RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟗: 𝒻𝓁𝒶𝓂ℯ ℴ𝓃

PGW: Son Eklenen Parta Git

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
8pkqiu5.png

MAYHEM #19
23 Mayıs Cuma, 21.00 - C
Thomas & Mack Center

Las Vegas, Nevada

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

1- PGW World Television Championship
Jeff Hardy vs. Sami Zayn (c)

2- Mexico City Cup Elemeleri Devam Ediyor!

3- Bir Robottan Daha Fazlası

4- Evde Neler Olacak?

5- Pipebomb!

1jhqr7j.jpg

PYROLAR PATLIYOR VE MAYHEM #19 BAŞLIYOR!

Şov başladıktan sonra kamera direkt ringe dönüyor, kameralar birkaç farklı seyirciyi görüntülüyor. Herkes oldukça heyecanlı bir biçimde şovun başlamasını, aksiyonların gelmesini bekliyor. Bu sırada bir şarkı çalmaya başlıyor, herkes ayağa kalkıyor ve kimin geldiğini görmek üzere Stage'ye dönüyorlar.

maxresdefault.jpg

Jeff Hardy stage'de beliriyor. Kendinden emin bir şekilde taunt atıyor ve pyroları patlatıyor. Bugün onun gecesi! TV Şampiyonluğu için bir fırsat daha yakalamışken bu fırsatı harcamak istemiyor. Bugün onun için mücadele edecek! Yavaş ve emin adımlarla ringe doğru yürüyor. Sonrasında ringi bir süre süzdükten sonra koşarak çelik merdivene sıçrıyor ve ardından aprona geçip paralel iplerden ringe giriyor. Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor ve Top Rope'ta tauntunu atıyor. Ardından oradan iniyor ve hızla iplerden sekip ısınırken rakibini bekliyor.

Sami-Zayn-WWE-Money-In-The-Bank-Entrance.jpg

TV Şampiyonu Sami Zayn burada! Stage'de beliriyor! Jeff Hardy, kemeri çok istese de bugün karşısındaki rakip çok dişli bir rakip! Televizyon kemerine bir kere konup bir daha bırakmamış bir adam! Sami Zayn! Kemeri için kanının son damlasına kadar savaşmaya hazır bir adam! Yavaş adımlarla ringe yürüyor. Ardından hızla koşarak çelik merdivene çıkıyor. Kemerini seyircilere doğru havaya kaldırıyor. Ardından ringe giriyor.

EPAUE_WWoAA0Ras.jpg:large

Sami, kemerini Jeff'e doğru kaldırıyor. Jeff ona yaklaşıyor. İkili face to face atıyor. Peşine anonslar yapılıyor. Sonrasında Sami Zayn kemerini hakeme veriyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor. Son kontroller yapılıyor. Her şey hazır. Hakem işaretini veriyor ve..

PGW World Television Championship
Jeff Hardy vs. Sami Zayn (c)

Jeff+Hardy+-+Apron+Clothesline.gif

Maç başladı. İkili bir süre ringin etrafını dönüyor ve ardından Collar And Elbow Tie Up'a gitmek için birbirine yaklaşıyor. Jeff daha temkinli yaklaşırken Sami daha çok rakibini kavrama eğilimine gidiyor derken Jeff'ten ani bir tokat! Jeff etrafına bakarak pis pis sırıttığı sırada Sami aniden Shoulder Charge'la Jeff'i köşeye çarpıyor! Ardından köşede Jeff'i kıstırıyor ve yumruklarla karışık choplar savuruyor. Bir süre sonra kafasını hedef alıyor ve seri yumruklarla kafasına vuruyor. Ardından tepesine çıkıyor ve yumruklara başlıyor. Seyircilerin sayımıyla Jeff'i yumrukluyor. 1-2-3-4-5-6-7.. Jeff bir anda kurtuluyor ve Inverted Atomic Drop! Ardından Sami'yi yere çekiyor ve Leg Dr.. hayır! Sami bacaklarıyla Jeff'i köşeye doğru ittiriyor. Sonrasında hızla ayaklanıyor. Jeff aniden Sami'nin üstüne koşuyor fakat Sami hızla bir Arm Drag. Jeff ayaklanıyor bir kez daha koşuyor fakat Sami bir Arm Drag'le daha Jeff'i yatırıyor. Yerde Arm Lock'la Jeff'i kitliyor. Jeff kurtulmaya çalışıyor. Bir süre sonra başarılı da oluyor. Sami'nin karnına üst üste yumruklar. Peşine Sami'ye doğru seri yumruklarla öylece Sami'yi iplere taşıyor. Ardından hızla karşı ipten sekiyor. Fakat Sami'den bir Back Body Drop geliyor. Hayır! Jeff apronda kalıyor. Sami hızla Jeff'e doğru koşuyor fakat Jeff aniden ipi çekiyor. Sami kendini ring dışında buluyor. Jeff hızla üstüne Running Clothesline'la uçuyor.

tvvA5u.gif

Fakat Sami bir anda ringe giriyor. Jeff boşluğa düşmekten kendini son anda kurtarıyor ve takla atarak kendini sağlama alıyor. Sami hızla ipten sekiyor. Top Con Hil.. hayır! Fake atıyor! Fakat Jeff aniden bacağına asılıyor ve iplerin arasından Sami'yi tutup ring dışına çekiyor. Hızla bariyere fırlatıyor! Sami'ye üst üste yumruklar savuruyor. Fakat Sami bir anda Jeff'i yakalayıp aprona doğru itiyor. Jeff sırtını aprona çarpıyor! Sami hızla kafasından tutuyor ve Jeff'i ringposta fırlatıyor. Fakat Jeff bunu tersine çeviriyor. Sami kafasını ringposta tosluyor! Jeff hızla Sami'yi ringe sokuyor. Ardından arkasını dönüyor ve bir şeye bakmaya başlıyor. Seyircilerin arasına dönüp odaklı bir şekilde bakıyor. Sanki birisini görmüş gibi. Bir süre süzdükten sonrasında seri bir şekilde ringe giriyor. Sami'yi kaldırıyor fakat Sami hızla seri yumruklar vurarak Jeff'i ipe taşıyor. Sonrasında irish whipe yolluyor fakat Jeff bunu tersine çeviriyor. Sami gelişine bir Pop Up Dropkick! Ardından Jeff'i saçından tutarak Turnbuckle'a vuruyor. Kafasını birkaç defa vurduktan sonra hızla Exploder Suplex'le kavrıyor. Fakat hayır! Jeff seri dirsek darbeleri vuruyor. Ardından hızla WHISPER IN THE WIND! HIZLA TUŞA GİDİYOR! 1........2........

sami-zayn-blue-thunder-bomb.gif

KICKOUT! Sami atmayı başarıyor. Fakat o da ne!? Jeff bunun sonrasında hızla ring dışına fırlıyor! Spikerlerin arasına gidiyor. Boş bir koltuk var ve orayı süzüyor! Koltuğa doğru "Willie! Kapat şu aptal çeneni!" diye bağırıyor! Jeff Hardy'nin bu yaptığına kimse anlam veremezken Jeff hızla ringe giriyor. Daha bir agresifleşmiş gözüküyor. Sami'yi yerde öfkeyle yumruklamaya başlıyor. Fakat Sami bunu tersine çeviriyor! Jeff'in tepesine çıkıyor ve hızla onu yumrukluyor! Jeff, Sami'yi üstünden itiyor. İkili ayaklandı. Karşılıklı ipten sekiyorlar. Sami ani bir Big Boot! Fakat Jeff bundan eğiliyor ve iplerden sekip Sleeper Slam'le Sami'yi yere vuruyor! Ardından bir süre hunharca Sami'yi yerde yumrukladıktan sonra hızla saçlarından tutarak kaldırıyor ve Twist Of Fate'e alıyor. Fakat hayır! Sami bunu bir anda O'Connor Roll'a çeviriyor! 1.........2........ KICKOUT! İkili tekrar ayaklanıyor! Jeff hızla bir Gut Kick! Peşine de bir TWIST OF FA... SAMI BUNU BLUE THUNDERBOMB'LA REVERSELÜYOR! TUŞ! 1........2........

960x0.jpg

KICKOUT! Sami, Jeff'i kaldırıyor ve Helluva Kick için köşeye koyuyor. Fakat o da ne!? Jeff sağlam bir tokadı oturtuyor! Ardından seri yumruklarla Sami'yi ringin ortasına taşıyor! Fakat o da ne!? Sami'den seri bir blok ve üstüne de çok sert bir tokat! Ardından sağlam bir headbutt! Ardından Jeff hafif geri çekiliyor fakat sonrasında ikili birbirlerine son sürat yumruklarla girişiyor! Bir Sami bir Jeff! İkisinin de durmaya niyeti yok! Karşılıklı bir süre yumruklaşıyorlar! Fakat yumruklaşma yarışında Sami üstünlük kuruyor! Üst üste yumruklarla Jeff'i ipe taşıyor. Ardından geri geri çekiliyor ve hızla Jeff'in üstüne koşuyor. Fakat Jeff hızla buna dodge atıp Sami'yi iplerin ring dışına fırlatıyor. Hayır! Sami aprona geçiyor ve oradan hızla Top Rope'a çıkıp Crossbody'le Jeff'in üstüne atlıyor! Hayır! Jeff bunu tersine çeviriyor ve hızla Tuş! 1........2........ KICKOUT! Sami oradan Small Package'e alıyor! 1........2........ Jeff tersine çeviriyor! 1.........2........ KICKOUT! İkili hızla ayaklanıyor. Jeff hızla Sami'nin üstüne koşuyor ve bir Clothesline sallıyor! Fakat Sami bundan eğiliyor ve bir BLUE THUNDERBOMB DAHA! Hayır! Jeff bundan sağlam bir dirsek vurarak kurtuluyor ve Sami'yi seri yumruklarla köşeye doğru taşıyor! Köşede Allah ne verdiyse Sami'yi yumrukluyor! Hakem sayıyor! 1.....2....3....4.... Jeff'i tutup ayırıyor! Jeff'i tutup ayırdığı sırada..

jeff-hardy-tna-wwe.jpg
JcU1-jyVJawGBkBAVCL56kFToWSONMPlB4CzyTU6diA.jpg

Jeff hakemin göt cebindeki sigara paketini fark ediyor! Sigara paketini hemen cebinden alıyor ve sonrasında hakemin yakasına yapışarak hakeme bağırmaya başlıyor!

Jeff Hardy: Seni Ospreay yolladı değil mi!? Sen onun ajanısın biliyorum!

Hakem: Çek elini üstümden yoksa seni diskalifiye ederim Jeff! Will Ospreay'le alakam yok! Sigaramı arka cebimde unutmuşum!

tumblr_maeh9esALa1r9tz28o1_400.gif

Hakem Jeff'in ellerini üstünden çekiyor. Jeff saldırmak istese de saldıramıyor ve ekşi bir suratla Sami'ye kafasını çevirmekle yetiniyor. Fakat o da ne!? Sami aniden Jeff'i tutuyor ve Exploder Suplex'le köşeye vuruyor! Sami ayaklanıyor! Seyirci Sami'yi ayakta alkışlıyor! Sami, Helluva Kick hazırlığı için karşı köşeye geçiyor ve Jeff'in kalkmasını bekliyor! Hızla Jeff'in üstüne koşuyor! Fakat o da ne!? Jeff, Sami'nin bacağını havada yakalıyor! Sonrasında hızla Powerbomba alıyor ve Alley Oop Facesbuster'la Sami'nin kafasını köşeye çarpıyor! Hemen ardından bir Gut Kick ve TWIST OF FATEEEE!!!! TUŞ! 1.......2...... KICKOUT! Jeff hızla hakeme yöneliyor!

Jeff Hardy: Seri say Ospreay'in kaltağı!

hq720.jpg

Hakem sinirle Jeff'e bakıyor ama bir şey yapmıyor. Jeff, hızla Sami'yi kaldırıyor fakat o da ne!? Sami bir anda Jeff'i bacaklarından çekiyor ve Roll Up! 1........2........

sami-zayn-helluva-kick.gif

KICKOUT! Jeff son anda atıyor! İkili ayaklanıyor. Sami köşede. Jeff hızla Sami'nin üstüne koşuyor! Sami aniden dodge atıyor! Jeff kafasını turnbuckle'a çarpıyor! Sami sağlam bir BIG BOOT! JEFF SERSEMLEYEREK KÖŞEYE ÇEKİLİYOR! SAMI İÇİN MAÇI BİTİRME ŞANSI! SAMI GAZLI BİR ŞEKİLDE KARŞI KÖŞEYE GEÇİYOR! HIZLA JEFF'E KOŞUYOR! HELLUVA KICKKKKKK!!!!!!

GyBhmM.gif

JEFF BUNDAN EĞİLİYOR! SAMI BOŞA VURUYOR! HAYALARINI ÇOK KÖTÜ ÇARPIYOR! JEFF İÇİN FIRSAT! HIZLA TUTUYOR VE BİR TWIST OF FATE DAHA! SONRASINDA TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARTIYOR VE ÖFKEYLE BAĞIRIYOR! HIZLA APRONA GEÇİYOR! JEFF HAZIRLANIYOR VE SWANTON BOMBBBB!!! BİTTİ BU İŞ!!!

e181c4d9d5ea60000cc08e3a19d361ca_642_361.jpg

HAYIR! Çünkü Jeff bir anda köşeden çekirge gibi sıçrıyor! Sanki biri bacağına asılıp saldırmış gibi! Hızla aprona bakıyor! Ardından sinirle hakeme bir tane geçiriyor! Hakem yere yığılıyor ve maçı diskalifiye ediyor! SAMI ZAYN KORUDU! SAMI ZAYN HALA ŞAMPİYON!

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Sami Zayn (DQ)

stay-cool-jeff-hardy.gif

Jeff Hardy sinirle bariyerlerin oraya geçiyor ve bir sigara tüttürüyor. O sırada seyircileri cheerları eşliğinde Led Ekran açılıyor..

??: Hey Jeff!

hey-ew-will-ospreay.gif

Jeff Hardy, kafasını yavaşça led ekrana doğru çeviriyor. Bu Will Ospreay!!!

Will Ospreay: Naber zavallı keş eski dostum! Biliyor musun? Bugün ringde kendini bir kez daha rezil edişini izlemekten inanılmaz keyif aldım!(Sırıtır) TV Kemeri için son şansını da şizofren taklidi yaparak piç ettin ve onlara ne kadar gerizekalı, yaşamayı hak etmeyen bir budala olduğunu gösterdin! Tebrikler dostum! Palyaçomuz olarak bizi güzel eğlendirdin! Şaklabanlık kariyerinde başarılarının devamını diliyorum. Umarım bu işin sonunda tımarhanede kendine güzel bir koğuş kaparsın..

daca4-16638689796139-1920.jpg

Will Ospreay dalga geçerce bir ifadeyle Jeff Hardy'i alkışlarken Led Ekran kapanıyor. Jeff Hardy pişman bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor.

hq720.jpg

Ringde Sami Zayn kalıyor. Yorgun bir şekilde dizlerinin üstünde kalkıyor. Öfkeyle mat'a vurmaya başlıyor! Mat'ı tokatlıyor! Sami Zayn, öfkesini kusarken kameralar kapanıyor.

mli04sk.png

1meheky.png

Akşamüzeri... Batmakta olan güneş bile Randy Orton'ın evini cazibeli göstermeye yetmiyor. Ahşapları çürük, camları kırık, yüzeyine temas edeni tetanoz aşısının bile kurtarmayacağı evin önünde Randy Orton tedirgin bir ifadeyle etrafı kolaçan ediyor. "Seni de evini de yakacağım Randy!" Wyatt'ın geçen haftaki tehdidi Randy'nin kafasında bir haftadır yankılanıyor. Etrafta rahatsız edici bir sakinlik hakim. Bu sakinliği bozan yine Randy'nin kafasındaki sesler oluyor.

Angelico: Kendi evini yakan biri bu evi hayli hayli yakar.

Randy Orton: Ondan korkuyor gibisin.

Angelico: O'ndan değil, yapabileceklerinden... Sen de endişelensen iyi edersin... Kaçmanı söylemeseydim Velveteen'in mezar arkadaşı olacaktın.

Randy Orton: Bana tavsiyeler vermene alışığım, korkutmana değil. Çözümün nedir?

Angelico, biraz sonra ölebilme ihtimaline zıtlık oluşturacak şekilde rahat. Elleri cebinde, güneş gözlükleri ve yanmakta olan sigarasıyla omzunu kapıya dayamış. Başını sessizce çevredeki başı boş dolaşan heriflere çeviriyor. Ellerinde beyzbol sopaları olan tek tük adamlar... Randy de onun baktığı yerleri gözetliyor sırayla.

Angelico: Mayhem ruhu PGW çatısına tıkıştırılmadı. Dışarıda da yaşıyor. Barda yaptıklarımızdan sonra evini korumak isteyen birkaç gönüllü buldum. Evin etrafı genç dallamalarla dolu.

İki tanesi, onları görünce gergin ama gülümseyerek yanlarına geliyor. Yolda, onlara doğru yürürlerken idolleriyle tanışacak olmanın kısa bir gırgırını yapıyorlar belli ki. Gülümsemelerinden anlaşılıyor.

q5m6b5f.png

Angelico: Siz ikiniz... Adınız ne?

Sarışın Hippi Çocuk: Justin.

Kilolu Standart Çocuk: Luke.

Angelico: Luke demek? Soyadın Harper'sa sopayı kıçına sok ve evine dön evlat... Neden burada olduğunuzu biliyorsunuz. Muhtemelen biriniz fena halde dayak yiyecek. Eğer öbürü gözünü iyi açarsa, diğerini kurtarma şansı olur. O dazlakların nefesini ensenizde hissettiğinizde gür bağırın, anlaşıldı mı?

İkisi Birden: Anlaşıldı efendim.

Randy Orton: Burası sadece benim evim değil. MAYHEM ruhunun doğduğu, bizi taşaklarımızı hak eden erkekler yapan yer. Kanı kaynayan isimsizlerin sığınacağı bir tapınak. Burası rahipsiz bir kilise, sinagog... Onlardan da fazlası. Bu evin yanması taşaklarınızın elinizden alınması demek. Beynin olmadan yaşayabilir misin?

Justin: N- Ne? Nasıl? Sanırım hayır.

Randy Orton: Hayır, yaşıyorsun. Ben görüyorum. Fakat taşaksız yaşayamazsın... Kanınızın son damlasına kadar dövüşün, MAYHEM için!

6734a1cc877d541ecb58b3cd.jpg

Uzaklardan cılız bir feryat sesi geliyor. Bir de bir çift kanat çırpma sesi... Üçü birden havaya dönüyorlar. Saçaklı girişin ahşap zeminine iki büyük akbaba yerleşiyor şimdi. Randy onları görünce gözlerini pörtleterek onlara yaklaşıyor. Birkaç adım atıyor. Akbabalar ise ondan kaçmıyor. Randy, eliyle onları zaptedebilecekmiş gibi onlara yaklaştıkları esnada arkada bir patırtı gürültü kopuyor. Luke'un şarjı çoktan bitmiş. Asfaltta bayık durumda uzanıyor. Randy arkasını döndüğünde Justin'in Rowan tarafından bodruma açılan merdivenlere doğru Chokeslam'landığını görüyor.

6uzrwab.png
Erick-Rowan-Braun-Strowman.jpg

Randy Orton kapıyla Wyatt'ın evlatları arasında sıkışıyor. Geçen hafta Randy'den yediği Punk Kick sonrası Braun boynunun ağrısına rağmen oraya gelmiş. Boynunu güzel bir kütlettikten sonra Randy'nin üzerine yürüyorlar. Fakat Randy'den sert bir uppercut. Braun savrulur gibi olurken Rowan üstünlüğü ele geçiriyor. Randy'i duvardan duvara fırlatıyor. Braun da yanına gelince ikisi birden tekme tokatla Randy'i yoruyorlar. Wyatt'ın evlatları Randy'nin üzerine akbaba gibi çökerken kameralarımız kapanıyor.

mli04sk.png

edge-1200031023035341.jpeg

YOU THINK YOU KNOW ME! Metalingus çalıyor ve PGW'nün en büyük sinir hastası Edge girişte gözüküyor. Ringin Cutting Edge programı için hazırlanmış olduğunu görüyoruz. Edge'in girişine seyircilerden büyük destek var. Ana kemere bu kadar yakın olup da, parmaklarının ucundan kaçıran bu adam için sempatiyi anlamak zor değil. Edge No Way Out'dan sonraki ilk görünüşünü gerçekleştiriyor. Edge ringe giriyor ve köşeye çıkarak tauntunu attıktan sonra talk showu için kendisine ayrılan yere oturuyor.

RESEM76197edge_17_n.jpg

Edge: Normalde, buraya birisini anlatmam ve onu çağırmam gerekir. Bir konuk olur, soru sormaya çalışırım, konuk illa bir dalyarraklık yapar ve kavgada ağzını yüzünü dağıtırım. Ancak bu programda arka alandan bir konuk çağırmayacağım çünkü konuklarım zaten burada. Bu gece konuklarım sizlersiniz. Burada bazı şeyleri konuşacağız. En büyükten başlayalım. WrestleMania'da PGW veya World Heavyweight Championship için maçlardan birine eklenmemim mümkün olmadığını söylediler. (Büyük bir "booo" chanti yükseliyor) Biliyorum biliyorum bunu ben de değiştirmek isterdim ancak elimden kayıp giden iki şansın ardından bu mümkün görünmüyor. Bu da bizi en büyük soruya itiyor. Edge bu sene WrestleMania'da ne yapacak? Edge bu sene WrestleMania'yı ıskalayacak mı? Bu sorunun cevabı ise...

images

Edge: Hayır! Bana Ultimate Opportunist denmesinin bir fırsatı var, bu da her türlü fırsatı en iyi değerlendiren kişi olmam. Elimdeki en büyük fırsat ise, Mexico Cup. Edge bu WrestleMania'da olacak. Edge bu sene Mexico Cup'ı kazanan kişi olacak ve SummerSlam 2025'de, hem PURE hem de Television Championship'i aynı anda taşıyan ilk kişi olacak. Size sö-

Edge konuşurken dikkati dağılıyor. Girişte bir hareketlilik var.

AAAAQV191QIiKEy7xmfKwUkga95tLwUQL0Zizlogodk5sIVpDDSDGHoZPgy6rkq0-i8DlE_M_dYTcoFR-OJfuFq1lD2-Vr_581TIBl3TzL0K7_NADsaNqZuekKvqjT6eqs9wd7p0SXA4zoka90iCaBqXif-YzkI.jpg

PGW arka alan çalışanları apar topar ringe doğru koşuyor. Edge ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Görevliler ringden sandalyeleri çıkartıyor. Ringin ipleri bile indiriliyor. Edge sinirle bir görevliyi tutarak bağırıyor.

Edge: SİZE BUNU YAPMANIZI KİM SÖYLEDİ AMINA KOYAYIM!

6032f-16462278684347-1920.jpg

Maxwell Jacob Friedman a.k.a. MJF'in müziği duyuluyor. Bir süre girişte hiçbir hareketlilik yokken, sonrasında yavaş yavaş MJF görünüyor. Gülerek tahtında gözüküyor. MJF dönüşünün üçüncü haftasında, PGW'nün yeni kralının geldiğinin mesajını veriyor. Köleleri yani PGW çalışanları tahtını omuzlar üstünde taşıyor ve MJF omuzlar üstünde ringe doğru taşınıyor. MJF indirilmiş iplerin önüne kadar getiriliyor. İnmesini bekliyorlar ama MJF tahtının üstünde konuşmaya başlıyor.

mjf-february-10-a.jpg

MJF: Gelişmelerden haberin olmamasına şaşırdım Edge. Senin şovun iptal oldu. Anlaşılan Demans sana da vurmaya başlamış o yüzden seni güncele getireyim. Sen artık önemsizsin. Yıl 2025, 2005 değil. Sen kullanım tarihini 20 yıl önce doldurdun. Şimdi ise çürümüş biri olarak kokunla herkesi televizyonlardan kaçırıyorsun. Artık senin saçma sapan cumming edge şovuna kimse katlanmak zorunda kalmasın diye bu görev bana verildi. Ancak beni görüyorsun, ben son derece iyi bir adamım. Bu yüzden seni yeni şovumun ilk konuğu yapmaya karar verdim. Böylece gerçek bir şovun nasıl olduğunu görebilesin. Ancak senin bu kadar büyük bir fanboy olacağını tahmin etmemiştim. Ev sahibinden önce gelen konuğu da ilk kez görüyorum.

20211015_SD_EdgePromo--914b1c8f106c5052bfdb3bafd370b7e8.jpg

Edge: Bak çocuk, senin oyunlarına ayıracak vaktim yok. Kendi iyiliğini düşünüyorsan, arka alana gidip, diğerleri gibi saklan. Mexico Cup eleme maçını geçerek kendini büyük adam zannediyorsun ama yanılıyorsun. Sadece tüysıkletlere karşı zaferler edinebilecek birisin sen. Zaten WrestleMania'da karşı karşıya olacağız. Git belanı benden bulma.

MJF tahtından inip ringe giriyor. Edge ile karşı karşıya geliyorlar. Edge'in sinirleri çelik gibi. MJF ise tek eli cebinde, onu çok da iplemiyormuş gibi gözüküyor.

images

MJF: Çok iyi fikir kesinlikle hemen uygulamalıyım. Sonuçta nasıl anıldığın belli. Kendime saygı duyan biriyim sonuçta.

Edge: Nasıl anılıyormuşum?

MJF: Senin en büyük penis hastası olduğunu söylüyorlar. Açıkçası soyumu devam ettirecek kıymetlimin, senin gibi birisine kurban gitmesini istemem.

Edge: Senin soyunu sikeyim Yahudi piç.

RAW-Edge-1024x576.jpg

Bunu duyunca MJF'in yüzündeki gülümseme sinirleniyor. Edge hassas bir uca dokunmayı başardı. MJF'in yüzündeki değişimi görünce keyifleniyor.

Edge: Büyük MJF hemen de sinirleniverdi. Hoşuna gitmedi galiba. Ancak bir söze kırılıp üzülmeni istemem Maxwell. Çünkü Meksika'da, sadece sözler seni kırmayacak. Ellerim ile seni kıracağım. Bütün kemiklerini kıracağım. Benimle oyun olmayacağını birinci elden deneyimleyeceksin Maxwell.

images

MJF: Çok coşuyorsun. Ancak kaçırdığın bir şey var. Sen maçta değilsin. Elini kolunu sallayarak da o maça girmeyeceksin. Ben eleme maçına çıkıyorsam, sen de eleme maçına çıkacaksın. Ancak eleme maçında ani bir sürpriz olur, bir şekilde kaybedersen, buna şaşırma. Sonuçta yaşlısın. Ayağın kayar, düşersin. Ancak o kadar iddialı konuşan biri elbette düşmez, değil mi? Başarısız olmazsın. Aynı Royal Rumble'daki üçlü maçta başarısız olmadığın gibi. Aynı Royal Rumble maçında elenmediğin gibi. Aynı No Way Out'da kemer maçını tekrar kaybetmediğin gibi. Ah pardon, sen hepsini kaybettin. Beni iyi izle Edge. Senin başarısız olduğun her şeyi rahatlıkla başaracağım. Hatta o kadar rahat başaracağım ki, tek elim arkada bağlı şekilde bile yapabilirim. Her şey benim için bu kadar basit.

Edge: Ben de senin kıçını tekmeleyebilirim. Hemen şimdi. Bu kadar basit.

intro-1675930372.jpg
images

Edge ceketini çıkartıyor, kavga için hazır. MJF de durmaya niyetli değil. Önce atkısını çıkartıyor. Sonra saatini çıkartıp cebine koyuyor. Ceketini çıkarıyor ve yere koyuyor. Bileklerini sıyırıyor. Şimdi kavga başlıyor!

114260472.jpg

Başlamıyor. MJF ringin dışına yuvarlanıyor ve yere çıkarttığı ceketi ile atkısını kapıp arka alana doğru ilerliyor. Edge ringde kavga beklentisi ile kudurmuş halde. MJF ise WrestleMania logosunu gösteriyor. Bu görüntülerle birlikte reklamlara gidiyoruz.

mli04sk.png

mzrmexk.png

"The Sexual Chocolate" Mark Henry girişte görünüyor. Oldukça neşeli bir hali var. Çünkü can dostu Val Venis de onunla birlikte. Önceki şovlara nazaran Venis biraz daha iyi görünüyor ama tam düzelmiş sayılmaz. İkili yüzleri güler bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Henry ile Venis ringe girdikten sonra ikili sarılarak poz veriyorlar. Venis omzunu Henry'nin koluna atıyor. Venis ringten inerken başka bir müzik duyulmaya başlanıyor.

s8yc7z6.jpg

Tyler Bate girişte görünüyor. Mexico Cup'a katılma şansını kaybettikten sonra ilk maçına çıkıyor. Bate klasik tavırlarıyla ringe doğru ilerliyor. Bate köşeye çıkıp bıyıklarını burduktan sonra ringe iniyor ve hakem tarafları kontrol ediyor. Hakem maça başlamak için her şeyin hazır olduğunu düşünüyor ve işareti veriyor.

Mark Henry vs. Tyler Bate

maxresdefault.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Henry, Bate'i görüp sırıtıyor. Bate ise kendinden oldukça emin. Bate ile Henry birbirine yaklaşıyor. Henry, Bate'i yakalamaya çalışıyor fakat Bate sıyrılıyor. Henry tekrar yakalamak için hamle yapıyor ama yine yakalayamıyor. Üçüncü denemesinde Henry, Bate'i yakalamayı başarıyor ve onu yüklenip Bearhug bağlıyor. Bate, Henry'nin kafasına iki eliyle vurunca Henry kilidi bırakıyor ve Bate'i düşürüyor. Bate, Henry'nin bileğine bir tekme atıyor. Ardından kaval kemiğine doğru bir tekme atıyor. Sonrasında da kalçasına doğru bir tekme atıyor. Sonrasında iplerden sekip Henry'nin dizine doğru bir Dropkick atıyor. Sonrasında tekrardan iplerden sekiyor ve karnına doğru bir Dropkick atıyor. Yeniden iplerden sekiyor ve bu kez Henry'nin kafasına doğru bir Dropkick atıyor. Henry ayaklanıp karşı iplerden sekiyor. Bate de sekiyor ve Henry'nin üzerine atlıyor fakat Henry onu bir anda yakalıyor ve WORLD'S STRONGEST SLAM!

sdq8ao3.jpg

BAŞARISIZ! Henry, Slam'i vurmak için Bate'i havaya atarken Bate'i elinden kaçırıyor ve Bate, Henry'nin arkasına düşüyor. Bate'ten bir Chop Block geliyor. Ardından sırtına doğru bir Chop vuruyor. Tekrardan bir Chop vuruyor. Bate iplerden sekiyor ve bir Dropkick! Bate ayağa kalkıp köşeye çıkıyor. Bate'ten bir Missile Dropkick! Henry yere düşüyor ama ayaklanmaya başlıyor. O ayaklanamadan Bate iplerden sekiyor ve Running Headbutt! Mark Henry sarsılıyor ama hala yıkılmadı. Bate bu kez köşeye çıkıyor. Henry ayaklandiktan sonra Bate atlıyor ve DIVING HEADBUTT! Bate, Henry'i deviriyor ama kendisi de ringin ortasına yigiliyor. Seyircilerin duruma tepkisi pozitif. İki isim de yerde. Hakem önce Bate'in yanına geliyor. Bate durumunun iyi olduğunu hakeme belli ettikten sonra hakem onu bırakıyor. Hakem Henry'nin yanına giderken Bate iplere doğru kendisini yuvarliyor.

bpu25b9.png

Venis bir anda Bate'in kafasını yakalıyor ve iplere doğru bastırıyor. Hakem, Henry ile ilgilendiği için farkında bile değil. Hakem, Henry'nin başından kalkarken Venis bir de yumruk atıyor Bate'e ve diğer tarafa çekiliyor. Hakem, Venis'i hiç görmüyor. Henry ile Bate hala ringin ortasında yerde. Henry iplere tutunuyor ve ayaklanmak için hamle yapıyor. Venis onu motive etmeye çalışıyor. Henry iplerden destek alarak ayağa kalkmayı başarıyor. Bate de iplere tutunarak ayaklanmaya çalışıyor. Henry ağır adımlarla iplere yaslanmış Bate'in yanına gidiyor. Henry, Bate'i tutuyor ama Bate bir yumruk atıyor. Ardından bir tane daha atıyor. Bate bu kez bir tokat atıyor Henry'nin göğsüne doğru. Bate'ten bir tekme geliyor Henry'nin karnına doğru. Bate'in bu hızlı hamleleri karşısında Henry çok ağır kalıyor. Bate, Henry'i yumruk ve tekmelerle ringin ortasına kadar itmeyi başarıyor. Ardından iplerden sekiyor ve Running Dropkick!

Mark-Henry-Clotheslines-Ryback-WWE-SmackDown-2015-WrestleFeed-App.jpg

Hayır! Henry bir Clothesline ile yıkıyor Bate'i yere. Henry sırıtmaya başlıyor. Venis ise kenarda alkışlıyor onu. Henry, Bate'e yöneliyor. Onu ensesinden yakalayarak ayağa kaldırıyor. Ardından karnına bir yumruk atıyor. Bate karşılık vermek istiyor ama Henry onu köşeye atıyor. Ardından koşarak bir Corner Splash deniyor ama ıska geçiyor. Henry ringin ortasına doğru yürürken aprona geçen Bate iplerin üzerinden atlıyor ve Springboard Dropkick. Henry düşmüyor ama köşeye kadar gidiyor. Bate ayaklanıp koşuyor ve Corner Dropkick. Bate ringin ortasına kadar gerilip tekrar koşuyor ve Henry'nin karnına çıkıp onu yumruklamaya başlıyor. Henry onu itiyor ama Bate ayakları üzerine düşüp tekrar koşuyor ama Henry'den bir Crossbody! Henry tuşa gidiyor ama ayağını iplere atıyor! Hakem farketmiyor ve sayıyor. 1-2- Kickout! Bate tuşu attı ama hileyi o da farketmiyor. Henry hakeme Venis eşliğinde itiraz ederken Bate iplere doğru yuvarlanıyor. Bu esnada girişte bir hareketlilik var.

s183nhd.jpg

Tyler Breeze girişte görünüyor bir anda. Tyler ringe doğru koşuyor ve iplere yaslanmış olan Bate'in yanına gelip konuşmaya başlıyor.

Tyler Breeze: Tyler, yine aynısını yaşıyorsun yine ipleri tutuyordu. Hileyle kazanmaya çalışıyorlar. Dikkat etmen lazım.

Bate kafasıyla Breeze'i onaylıyor. Bate, Henry'e doğru koşuyor ve bir Dropkick atıyor. Henry yıkılmıyor ama sarsılıyor. Bate bu kez dizine doğru bir Dropkick atıyor ve Henry dizinin üzerine düşüyor. Bate iplerden sekip bir Dropkick daha atıyor ve Henry yerde! Bate köşeye çıkıyor. Venis engel olmak için hamle yapmak istiyor ama Breeze hemen orada bitiyor. Bate, Henry'e doğru düz bir Splash ile atlıyor ve Henry'nin üzerine düşüyor ama Henry etkilenmiyor bile. Henry bir eliyle Bate'i boğazlamış çünkü. Henry, Bate'i boğazından tutarak ayaklanmaya başlıyor. Henry ayaklandığında Bate'i havaya Chokeslam için kaldırıyor ama Bate, Henry'nin arkasına kendisini atmayı başarıyor ve bir Chop Block vuruyor. Henry dizi üzerine düşüyor. Bate iplerden sekiyor ama Henry bu esnada ayaklanıyor ve bir Clothesline sallıyor ama ıska geçiyor. Bate'ten Henry'nin bacağına bir tekme. Bir tekme daha. Bir tekme daha. Bate'ten bir de Enziguiri!

fcf6i4p.jpg

Henry'nin tam kafasına isabet ediyor. Bate bir anda Henry'i bacağından yakalıyor ve onu yüklenmeye çalışıyor. Bate başardı! Tyler Bate, Mark Henry'i tüm ağırlığıyla sırtına almayı başarıyor. Seyirciler aşırı iyi reaksiyon gösteriyorlar bu duruma. Ancak Bate'in gücü taşıdığı ağırlıktan ötürü çok çabuk tükeniyor. Bate, Henry sırtındayken ikinci adımını atamadan yere düşüyor. Henry tüm ağırlığıyla Bate'in sırtına düşüyor. İkili bir süre yerde kalıyor ve ilk ayaklanmaya çalışan isim Mark Henry oluyor. Henry, Bate'in üzerinden kalktıktan sonra iplere tutunarak ayağa kalkmayı başarıyor. Bate'i yerde bitik şekilde görüyor. Bate bir süre sonra ayaklanmaya çalışıyor ve dizleri üstüne kalkıyor ama Henry sırtına bir yumruk atıp onu yere düşürüyor. Henry, Big Splash için hareketlenmeye başlıyor ve iplere koşuyor fakat iplerden sektikten sonra bir ses dikkatini dağıtıyor.

Tyler Breeze: Mark, Trish sana verecekmiş. Seni bekliyormuş.

Mark Henry, Breeze'i duyar duymaz aklı gidiyor. Trish'i elde etmek üzere ayaklanıyor ve var gücüyle arka alana gidebilmek için ringten çıkmaya çalışıyor. Bu sırada Bate ayaklanıyor. Henry iplerin arasından aprona geçeceği sırada Bate zıplayarak Henry'i yakalayıp yere yıkmayı başarıyor ve Roll-Up'a alıyor. 1-2-

3!

Kazanan: Tyler Bate

14wsuvw.jpg
j6axogb.jpg

Tyler Bate maçı kazanıyor. Roll-Up ile Mark Henry'i tuş etmeyi başarıyor. Bate hemen köşeye çıkıp zaferini kutlarken Tyler Breeze de ringe girip Bate'in yanında yer alıyor. Henry ise sonuca inanamıyor. Aşırı garipsiyor. Venis de onun yanına gidiyor hemen. Breeze ile Venis, Bate ile Henry'i kontrol ettikten sonra Taraflar göz göze geliyor ve ringin ortasında birbirlerine yakınlaşmaya başlıyorlar. Bate ile Breeze, Venis ile Henry karşısında duruyorlar ringin ortasına. Ortamda gergin bir hava varken maçın son anlarının tekrarı ekranlara yansıyor. Bu sırada hakem tarafları ayırmaya çalışıyor ancak taraflar kavga etmekten ziyade birbirlerine bakmakla meşgul. Kameralarımız bu görüntülerle kapanıyor.

mli04sk.png

Ring içerisinde yaşananların ardından kameraların çevrildiği yön arka alan oluyor, şovun gerçekleştirildiği arenanın arka alanı burası. Bizi karşılayan ve gülüşü ile içimizi ısıtan birisi var, bu Byron Saxton'dan başkası değil elbette! Kendisi bir gülümseme ile izleyicileri karşılıyor, kendisine arkadan verilen işaret ile birlikte. Sonrasında konuşmaya başladığını görüyoruz, açılışı gerçekleştiriyor. Bu arada belirtmek gerekir, yanında konukları var fakat an itibarıyla kendilerinin kimliğini belirleyemiyoruz çünkü kendileri şu anda kadrajda değil.

mep6pip.png

Byron Saxton: Sayın seyirciler, ekran başındaki tüm Prestige Grand Wrestling tutkunları... İster yıllardır bu şirketin hikayesine tanıklık eden sadık hayranlar olun, ister yeni yeni bu heyecanı keşfedenlerden bir tanesi olun, ben Byron Saxton, hepinizi buradan selamlıyorum! (Kamera konuk olan isimleri de kadraja alacak şekilde kayıyor) Şu anda yanımda, geçtiğimiz hafta Drew McIntyre üzerinden hızlı bir galibiyet ile haftaya damga vuran Swerve Strickland ve bu çarpıcı geri dönüşe öncülük eden Prince Nana bulunuyor! Sormak istiyorum, geçen hafta olanları ne şekilde yorumluyorsun Nana?

Byron, mikrofonu sesi daha iyi alması nedeniyle Prince Nana'nın ağzına yaklaştırıyor. Swerve Strickland'ın sinirli ve kaşları çatık bir ifadeyle uzağa baktığını görüyoruz, pek oralı değil gibi. Bu sırada Prince Nana'nın verdiği yanıtı izliyoruz.

kz9miaq.png

Prince Nana: Yo, Byron, Byron, Byron... Orada yaşananları sende izlemiş olmalısın, huh? Herkes o gece Swerve'nin ne anlam ifade ettiğini anladı, değil mi? Peki John Cena'nın oradaki işi neydi? Cevabını kendim vereceğim. John, Swerve'nin yıldız ışığından faydalanmak ve kendisini hatırlatmak istediği için oradaydı. Swerve'nin, Drew'i aşırı kısa bir süre içerisinde yenmesinin ardından; hiç beklenmedik bir anda John Cena belirdi. Neden? Neden o gece, o anda? Çünkü bu sektör bir şeyi asla affetmez: Bir siyah adamın hak ettiği yerde, ışığın tam merkezinde durmasını... O ışığı çalmak için oradaydı John. Bu her zaman böyle oldu ama artık buna izin vermeyeceğiz! Swerve'nin ışığı parlıyor ve biz bu ışığı korumaya geldik. Bu kez, o ışığı ne karanlık planlar, ne kibirli ikonlar, ne de sistemin düzeni karartamayacak!

5rrmvsh.jpg

Byron Saxton: Bu çok ciddi bir iddia.

Swerve de, Nana da aynı anda gözlerini Byron'un üstüne dikiyorlar. Ters ve kınar bakışlarla ona bakıyorlar, Byron'un da rahat imajı kayboluyor. Nana ona bir soru yöneltiyor.

Prince Nana: Yapma adamım! Böyle bir konuda tarafsız olacak lükse gerçekten sahip misin? Ciddi olamazsın, sen de bizdensin! Sana bir şey söyleyeyim, bu söyleyeceklerim senin sandığından daha da fazlası. Bu yalnızca bir iddia değil, bir gerçek. Göz göre göre, insanların tepkilerinden hiçbir şekilde çekinmeden bir oyun oynandı. Kofi Kingston gibi Royal Rumble maçında performansıyla kendisinden bahsettiren, beyazların tepkilerine rağmen savaşma gücünü bedeninde koruyarak Elimination Chamber Match'e katılma hakkı elde etmiş adamı keyiflerince geriye çektiler. Yorulmuş muydu? Neden gerçekten çıkarıldığını hepimiz biliyoruz. Çünkü Kofi gibi biri, duruşuyla ve temsil ettiğiyle rahatsız eder. Ve sonra? Yerine kim konuluyor? John Cena... Hep aynı hikaye Byron. Siyah bir yıldız parladığında, hemen gökyüzüne başka bir beyaz spot yerleştiriliyor.

Byron Saxton: Söylediklerin gerçekten çok güçlü. Ama gerçekten... John Cena'nın orada olmasının tek sebebi bu mu sizce? Hiç başka bir açıklama ihtimali yok mu?

miteqes.jpg

Prince Nana: Hiç sanmıyorum. (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Haftaya Mexico Cup’ta olacağız. John da orada olacak ama biz onun aksine yalnızca bir maç için oraya gitmiyoruz. Biz oraya, bastırılmış sesleri haykırmaya, unutturulmuş gerçekleri yüzlerine vurmaya ve Swerve’nin bu yeni dönemini ilan etmeye gidiyoruz çünkü bu sadece bir gösteri değil, bu bir çağrı. Karanlıkta sesi duyulmayanların çığlığı olacaktır bu. Her köşesi sistemin çürümüşlüğüyle örülmüş bu yapıya karşı, Swerve bir başkaldırının sembolü olarak orada olacak. Işık sadece sahnede değil, hakikatin ta kendisinde parlar. Bu sistemin duvarlarını tekmelemek için oradayız. Bu bizim için bir maç değil, bu tarihe yazılacak bir meydan okuma ve bu meydan okuma, yalnızca rakiplerimize değil, bu düzenin ta kendisine karşı! Bu sistem yıllardır siyah bedenleri bastırarak, onların içindeki ateşi söndürmeye çalıştı ama ateş sönmedi Byron. O ateş küle döndü, kor haline geldi. Şimdi ise rüzgar bizimle. Şimdi o kor, alev almak üzere. Mexico Cup, yalnızca bir turnuva değil; bu ateşin göğe yükseldiği bir isyanın başlangıcı olacak! Swerve, yalnızca bir güreşçi değil; o, bu isyanın yankısı! Biz oraya tarih yazmaya gidiyoruz. Gözlerini dört aç çünkü yeni b...

Bir saniye, röportaj alanına yaklaşan birisi var. Prince Nana bu ismin oraya yaklaştığını gördükten sonra duraksıyor, affalıyor da diyebiliriz. Bu isim...

LEO KRUGER! Leo, yavaş adımlarla oraya yaklaşıyor. Yüzündeki ifade son derece ciddi, Byron'un kolunu kendisine doğru çekiyor ve mikrofonun ağzına yaklaşmasını sağlıyor. Bunun akabinde, hem Nana'nın, hem de Swerve'nin gözlerinin içerisine dolu dolu bakarak bir şeyler anlatmaya başlıyor.

lpjmmx6.jpg

Leo Kruger: Ne güzel konuşuyorsun Nana. Sözlerin şiir gibi, mesajın sarsıcı. Ama ringde şiirle kazanılmaz. Bu senin küçük politik devrim manifeston değil. Bu bir turnuva. Bu bir mücadele, bu bir hesaplaşma, bu bir savaş alanı. Burada sadece sözlerin gücü yetmez. Böyle yaparak yalnızca yanında duran adamı, avcıların gözünde daha göz alıcı bir hale getiriyorsun. Dinle, ben bu turnuvayı kazanmak için geliyorum yani önümüzdeki hafta ben de orada olacağım, avlanmak üzere. Kırılmış kemiklerin, parçalanmış egoların, geçmişin gölgeleriyle yüzleştiği bir turnuva bensiz hayal edilemezdi! Swerve... (Swerve'ye dönüyor) Seninle işim var. Geçmişten gelen bir hesabımız var. Ya da gelecek hafta karşıma çıkacak olmandan ötürü ortaya çıkan bir hesap, fark etmez. (Sırıtıyor) Bu hesap, bu sefer yarım kalmayacak. Tamamlanacak. Acıyla, hınçla ve nihai bir sonla!

Swerve karşılık vermiyor, sinirli bir şekilde bakıyor. Nana onu arkasına alıyor ve yanıt veriyor.

Prince Nana: (Gülüyor) Ah, Leo… Senin gibi adamlar hep böyle gelir. Gözdağı, tehdit, geçmişten hikayeler... Ama biz geçmişte değiliz, bugündeyiz. Swerve döndü ve bu kez sahne onun.

spt91vq.jpeg

Leo Kruger: Sahne, ışığı kaldırabilecek oyunculara aittir. Bu, sadece kameraların parladığı anlar için geçerli değil; baskının, belirsizliğin, kaosun içinde bile o ışığı taşıyabilenler içindir. Ve Swerve... O ışığı bir süre taşıdı, evet ama artık o ışık titriyor Nana. Çünkü ben, onu karanlığa gömmeye geliyorum. Sahneyi ondan alıp, ona en çok ihtiyaç duyanlara geri vereceğim; sessizliğin hüküm sürdüğü ve gerçeğin unutturulduğu yerlere. O ışık benimle yeniden doğacak ama önce Swerve o karanlığın içinde kaybolacak. Anladın mı? (Kahkaha atmaya başlıyor, delirmişçesine)

Leo, Swerve'ye omuz atıyor ve oradan uzaklaşıyor. Swerve'nin hamle yapmak için giriştiğini ama bunun önüne Nana'nın geçtiğini görüyoruz. Gerginliğe izin vermiyor. Ekrana önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek Mexico Cup Qualifying Match'in kartı getiriliyor. Bunun sonrasında kameralar ringe dönüyor, şov devam ediyor.

mli04sk.png

10hzx8c.jpeg

IT'S TIME! Gregory Helms mimik bile oynatmadan oldukça çabuk bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Mexico Cup'a katılmak için elinde bir fırsat var. Son zamanlarda eline gelen fırsatları tepti. Bu fırsat için ise ne hissettiği yüzüne bakınca anlaşılmıyor ama ringe hızlıca girdiğine göre bunu bir an önce elde etmek istiyor gibi bir hali olduğu açık. Helms ringe girdikten sonra bu fırsat için önündeki engeli beklemeye başlıyor.

wes-lee.jpg

Wes Lee müziği eşliğinde ringe ağır adımlarla ilerliyor. O da Helms gibi bir çember maçından mağlubiyetle ayrıldı ve o da yeni fırsatlar kovalıyor. Mexico Cup'ta bir yeri olduğunu düşündüğünü belli eden mimiklerle ringe giriyor. Helms'e küçümseyici bir bakış attıktan sonra Helms'in eliyle burnunu sildiğini görüyoruz. İkili birbirini süzerken hakem maçın başlaması için işaretini veriyor.

Mexico Cup Qualifying Match
Gregory Helms vs. Wes Lee

8b10990fe848aa793eebad8efb61dee0

Zil çalıyor ve Helms ile Lee arasındaki Mexico Cup eleme maçı başlıyor. Kazanan Mexico Cup'taki yerini ayırtmış olacak. İki isim birbirlerini süzerken ringin içinde dönmeye başlıyorlar. Bir süre sonra birbirlerine yaklaşıyorlar ve Collar & Elbow Tie Up yapıyorlar. İkili ringin ortasında birbirini kilitliyor ve güçlerini test ediyorlar ama ikili ringin ortasında tamamen kilitlenmiş gibi görünüyor. Derken Lee bir anda Helms'in koluna vuruyor ardından bir Arm Drag ile Helms'i köşeye doğru fırlatıyor. Helms ayaklanıyor ama hareketlenmiyor. Lee'ye bakıyor ve bekliyor. Lee ise Helms'in yapacağı koşuya hazırlanmıştı. İkili tekrardan yavaşça birbirlerine yaklaşıyor ve Collar & Elbow Tie Up yapıyorlar. Bu kez daha kısa sürüyor çünkü Helms'ten bir Arm Drag geliyor bu sefer. Lee köşeye doğru yuvarlandıktan sonra ayağa kalkıyor ve hemen Helms'in üzerine koşuyor ama Helms'ten bir Arm Drag daha! Lee tekrar ayaklanıp koşarken Helms, Dropkick için atlıyor fakat Lee, Helms'in ayağından tutup havaya doğru atıyor ve Helms takla atarak yere düşüyor ve ayaklanırken Lee'den bir Running Knee Strike geliyor! Helms yerdeyken Lee'nin seyirciyle etkileşime girdiğini görüyoruz. Onlara dönüp poz kesiyor.

4721170.jpg

Lee seyircilere poz keserken bir eliyle de Wrestlemania logosunu gösteriyor. Bu sırada Helms iplere tutunarak ayaklanıyor ve Lee'ye bakıyor. Lee arkasını döndüğünde gördüğü şey dimdik duran bir Gregory Helms oluyor. İkili bu sefer birbirlerine ağır adımlarla yaklaşmak yerine birbirlerinin üzerine koşuyorlar ve yumruklaşmaya başlıyorlar. İkilinin yumrukları eşit sayıda ve eşit hızda atılıyor. Birbirlerini yoruyorlar. Helms bir anda yumruk atmayı kesip eğiliyor ve Lee'nin karnına doğru bir kafa atıyor. Lee'nin nefesi kesiliyor adeta. Lee yere düşüyor. Helms ise ayağa kalkıyor ve Lee'nin sırtına doğru bir tekme sallıyor. Lee iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Helms, Lee'yi kaldırıp iplere atıyor ve Lee iplerden sektikten sonra onun karnına doğru bir Kitchen Sink yapıyor ve Lee tekrar yerde. Helms ağır hareketlerle Lee'yi kaldırıp köşeye doğru götürüyor. Bu sırada Lee kendine geliyor ve Helms'e bir yumruk atıyor. Ardından bir yumruk daha. Lee, Helms'i ringin ortasına doğru ittikten sonra üzerine doğru koşuyor fakat Helms onun kolunu yakalıyor ve Arm Trap Neckbreaker! Helms tuşa gidiyor. 1-2-

2022-06-17_11-59-56.gif

Kickout! Lee tuşu atmayı başarıyor. Helms ise oldukça sakin gözüküyor. Helms ayağa kalkıyor ve hakemle konuşuyor ama oldukça sakin. Rahatsız edecek türden bir sakinliği var. Hakem de itiraz edilmesini beklerken böyle bir durumla karşılaştığı için garipsiyor. Lee köşeye doğru sürünmeye başlıyor. Helms görüyor ancak izliyor ve bir süre sonra Lee yetişemeden onu yakalıyor. Ayağa kaldırıyor ama Lee'den bir dirsek geliyor Helms'in karnına doğru. Lee iplerden sekiyor ve Kardiak Kick deniyor ama Helms son anda çekiliyor. Lee ayakları üzerine düştükten sonra Helms'e doğru koşuyor ve bir Superkick! Helms iplerden sekiyor ve Lee'den bu sefer de bir Enziguiri geliyor. Helms yerde. Lee de yerde ama kısa sürede ayağa kalkıyor o. Lee yerdeki Helms'e bakıyor önce. Ardından köşeye bakıyor. Lee bunun için hazır. Lee iplerin arasından aprona geçiyor. Ardından hızlı adımlarla köşeye tırmanıyor. Helms hala yerde. Lee köşeye çıktıktan sonra yerdeki Helms'e iyice bakıyor ardından hazırlanıp atlayışını yapıyor ve FALLEN DREAMSLAYER!

kopxnyo.jpg

BAŞARISIZ! Helms son anda çekilip kendisini köşeye yuvarlıyor. Lee ise ring zeminine çakılıyor. Lee belini tutarak doğrulmaya çalışırken Helms ise köşeye tutunarak ayağa kalkmayı başarıyor. Lee ayaklanmadan ona doğru koşmak istiyor fakat Helms bunun için yavaş kalıyor ve Lee'den sert bir yumruk. Helms, Lee'nin dizine bir tekme sallıyor ve Lee yüzüstü yere kapaklanıyor. Helms iplerden sekiyor ve Low Dropkick. Helms ayağa kalkıyor ve Lee'yi ayaklandırmaya çalışıyor. Lee, Helms'in karnına bir yumruk atıyor. Sonrasında bir yumruk daha atıyor. Helms yumruk atmak için hamle yapıyor fakat Lee bu sefer yüzünün ortasına bir yumruk geçiriyor ve Helms arkaya doğru yalpalıyor. Lee, Helms'in üzerine koşuyor ve School Boy Roll-Up! Ama tuşa gitmek için değil. Lee, Helms'i önüne katıp yuvarlıyor. Helms ayaklanır ayaklanmaz Lee'den bir Superkick! Lee Superkick'i çaktıktan sonra dizlerinin üzerine düşüyor. Helms ise iplere doğru düşüyor ve iplerden sekiyor. SHINING WIZARD! HELMS'TEN BEKLENMEDİK BİR SHINING WIZARD GELİYOR! LEE'NİN FİŞİNİ ÇEKİYOR ADETA! HELMS TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan: Gregory Helms

lhuj20j.jpg
lqeo0jm.jpg

Gregory Helms, Mexico Cup'ta! Hakem Helms'in kolunu havaya kaldırıyor fakat Helms'in yüzünde mimik oynamıyor. Geçen haftaki yüz ifadesinin aynısı. Helms bir süre yerdeki rakibine baktıktan sonra ekrana maçın son anları geliyor. Tekrarlar bittikten sonra ise Helms'in ağır adımlarla arka alana doğru yürüdüğünü görüyoruz. Helms bu sefer eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi. Ancak bunun coşkusu yüzüne yansımıyor. Helms stageten içeri girdiğinde kameralar kapanıyor.

mli04sk.png

m6c24ch.jpg
59prpik.png

"Broken" Matt Hardy'nin geçen hafta ya da 465 yıl önce bulunduğu yerdeyiz. Aylardan Mayıs, fakat güneşin mutluluğundan da açık havanın bereketinden de uzağız. Kasvet ve ölümü çağrıştıran ormanda işittiklerimiz, parçalanan kuru yaprakların feryatları. Kara Ağacın gölgesi gibi duran karartı hareket ediyor. Arkasını döndüğünde onu gördüğümüze şaşmıyoruz.

Dark STG: Yılların ötesinden gelen bir çığlık hala yankılanıyor. Zihninizin kıyısında inleyen, uyanmanız için çırpınan ince bir ses… Faniler! Dikkatinizi istiyor! Ama siz… Siz gerçekten ne yapabilirsiniz? Elinizden ne gelir? Bu lanete karşı koyabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Demek, hala anlamadınız. Orta Çağ’dan bugüne taşınan bir ruhu omuzlamak, insan aklını uyandırmaya yetmiyor demek ki. Zaman yolculuğu, mutlak lanetin karşısında bir oyuncaktan farksız. Anlık bir avantaj… Sonra?... Sonrası hiçlik. Karanlık böyle çalışır. Önce usulca yaklaşır… sonra yutar. Her şeyi. Size bunu en başından beri söylüyorum. Ama dinlemediniz. İster İsa'nın havarileriyle aynı sofraya oturmuş olun, ister Orta Çağ’ın gözde simyacısı… Lanetin adını duyduğunuzda diz çökmekten başka seçeneğiniz kalmaz. Çünkü karanlık geldiğinde, inanç yiter. Bilgelik susar. Zaman dahi kurtaramaz mekanı.

35p7u4l.jpg

Dark STG: Her şey Karanlıktan doğdu... Ve sonunda yine Karanlığa dönecek. Izdırap Tanrısı kaderi çoktan mühürledi. Sen ise geçmişe dönüp bir kırılma yaratabileceğini sanıyorsun. Soytarısın, Kırık Adam... Gerçek bir soytarı. Zaman Makinesi’ne hükmetmek, Pandora’nın Kutusu’nu elinde tutmak demek değildir. Ruhun her daim acizdi. Dün de öyleydi. Bugün de öyle. Ve yarın da öyle kalacak. Sen o Kara Ağacın fidesini toprağa gömerken... neleri tetiklediğini hiç düşündün mü? Geri dönülemez olanı başlattın. Aptallığının bedelini ödettiğim her fanide yankılanan çığlıkları duyabiliyor musun? Suçluluk yüreğine sızıyor mu geceleri? Belki de artık günah çıkarmanın vaktidir. Ama unutma... Bu kez kabinin öte tarafında seni affetmeye dünden razı bir peder yok. Orada yalnızca Karanlık var… Ve O’nun yutucu, sonsuz gölgesi.

rmxxi2t.png

Dark STG devam etmek için nefesleniyor ancak onun susturan bir şey var. Karanlık gökyüzünde pervanemsi bir ses. Giderek yaklaşıyor. Görüş açısına girdiğinde yanıp sönen ışıklarından onu tanıyor.

5aad58h.png

Vanguard 1! "Broken" Matt'in evcil hayvanı burada. DSTG'yi gözetliyor kamerasıyla. DSTG onu görünce kaşlarını çatıyor. Gözlerini kısıyor ve bileğini göğe çevirip hayali bir iple onu çeker gibi Vanguard 1'i kendisine doğru çekiyor! Vanguard 1 kontrolü kaybederek DSTG'nin yanındaki Kara Ağacın geniş oyuğundan içeri girip gözden yok oluyor? Vanguard 1, Kara Ağaç tarafından yutuluyor!!

9b43cc907fae8aa6d1e3f9147143036e1c35e2307c4747cb82723f574642ebdd.jpg

Kara Ağaca yürümek için bir adım atan DSTG kafasına sert bir darbe alıp yere düşüyor! "Broken" Matt deminden şimdiye geldi! DSTG'nin üzerine çöküp seri yumruklar indiriyor. Neredeyse yarım dakika kadar yumruk sallayarak onu bayıltıyor. Ayağa kaldırıyor DSTG'yi ve Twist of Fate!! Matt, gözleri yuvalarından fırlayacak, endişeyle ağaca yöneliyor.

"Broken" Matt Hardy (Sesi titreyerek): Oh, no! Vanguard 1! Lütfen buradayım de. Lütfen! İyiyim de. Çık hemen oradan. Lütfen, VANGUAAAAARDDD 1!

Matt endişe ve umutla kovuğa yaklaşıp resmen ağacın içine doğru yakarıyor. Fakat orası o kadar karanlık ki bir şey görmesinin imkanı yok. VIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

5760.jpg

Kara Ağacın içinden birden fırlayıp Matt'in düşmesine sebep olacak bir şey gerçekleşiyor. Drone, gökyüzüne doğru yükseliyor fakat? O da ne? Matt onu tanımaya çalışarak bakıyor. Drone havada özgürce biraz süzüldükten sonra Matt'in görüş açısına doğru yaklaşıyor.

"Broken" Matt Hardy: Vanguard 1? İyi misin oğlum?

Drone'un üzerinde kırmızı led ışıklarla bir yazı beliriyor.

DARK VANGUARD 1

"Broken" Matt Hardy: HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!

mli04sk.png

Nick-Aldis-WWE-Smackdown-January-19-2024.jpeg

Kameralar ana olay için ringe yöneliyor. Orada, ringin ortasında bir masa görüyoruz. Bu kontrat töreni için kullanılacak! Masanın üzerinde çeşitli kağıtlar ve bir kalem yer alırken masanın iki tarafında tanıdık yüzler var.

William-Regal-March-11.jpg
GnvX5TxWEAAIVcE.jpg

"World Heavyweight Champion" CM Punk ve "2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns! İki güreşçi ayakta, karşılıklı olarak birbirlerine bakmaktalar. Ortalarında ise, masa ile aynı hizada bulunan William Regal var. Bu töreni PGW GM'i olarak o yönetecek. Paul Heyman ise Roman Reigns'in kenarında.

William Regal: Bayanlar ve baylar! Kontrat törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam, WrestleMania'nın 2.gecesine ait ana olayı belirlemek için toplanmış bulunuyoruz. Bu tören ile beraber resmileşecek maçta, "World Heavyweight Champion" CM Punk kemerini "2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns'e karşı koruyacak!

William mikrofonu indirirken CM Punk elindeki mikrofon ile konuşmaya başlıyor.

dchisd1337_12_ntwk_rev_1--3b802e825428429371fd30ef9c95a7e3.jpg

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Geçen hafta beni seçeceğini biliyordum. Royal Rumble'da da böyle olmadı mı zaten? Bray Wyatt'ı elememize saliseler kala bana sırtını çevirdin. Onu rahatça eleyebilirdik. Son ikiye biz kalabilirdik. Ama sen, bir taşla iki kuş vurmaya çalışıp bana saldırmayı tercih ettin. O anı çok iyi hatırladığını biliyorum Roman. Senin için de maçın dönüm noktasıydı, nasıl unutabilirsin ki?

Punk masaya yaklaşıyor.

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Senin için WrestleMania: Mexico City'de unutulmaz bir hikaye yazacağım. Çünkü o arena, senin sözde yükselen grafiğinin son kez düşüşe geçeceği yer olacak. Seni bir daha, kuzenin The Rock'ın yazdığı aptalca danışıklı dövüş senaryoları bile toparlayamayacak. Bu yıl geçirdiğin bir sürü silik anın üzerine WrestleMania'yı en büyük enkaz olarak görecek ve pes edeceksin. Bu şirketi yine, yeniden terk edeceksin Roman. Her sene 2 kez yaptığın gibi! (Cheer). Sonra ne mi olacak? Kuzenin Jey gelecek ve bana gerçek bir Samoalının nasıl dövüştüğünü gösterecek. Biliyor musun? Onu sindirmeye çalışmakta haklısınız, çünkü o gerçekten de ailedeki herkesten daha iyi!

Seyirciler ayakta. Çok sert bir tören olacağı zaten belliydi. CM Punk son viteste açılışı yaparak beklentiyi iyice yükseltti. Roman Reigns bu sözlerden dolayı öfkeli. Masada, önünde duran mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

roman-reigns-wwe.jpg

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Punk, aile meseleleri mi konuşmak istiyorsun? O zaman alkolik babanı da masaya yatıralım. (Boo, Punk'ın suratı değişiyor). Söylesene Phil, o adam seni dövüyor muydu? Ya anneni? İkinizi de mi perişan ediyordu, ha? Söylesene serseri çocuk! (Kısa bir süre duraksarken yoğun bir boo geliyor). Neden bir serseri olarak kendini adlandırdığını düşündün mü? Benim aksime sen, geçmişte yaşadığın olumsuz olaylara karşı koyamadın Punk. Büyüdüğünde ise güçlenmekle beraber bunlarla mücadele etmek istedin. Fakat o adam çoktan gitmişti. Öfkeni kime kusacaktın ki?

Punk ters ters ona bakıyor.

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Cevap oldukça basit: Etraftakilere. Şu haline bir bak! Straight Edge yaşam felsefesi babana olan en büyük isyan. Her ortamda bomboş sebeplerle çıkardığın binlerce tartışma, aslında onunla yapmak istediğin ama yapamadığın kavgalardan ibaret. Bunca yaşına rağmen bitmek bilmeyen hırsın ve öfken, onu bir türlü devirememenden kaynaklı bir hayat motivasyonu. Görmüyor musun Punk? Sen kendi aileni hizaya getirememiş, bunun hayaliyle yanıp tutuşan ama hiçbir zaman bunu gerçekleştiremeyecek bir beceriksizsin. Ben ise küçük yaşlardan beri önce kuzenlerime hükmeden, şu an ise ailenin tüm üyelerine yön veren, onlar tarafından kabul görmüş, başarılı bir Kabile Şefiyim. ACKNOWLEDGE ME PUNK!

Seyircilerden yoğun bir boo geliyor. Mikrofon savaşı çok sert geçerken Punk öfkeli. Fakat gülümsüyor. Sakince masaya oturmayı tercih ediyor. Roman Reigns de ona ters ters bakarak masaya oturuyor. Punk konuşmaya devam ediyor.

hq720-11-550x309.jpg

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Roman, itiraf etmeliyim ki kafan benim alkolik babamdan bile daha iyi! (Gülüyor). Kendine binlerce kez "Kabile Şefi" dediğin için gerçek bir şef olamazsın. SummerSlam'de bunu hep birlikte izledik. Kuzenlerin... Onlar senden nefret ediyor. Enzo ve Heyman olmasa gerçekten de yönetebileceğin bir kabilen var mı? Onları göremiyorum Roman. Yarısı güreşçi olan ailenden yalnızca sen bu arenada yer alıyorsun. Diğerleri nerede? Sözünü dinleyip neden burada, senin arkanda yer almıyorlar? Enzo bile burada değil. Senin ulu bir önder olduğuna inanmış, zavallı Paul Heyman olmasa yapayalnız kalacaksın.

Gülümseyip Heyman'a dönüyor.

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Paul, eski dostum... WrestleMania'da Roman'ı devireceğimi çok iyi biliyorsun. O geceyi ayakta kapatırken yanımda olmanı istiyorum. Çünkü o gece seni bu Samoa esaretinden kurtarmış olacağım. Bana büyük bir iyilik borcun olacak.

Büyük cheer geliyor. Heyman şaşırarak Punk'a bakarken Roman da Heyman'a dönüyor. Ters ters bakıyor. Sonra da Punk'a dönüp konuşmaya başlıyor.

SD3-28-25-2.jpg

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Büyük insanlar her zaman büyük hedeflerin ortasında yer almıştır. İnan bana Punk, bu hamlene şaşırmadım. Fakat o günler çok geride, WWE zamanlarında kaldı. Sen doktorları bahane ederek yeni bir kavga çıkartmak için şirket ile uğraşırken bu adam sana aptalca hareketler yapmaman gerektiğini tembihliyordu. Onu dinledin mi? Asla! Kapılar çoktan kapandı Punk. Zaten Paul satın alabileceğin bir dost değil. O benim Wiseman'im. İhtimal vermiyorum ama, olur da o geceyi yerde kapatırsam, bu şirketi senin düşündüğün gibi terk edip gidersem bile Paul Heyman asla senin yanında yer almayacak. Ona boşuna Wiseman demiyoruz, böyle aptalca bir şey yapmayacak kadar zeki biri o. Değil mi Paul?

Roman ters ters Heyman'a bakıyor. Paul Heyman ellerini birleştirerek ona itaat ettiğini gösterir bir ifade ile Roman'ı destekliyor. CM Punk gülüyor.

"2025 Royal Rumble Winner" Roman Reigns: Punk. Ne yapmaya çalıştığını görebiliyorum. Daha önce onlarca hayvan avladım ve neyi elde etmek istersen iste, taktik tamamen aynıdır: Hedefi yalnızlaştır, sonra da onu öldür! Modern yapılar ve harika şehirler kursak da ilkel ve vahşi doğamızı inkar edemeyiz. Beynimiz yüzyıllar öncesi ile aynı çalışıyor. Düşüncelerin, bizim gibi bir avcı toplayıcıdan farksız. O gece Jey Uso'nun Slammy ödülünü kurtarmak isterken de fikirlerin aynıydı. No Way Out'ta çember maçını kazanırken de... (Duraksıyor). Önce Jey Uso şimdi de Paul Heyman... Ailemi kullanarak bana saldırdığında bel altı çalışmış oluyorsun. Daha fazla konuşursan o cümleleri kuracak kadar büyük olan taşaklarını eline vereceğim.

Roman Reigns mikrofonu masaya bırakıyor ve kontratı önüne çekiyor! Sonra da onu imzalıyor! Punk'a ters ters bakıyor. Onun da imzalamasını ve bu işi bitirmesini istiyor. Roman kontratı ittiriyor. CM Punk kontratı önüne alıyor, uzun uzun inceliyor. Seyirciler heyecanlı. Punk sonrasında mikrofonu alıyor.

hq720.jpg

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Roman. I have the balls to say things that nobody else has the balls to say. Bu benim en büyük yeteneğim. Yıllar önce WWE'yi sallarken ben kim isem şu anda da öyleyim. Jey ile Heyman hakkında söylediklerim seni yalnız bırakmakla ilgili değildi. Ben strateji yapan bir adam değilim Roman. WrestleMania: Mexico City'de yerle bir olurken yalnız olmanı da istemiyorum. Bu yüzden sana tavsiyem şu: Tüm aileni çağır Roman. Senin yanında yer almak isteyen, o gece sana destek olabilecek herkes gelsin. Seni en kalabalık olduğun arenada bile rezil edebilirim.

CM Punk kalemi alıyor ve imzayı atıyor. Sonrasında mikrofonu tekrar alıyor ve Heyman'a dönüyor.

"World Heavyweight Champion" CM Punk: Bir aylık kısa bir sürede bu kemeri belime takabilmek, WWE'de Paul Heyman gibi akıllı bir adamla çalışmanın verdiği tecrübenin bir ürünü değildir de nedir? İnan bana Paul, o gecenin sonunda Roman ayaklarımın altındayken seninle el sıkışacağımız o anın hayali ile günlerdir yaşıyorum. WrestleMania'ya sadece Roman için değil, sadece ana olayda olmak için de değil, senin için de geliyorum.

mixcollage-31-mar-2025-01-28-pm-5816.jpg

Anlaşma tamamlandı! Bu maç artık resmi: CM Punk vs. Roman Reigns! WrestleMania'nın 2.gecesine ait ana olay nihayet kararlaştırılıyor. Punk gözleri dolu bir şekilde Heyman'a bakarken Heyman dayanamıyor ve Punk'a gidip sarılıyor. Roman Reigns şok içerisinde! Reigns ayağa kalkıyor ve onlara bakarken...

Punk da ayaklanıyor. Heyman ise bir anda kendini toparlıyor ve köşeye doğru geriye çekiliyor. Roman önce Punk'a sonra da Heyman'a bakıyor. Biraz sonra...

jack-perry-shocks-fans-with-surprise-attack-at-njpw-fighting-spirit-unleashed-52-450x281.jpg

İÇERİYE BİR İSMİN GİRDİĞİNİ GÖRÜYORUZ! BU JACK PERRY! JACK PERRY KOŞARAK SEYİRCİLERİN ARASINDAN GELİYOR VE RİNGE DAMLIYOR! William Regal şaşırarak ona bakıyor. Jack Perry ringde! Hemen masaya doğru koşuyor Perry.

jack-perry-aew-contract.jpg

Sonra da kontratı eline alıyor, kalemle "CM Punk vs. Roman Reigns" yazan yere "vs. Jack Perry" ekliyor! Sonra da en alta, ismini yazıp imzayı atıyor! JACK PERRY KENDİNİ MAÇA EKLEMEK İÇİN KONTRATI DÜZENLİYOR! William Regal öfke nöbetleri geçiriyor. Bu ne hadsizlik? Punk ile Reigns ise "bu ergen ne yapıyor?" şeklinde ona bakıyor. Perry mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

"Scapegoat" Jack Perry: Rövanş hakkımı WrestleMania'da kullanacağım. Meksika'ya bensiz gideceğinizi falan mı zannettiniz? Mümkün değil!

bf7b68fab2eeca934c38f156fe899775.gif

Jack Perry onlara bakıyor. İki güreşçi de oldukça sinirli. Fakat ikisi de ilk kez ortak hareket ediyor ve Jack Perry'e doğru gard alıyorlar. Punk da Reigns de ona yaklaşıyor. Aradaki masayı bir anda fırlatıp kenara atıyorlar. Perry de bu sırada koşuyor ve Punk'ı yumruklamaya başlayarak ilk saldırıyor gerçekleştiriyor! Roman ise Perry'nin karnına tekmeyi vuruyor. Perry yumruklara devam etmek isterken Punk'tan Roundhouse Kick! Perry sersemlerken Roman koşarak geliyor ve SUPERMAN PUNCH! JACK PERRY YERDE YATIYOR! PERRY YERDE!

Punk ve Reigns birbirlerine dönüyor ve yumruklaşmaya başlıyorlar! Bir Punk vuruyor bir Reigns, bir Punk bir Reigns. Üst üste yumruklaşmalardan sonra birbirlerini karnına vurup üstünlüğü ele almaya çalışıyorlar. Fakat bu sırada daha da ilginç bir şey oluyor!

luca-crusifino-channing-stacks-lorenzo-dangelo-family-september-18-a.jpg

STACKS VE CRUSIFINO RİNGDE! ONLAR NE ARA BURAYA GELDİ? İkili üst üste yumruk ve tekmelerle Punk ve Reigns'i bir anda sindiriyorlar. Punk da Reigns de beklenmeyen bir yerden gelen saldırı karşısında çaresiz. İki güreşçi ringi domine ederken üst üste stomplarla onları yere seriyor, sonra da köşeye sıkıştırıyorlar. Stacks Punk'ın boğazını hedef alırken Crusifino ise Roman'ın boğazına ayağı ile bastırıyor. Resmen ölmesi için çabalıyor Crusifino! Muhteşem bir öfkesi var ona karşı!

Luca Crusifino: Öleceksin Roman, seni öldüreceğim! ÖLECEKSİN!

Biraz sonra William Regal iki güreşçiyi de uyararak arka alana gitmelerini söylerken Stacks bir Lariat ile Regal'i de yere seriyor. Yavaşça ayaklanan Perry, neler olduğunu anlamak için ortalığı izlerken girişte görünen bir isim var. Bu kişi, anarşinin başı! Tony D'Angelo orada! Elinde mikrofonu ile girişten yaşananları izliyor.

maxresdefault.jpg

Tony D'Angelo: İyi akşamlar Las Vegas. Ben Tony D'Angelo. Haftalardır bu şirketi satın almak için çabalayan, fakat otorite namına değerli bir kişiyle daha denk gelememiş kıymetli bir İtalyan yatırımcıyım. Aynı zamanda geçen haftalarda bu şirketin yüzü olduğunu iddia eden Alberto Del Rio adlı kriminal vakayı yenmiş, çok kaliteli bir profesyonel güreşçiyim. Doğrudan konuşmak doğamda yoktur, fakat haftalardır bu şirketin açık ara en dominant ekibi olmamıza rağmen bir türlü güreşçi muamelesi görememiş olmak canıma tak etti. Oysa burada kendi emeğimizle var olmaya çalışıyoruz. PGW onlarca suçluya ev sahipliği yaparken sırf İtalyadan gelen bir avuç adam olduğumuz için bizi ötekileştiriyor. O halde bazı gemileri yakma vakti gelmiş demektir!

Seyircilerden karışık tepkiler geliyor. Herkes pür dikkat onu dinliyor.

Tony D'Angelo: PGW kapatılması gereken bir şirket. Halen nasıl oluyor da şovlar organize edebiliyorlar, anlamış değilim. Muhtemeldir ki Dwayne Johnson, Hollywood'da oluşan çevresini kullanarak bazı soruşturmaların önüne geçiyor. Bilemiyorum. Belki de çevresi uyuşturucu veya kaçakçılık sektöründen de oluşmuş olabilir. Ya da fuhuş? Kim bilir? Alberto ile yedikleri o kadar çok bok var ki... Bu adamlar geçen sene büyük bir hata yaptılar. Gerçekten de bazı güreşçilerin öldürüldüğü bir firmayı akılsızca satın aldılar. Doğruyu, adaleti, hak ve hukuku bilen birkaç Avrupalı geldikten sonra ise tüm pislikleri temizlemek için koşturmaya başladılar. Biliyorum, o arenanın altında Angel Garza'nın kemikleri sızlıyor. Belki de Velveteen Dream'in umut dolu çığlıkları o toprakların altına gömüldü. Kofi Kingston'ın kalan malları nerede dersiniz? O arenayı yıkın ve didik didik inceleyin. Daha bilmediğimiz onlarca kriminal olaya ev sahipliği yaptığına eminim. (Duraksıyor ve kameraya bakıyor). Meksika'ya halen popüler Meksikalı güreşçilerin memleketi olduğu için gittiğimizi zanneden varsa derhal bu arenadan siktir olsun gitsin. (Boo). Onlar Mexico City'den WrestleMania biletini alıp Dwayne'in planlarını tıkır tıkır işleten aptal ucubelerdir.

Yoğun boo gelirken Tony umursamıyor.

BB1qvT4S.img

Tony D'Angelo: Haftalardır şirketi araştırıyoruz. Önce Wes Lee ve Angel Garza üzerinden ilerlemek istedik. Neler olduğu tüm çıplaklığı ile görülmesine rağmen elimizde kanıt yoktu. Daha fazla yol alamadık. Sonra Alberto Del Rio'yu araştırdık. Bulduğumuz binlerce kirli sonuca rağmen Alberto ile ilişkili tek bir kanıta dahi ulaşamadık. Sadece Kofi Kingston'u yakalatabildik ki o ayrı bir vakaymış gibi görüldü. Buradan çıkarttığımız sonuç şu oldu: Herkes her şeyi bilmesine rağmen kimse konuşmak istemiyordu. Bunu ancak ben yapabilirdim. Çünkü CM Punk bile, The Rock'ın aptal kuzenini Royal Rumble galibi olarak kabul etmişti. Bu durum beni mahvediyor. CM Punk bu şirketin en açık zihinli adamı. Orada, Roman ile laf dalaşı yaparken büyük resmi çoktan kaçırdı. Roman o maçı şike ile aldı. Sana birkaç tane olay anlatayım Punk. Yerde yatarken beni dinlemeni istiyorum. Öncelikle Val Venis'i düşün. Royal Rumble gecesi kafası güzel bir şekilde ringe geldi. En çabuk elenen adamlardan biri de o olmuştu. Kaç kişi bu anı hatırlıyor? The Rock'un ondan nefret ettiğini Fight Club'ta hepimiz, kendi ağzından duymuştuk. Parçaları birleştirin! Ya Will Ospreay'e ne demeli? Bu adam William Regal'in komutu ile çalışan bir dalkavuk. No Way Out'ta Sami Zayn'in saltanatını devam ettirirken emri kimden aldı zannediyorsunuz? Royal Rumble için en büyük favorilerden biriyken neden aptalca bir şekilde elendi? Hepsi başta William Regal sonra da The Rock'un talimatı ile gerçekleşti. (Herkes şaşırarak ona bakıyordu). Ne zannediyordunuz? Dwayne şirketi Regal'e bırakıp giderken gerçekten de onu yönetmeyeceğini mi düşündünüz? Kuklalar değişti, ama yönetim tamamen aynı. Bu şirketten bir sikim olmaz!

Çok büyük yuhalamalar geliyor.

Tony D'Angelo: (kameraya bakarak el sallıyor) Hi Enzo Amore, how you doin? Assolisti en sona sakladım. Roman Reigns'in en büyük kuklası kendisi. Fakat Enzo da bunu henüz fark edemedi. Hala daha şefi için bir şeyler yapmak peşinde koşturuyor. The Rock, Roman'ın Enzo'yu ne kadar benimsediğini fark etmişti. Aralarını açmak için Royal Rumble'yi ayarladı. Kuzeni WrestleMania ana olayına gidecekti. Enzo nerede, bilen var mı? O maçtan bu maça sürüklendiğini görüyorum. Bazen şovda olduğunu fark etmiyorum bile. Roman'dan sonra oldukça arka planda kaldı. Bu bir tesadüf mü? The Rock'u tanımayanlar için öyle olabilir, ama bence asla! Üzgünüm Enzo. Bunca olaya rağmen onların yanında yer alıyor olman tam bir aptal işi. Bu gece yakacağım şeylerden ilki de bu yüzden sensin. Resmi olarak kanıtlayamasak da Alberto'nun orospularından biriyle yattığını biliyoruz ve o görüntüler şu an X'te elden ele dolanıyor. Telefonlarınızı açın ve bakın! Bu adamlar hapiste yatması gerekirken sizlerin başlarında taç olmuş durumda. Bir daha sakın bu orospu çocuklarına yüz vermeyin! Sakın!

Arenadaki herkesin telefonlara sarıldığını görüyoruz. X uygulamasına bakanlar, Tony'nin bahsettiği görüntülere şahitlik ediyorlar.

Tony-DAngelo-March-20.jpg

Tony D'Angelo: WrestleMania Meksika'da değil, İtalya'da olmalı. Roma'nın o mistik topraklarında muhteşem bir kolezyum güreşi seyretmeliyiz. Fakat bu vizyon bizim yönetimde yok! Bu yüzden bu şirketin en değerli parçasını istiyorum: PAYBACK! Onu biz yöneteceğiz, The Family olarak. İtalyanlara ait büyük bir şov yaratacağım. Buraya gel Dwayne, çünkü sen istesen de istemesen de bu şirketteki bazı hisseleri bana satmak zorundasın! Bitmedi!!! WrestleMania'ya Roman Reigns'in çıkmasını engelleyeceğim. Bu şartlar altında, her şey ortadayken sadece kanıtlarım yok diye daha fazla bu rezilliğe müsaade edemem. CM Punk'ın rakibi ben olacağım. Alberto ve Roman yokken şovun Meksika'da olması gereksiz hissedilecek. Böylece WrestleMania'yı Roma'da yapacağız. İtalya'da kemeri sırtlarken ilk PAYBACK'in de aynı şehirde olmasını sağlayacağım.

Tony mikrofonu sakince bırakırken Stacks ile Crusifino'nun ringi ara ara domine edip güreşçileri yere yatırdığını görüyoruz. Sonrasında, ellerinde büyük bir Meksika bayrağı ile Tony'nin yanına geliyorlar. Tony D'Angelo cebinden bir çakmak çıkartıyor. Sonra da benzin dökülmüş o bayrağı ateşe veriyor! Ateşe verip seyircilerin önüne fırlatıp atıyor! MEKSİKA BAYRAĞI YANIYOR!

depositphotos_191204420-stock-photo-mexico-grunge-war-flag-waving.jpg

TONY D'ANGELO MEKSİKA BAYRAĞINI YAKIYOR! BU İNANILMAZ! TONY D'ANGELO SESSİZCE ALEVLERİ İZLERKEN SEYİRCİLERDEN YUHALAMALAR GELİYOR! Biraz sonra alevlerin yükseldiğini görüyoruz. The Family sakince alevleri izlerken...

Scott-B-Smtih-Aerial-American-Airlines-Arena-Fire-November-1998.jpg

ARENANIN ÜST TRİBÜNÜNDE ALEVLERİN YÜKSELDİĞİNİ GÖRÜYORUZ! ARENA YANMAYA BAŞLIYOR! BU İNANILMAZ! ARENA YANIYOR! SEYİRCİLER ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA ORADAN KAÇMAYA BAŞLIYOR! GÜREŞÇİLER ARENANIN ÜST KESİMİNE BAKARKEN ONLAR DA HIZLA ÇIKIŞA DOĞRU İLERLİYOR! ARENADA MUAZZAM BİR KARMAŞA HAKİM! THIS IS MAYHEM!

ebXbJjL.gif

Uzaklardayız, arenanın dışında. Alevlerin yavaş yavaş etrafı sardığını, iyice yükselmeye başladığını görüyoruz. Bir yandan da bir sürü insanın orayı tahliye ettiğini, koşarak uzaklaştığını izliyoruz. Şanslı olanlar hızla orayı terk ederken bazıları dumanlara maruz kalıyor. Bir itfaiye aracı orada ve yükselen alevleri söndürmek üzere acil bir şekilde arenaya giriş yapıyor. Bu sırada uzaklardan gülen bir isim görüyoruz, bu beklenmedik bir şekilde Bray Wyatt!

randy-orton-the-fiend.jpg

Wyatt, yanında evlatları ve Randy Orton ile beraber arenayı izliyor. Orton kaygılı gözlerle yükselen alevleri takip ediyor. O gerçekten de bunu yaptı! Randy Orton'un evi MAYHEM'i yaktı. Bray Wyatt geçen hafta bunun sözünü vermişti. Randy başta bunu anlamamıştı; fakat Bray'in amacı çoktandır belliydi. Bu yangın ile beraber Bray Wyatt, geçen hafta verdiği sözü tutmayı başardı. Bray deli gibi kahkahalar atarken Randy, yükselen alevleri izleyerek korku içinde arenaya son kez bakıyor. Şov bu çarpıcı görüntülerle sona eriyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟏𝟗: 𝒻𝓁𝒶𝓂ℯ ℴ𝓃
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved ©

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi