Güreşte Stage Kültürünün Kaybolması

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1

Bir hayran Backlash stage'inin 2007 ve 2025 arasındaki kalite farkını paylaşmış. Sadece WWE özelinde de değil genel olarak sektörde stage dizaynlarına artık hiç önem verilmiyor, karakteri olmayan ruhsuz led ekranları stage olarak bize sunuyorlar. Sadece giriş kısmı da değil ring çevresi dahi artık tamamen led ekranlardan oluşmakta ve ben bunun atmosferin ruhunu öldürdüğü kanaatindeyim. Eski güreş kesitlerindeki pyro dumanlarının yarattığı sisli atmosferler burnumda tütüyor ve güreşin bende eski heyecanı yaratmamasının sebeplerinden birinin bu olduğunu düşünüyorum.​

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Artık WrestleMania harici stage göremiyoruz hatta daha fazla seyirci alabilmek için düz led ekranları da almaya başladılar. Artık liselerin basket sahalarına kadar indirirsiniz bu işi. Lanet olsun.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Güreş takibine döndüğümde fark edip yazmıştım bunu. Girişten ringe kadar olan alandaki davranışlarıyla güreşçinin karakterini görürdük. Şimdi 2 adım atınca ringdeler.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Aslına bakarsanız 2014’ten beri stage işini saldı WWE. TKO dönemiyle beraber WWE bu konuda UFC’ye benzemeye başladı. Muhtemelen ilerleyen dönemde daha da azalacak stage olayı (Avrupa şovlarına yakınsayacak). Görkemli stageler çok güzel ama hem maliyet hem de mobilite açısından bir problem.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi