RPG Çelikten İntikam

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
🤟"YOU THINK YOU KNOW ME!" 🤟

"Metalingus"
84.png

Arena karanlığa bürünüyor. Birkaç saniye sessizlik… ardından “Metalingus” çalmaya başlıyor ve seyirci çılgına dönüyor! Edge ağır adımlarla girişte beliriyor. Yüzünde yorgun ama kararlı bir ifade var. Seyircilerin "You still got it!" tezahüratları arasında ringe doğru yürüyor.

85.png

Edge ringe giriyor ve köşeye çıkıp tauntunu yapıyor. Ardından görevlilerden bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.

72.png

Edge:
No Way Out... O gece, hepimiz o çelik zindana adım attık. Bize karşı açılan kapılardan kaçış yoktu. Kazanmak için tek yol, içimizdeki şeytanlarla yüzleşmekti. Ve ben... O şeytanları severim. Jack Perry... O gece senin sonun geldi. O altın kemeri omuzlarında taşırken kendini dokunulmaz sandın. Ama seni bu kafeste yakaladım. SPEAR! Seni o metal zemine yapıştırdığım an, tüm hayallerin o soğuk çeliğe gömüldü. Hükümdarlığın sona erdi, Jack. Ve ben bunu kendi ellerimle yaptım. Artık sen sadece geçmişin bir parçasısın. CM Punk... Sen ve ben, yıllardır bu ringlerde savaşıyoruz. Ama o gece, seninle yeniden yüz yüze geldiğimde bir şey fark ettim... Seninle aramızdaki savaş asla bitmeyecek. O GTS'i suratımda hissettiğimde yere düştüm, ama kalktım. Çünkü bu iş, benim için bitmedi. Senin gibi bir 'best in the world' olmadım, çünkü ben 'Rated R Superstar'ım. Ben kuralları yıkan, sınırları aşan adamım. Ve bu daha başlangıç.

74.png

John Cena... Seninle yeniden karşılaşmak, eski bir defteri yeniden açmak gibiydi. O kafeste yüzleştiğimizde eski düşmanlar, eski hesaplar aklıma geldi. Seni sırtıma alıp ringe fırlattığımda, bir devrin kapandığını hissettim. Belki sen Hollywood'da kahraman olmaya devam edebilirsin, ama o gece ringde bir kez daha kim olduğunu hatırlattım. Ve Wes Lee... O zindanda hayatta kalmak için her şeyi yaptın. Ama sonunda sen de düştün. Çünkü ben, bu oyunun ustasıyım. Seni de o çelik zemine gömdüm ve senin umutlarını, hayallerini paramparça ettim. Bu daha başlangıç. No Way Out'ta herkesle hesaplaştım, ama henüz herkesi bitirmedim. PGW... Ben geri döndüm. Ve bu iş daha yeni başlıyor. Çünkü ben, Edge'im!

88.png

Edge, tauntunu yapıyor ve "Metalingus" eşliğinde arenayı terk ediyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Edge
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi