RPG Yudumluyorum

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
"Yorucu birkaç akşamdan bir tanesi. Elimde daha ne kadar kanlı zincirlerle ayaklarımın altındaki gölgeyle bakışır olacağım? Sıkıldım ama bu söyleyeceklerimin bittiği anlamına gelmiyorum. Gözlerim yanıyor ve kafamı yasladığım ilk yumuşak dokuda zihnimi kapatıp kendimi bir kaç dakika ilerisinde buluyorum. Artık uyuyamıyorum, geceleri aynı şeyleri görmekten sabrımı sinirlerimi bugün kameranın ötesinde tutmak istiyordum. Ne kullandım ben de bilmiyorum, güreşi sizlerin sandığı kadar ciddiye almıyorum. Mağlubiyet sonrası düşüncelerimi ağrılarımdan uzak tutmaya yetecek kadar param var. Bir kaç renkli ve göze güzel gözüken ilaçların çözemeyeceği bir şey yok, tıpkı öğrenci iken elini geri çıkaramayacağın bir deliğe sokmak gibi. Belki de o gün senden havalısı yoktur ama yıllar sonra kendini bir zavallı gibi gördüğünü düşününce elini hiç olmadığı koparmak isteyebilirsin. Ben... yoruldum. Hiç olmadığım kadar öfkeliyim, hiç olmadığım kadar dar bir odanın içinde bir kaç tur atıyorum."

hqdefault.jpg

"Baseball oynamayı özledim, bir pazar günü aile dostlarımızla beraber topa en iyi kimin vurduğunu tartıştığımız ve akranlarımla ailelerimiz görmeden bir kaç gramla mutlu olduğumuz günleri özledim. Şu anda başım dönüyor ve daha fazla doz almamak için kendimi alkolle sabit tutmaya çalışıyorum. Hiçbiri o homerun vuruşu sonrası buzların arasında beni bekleyen biralar gibi hissettirmiyor. Hiç bir şişe bana o tümseğin vermiş olduğu rahatlığı vermiyor. Baskıyı her zaman sevdim, gerekirse tüm kaleleri doldurup tüm haklarımı harcayıp tam ortaya tüm gücümle o topu fırlatabilirim."

"Will Ospreay ve Sami Zayn için ne çözüm bulabilirim bilmiyorum. Ne kadar boktan bir durumda olsam da korkmadan o dört ip arasında ezilmeyi kabul ettim. Kendimi siyah beyaza bürüyüp bir masa arkasından konuşmak istesem muhtemelen bana daha tatmin edici bir sözleşme sunabilirlerdi. Kontrattaki sıfırlar hiçbir zaman sikimde olmadı, parayı çok sevmiş olsam bile ben parlamalıydım. Savaşarak devam etmeliydim. Daha pahalı bir araba için belki de şampiyon olmalıydım."

hqdefault.jpg

"Sikeyim! belki de bugün bu kadar ucuz bir şekilde kafayı bulmuyor ve adını zor okuduğum bir şişeyi içmek zorunda değildim. Ben devam ettim, kendimle yarıştım ve buna rağmen botlarımın izinden burnunu ayırmayan insanlar oldu."

"Kendine Wrestlemania için bir bilet oluşturdun. Bu biletini sabote etmek bana düşmez ama bu maça ihtiyacın vardı. Neyden kaçtın, bunca başarını bir kaç düşüşle gölgelemek istemiyor musun? Formda geçen bir dönemden ibaretsin, insanların senin hakkında hatırladığı tüm olumlu şeyleri gözlerini karartan düşüncelerin yüzünden kaybettin."

maxresdefault.jpg

"İki aydır sana söylemediğim şey kalmadı, benimle bir maça çıkmamak için kendini ayrıştırmaya bile çalıştın. Alt tarafı ortada unvanın olmayacağı bir maç olacaktı, hayat sana ilk defa erkek olma şansı tanımıştı. Artık ardı ardına kazanmam gereken iki tane mücadele var. Ama açıkçası eğer kazanırsam bu unvanı sana karşı korumayı düşünmüyorum."

"Belki de çoğu şey resmileşmiştir evet ama ben kağıtları çok da sikleyen bir insan değilim. Belki de unvanı bile değiştirebilirim. Zamanında yakıp yıktığı bir şeyin yeniden doğuşuna tanıklık etmesi gerekenler vardır."

"Kafam yine çok doldu amına koyayım."

Sigarasını içer.

"İzninizle biraz yudumlamam gerekiyor."

"Vay be seneyi doldurmuşum sanki hep aynı şeyler oluyor. Cm Punk Rumble'da döndü ve sonraki şov şampiyon oldu. Şimdi de yine unvanı aynı kandan birine mi kaybedecek? Dejavu?"

Dn7qJy.gif

"Şovlarda neler olmuştu şu an çok hatırlayamadım ama Val Venis Orospu çocuğunu yarın öbür gün kafam güzelken iyi anacak gibi hissediyorum."

"Neyse bu siktiğimin kamerası nasıl kapanıyordu?"

Kamerayı kapattığını zannedip devam eder.

"COCO POPS"

Oynadığınız Karakterin Adı
Jeff Hardy
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi