Devlet Bazen Seyyar Tartıcılık Yapar

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Hocam fazla kilo aşırı anlamda zararlı. Bu yapılan rencide etmek fakat buna benzer bi uygulama insanları sokak ortasında tartmak yerine daha farklısı uygulanmalıydı.
Geçen gün beni sağlık ocağından aradılar, boyumu kilomu sordular. Bir de kendilerince yorum yaptılar telefondan. Kimin ne yaşadığını bilmeden üstelik. Belki ben çok kötü bir geçiriyorum, belki bir rahatsızlığımdan dolayı kilo veremiyorum. Kime ne ki bundan?

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Geçen gün beni sağlık ocağından aradılar, boyumu kilomu sordular. Bir de kendilerince yorum yaptılar telefondan. Kimin ne yaşadığını bilmeden üstelik. Belki ben çok kötü bir geçiriyorum, belki bir rahatsızlığımdan dolayı kilo veremiyorum. Kime ne ki bundan?
Hocam ben de zayıfım, bir dönem eski sevgilim diyetisyendi, onun sayesinde biraz toparlamıştım. O gidince eski halime döndüm. Ama bugüne kadar hiçbir sağlık kuruluşu arayıp sormadı bile. Sana ulaşıp yardım etmeye çalışmaları bence kötü bir şey değil, kızmak yerine belki yardımcı olmalarına izin vermek daha iyi olabilir.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Hocam ben de zayıfım, bir dönem eski sevgilim diyetisyendi, onun sayesinde biraz toparlamıştım. O gidince eski halime döndüm. Ama bugüne kadar hiçbir sağlık kuruluşu arayıp sormadı bile. Sana ulaşıp yardım etmeye çalışmaları bence kötü bir şey değil, kızmak yerine belki yardımcı olmalarına izin vermek daha iyi olabilir.
Yardımcı olmadılar ki, şişkolamışın diyip kapattılar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi