhangi bir adamın elinde bu sadece bir mikrofondur. Ama benim gibi tehlikeli bir adamın eline geçtiğinde bu bir ‘pipe bomb’a dönüşür. Benim kurduğum bu cümleler, başka birinin ağzından döküldüğünde sadece düzgünce sıralanmış kelimeler olur. Ama ben söylediğimde, ne diyorsam onu kastederim — ve bu sözler MARŞ haline gelir.

Eğer bana izin verirseniz, bugün burada size ufak bir hikâye anlatmak istiyorum. Bir nevi kıssadan hisse. Bir zamanlar işten evine dönen yaşlı bir adam varmış. Karlar içinde yürürken buzların arasında donmuş bir yılan bulmuş. O yılanı alıp evine götürmüş. Ona bakmış, ısıtmış, iyileştirmiş. Yılan kendine gelir gelmez… adamı ısırmış. Yaşlı adam can çekişirken sormuş: ‘Neden? Sana baktım, seni sevdim, hayatını kurtardım.’ Yılan gözünün içine bakarak demiş ki: ‘Sen ne kadar aptalsın, ben bir yılanım.’

Şeytanın yaptığı en büyük şey, insanlara var olmadığına inandırmaktı — ve şu anda ona bakıyorsunuz. Ben şeytanım ve siz aptal, düşüncesiz insanlar buna kanıp gittiniz. Hepiniz, o hayali süper kahramana, yıllar önce efsane Ricky 'The Dragon' Steamboat’un gördüğü hayale inandınız. Ama aslında hiçbir şey bilmiyordunuz. Hepiniz beni izlediniz, oltaya geldiniz. Kandırıldınız. Kızgın değilim size. Sadece sizin için üzülüyorum. Bu [kemer] bana ait. Buradaki her şey bana ait. Ve ben bunu elde etmek için ne gerekirse yaptım. Artık dünyanın en iyi profesyonel güreşçisiyim.

Burası benim sahnem. Burası benim tiyatrom. Siz benim kuklalarımsınız ve ben o kukla iplerini çektim. Duygularınızı kullandım, onlarla oynadım çünkü dürüst olmam gerekirse... ben bundan zevk alıyorum. Her birinizden nefret ediyorum, binlerce kez! Ve durmayacağım! Durmayacağım ta ki herkese kanıtlayana dek — sizden daha iyi olduğumu, Low Ki’den daha iyi olduğumu, AJ Styles’tan daha iyi olduğumu, Samoa Joe’dan daha iyi olduğumu...

Hanımlar ve beyler... şampiyon burada. Sevmenize gerek yok, ama kabullenmeyi öğreneceksiniz. Çünkü bu kemeri alıyorum ve o soyunma odasında bunu durdurabilecek tek bir kişi bile yok.”

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi