Burger King'in Bizim Ülkemizde Farkı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Aynı çatı altında bulunduğu firmalara göre cep dostu babadır ya ayda en az 2 kez gidilmektedir. Zaten kafamı sola çevirince hemen yanı başımda duruyor. ❤️ ❤️
Burgerde dilim cheddar peynir hastasıyım ben peynirleri de bayağı taze ve güzel. Popeyes'ın tavuklar çok sert geliyor bana King'le MC zaten balon.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Burgerde dilim cheddar peynir hastasıyım ben peynirleri de bayağı taze ve güzel. Popeyes'ın tavuklar çok sert geliyor bana King'le MC zaten balon.
Nuggetlar harici geri kalanı sert özellikle büyük parça tavuklar inanılmaz yağlı olduğu için yenmez durumda oluyorlar ama onlar da diğer parçalara göre az kuru. Nuggetların nasıl kuru olmadığına dair şaşkınlığım ise baki kalacak. Popeyes'taki cheddar da çok çok iyi ya parayı har vurup harman savururken burger başına üç dilim basıyorduk.
Yemek diyince adres benim. İleride eğlencesine gurme olup mekan listesi paylaşacağım.
Valla ben kendim alıp yapmayı daha çok tercih ediyorum ama haftanın 6 günü avmdeyken buna fırsatım olmuyor. Bir de aile evindeyim. Mesela yarın izinde kendime spesiyal tost yapacağım. İskender eti - kaşar peyniri - pizza baharatı - bazlama dörtlüsünden oluşuyor.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Patatesi de muazzamdır Arbys’in. Yeri ayrıdır bizde de.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Yemek terörü maalesef.

Bir antrikotu (dana grassfed olacak) zevkine göre tütsüleyip rare bir şekilde pişirip, kuşkonmaz ile servis edeceksin 🤌Yemek budur.
Baba ben bu ayki asgari ücret olan maaşın 3 binini kardeşime harçlık olsun diye geri kalanını da borç ve kardeşime aldığım bilgisayar taksidine verdim. Kalmayan parayla bunu yapabiliyoruz.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Baba ben bu ayki asgari ücret olan maaşın 3 binini kardeşime harçlık olsun diye geri kalanını da borç ve kardeşime aldığım bilgisayar taksidine verdim. Kalmayan parayla bunu yapabiliyoruz.
Sağlığın pahası yok, sağlıklı beslenemediğim yerde pc alma işine girmem ben. Uzun mevzular. Konuşuruz bir ara.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Sağlığın pahası yok, sağlıklı beslenemediğim yerde pc alma işine girmem ben. Uzun mevzular. Konuşuruz bir ara.
Kardeşine abilik yapmaya çalışırken böyle işlere giriyorsun. Ben kendime alacağımı aldım zamanında.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi