RPG Karanlığın Hükmü

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Karanlık bir müziğin arka planda çaldığını işitiyoruz.

trees-forest-dark-wallpaper.jpg

Kameralarda ise bir belirsizlik var. Görüntü netleştikçe anlıyoruz ki ormanın derinliklerinde bir ağacın dibinde bir silüet var.

k01hga7.jpg

Görüntü hafifçe netleşiyor... Netleşiyor... Bu isim elinde Kara Kılıç ile ağaca huzurlu bir şekilde bekleyen Dark STG!

92qda1o.jpg

Dark STG:
Ne kadar tuhaf. Bir çağın kapanıp diğerinin açılacağını bilmeden yıllar boyu tutsak kaldığım o noktadayım. Beceriksiz bir köylünün son nefesini verdiği o geceyi anımsıyorum. Güçle ilk defa tanışmış bir çocuk... Eline ilk defa güç geçince ne yapacağını bilmeyen bir fani. Dünyasının kahramanı olacakken dünyadan koparılan bir çocuk. Yüzyıllar boyunca bu ağacın dibinde tutsak kaldım. Kara Kitap bir beden arayışındaydı. İnsanlığın yozlaşmasına şahit oldum. Kendilerine "iyi" diyenlerin diğerlerinin acısı, diğerlerinin sefaleti ile güçlendiği dünyanın oluşumuna tanık oldum. Sefalet yayılırken diğerleri keyfini sürdü. Hepsini gördüm. Kara Kitap'ta yazdığı gibi fanilerin dünyasını her daim kötüler yönetir. Alt tabakada vardır iyiler. Vasat hayatlarına şükredip bir ağaç kadar değersiz olanlar vardır bir de. Efendilerinin ayaklarını öpüp onlara dilenirler. Şu ormanın güzelliğine bir bakın. Karanlığın en saf olduğu, ayın o loş ışığından başka hiçbir şeyin giremeyeceği nadir alanlardan biri. No Way Out katliamından sonra bir nebze huzur için geldim buraya. Tüm bunlar sona erdiğinde, dünyanızı karanlığa boğduğum vakit, bir kez daha bu ağacın gövdesine geleceğim ve huzur içinde dinleneceğim. Peşimde birçok fani. Peşimde birçok sahte iyilik meleği. Peşimde maske takmış birçok sahte kahraman. Yüzyıllar boyu yalanların ardına saklanmış iyilik elçileri ile savaştım. Onların hiçbiri iyiliğin sembolü değildi. Emelleri uğruna yalanların ardına saklanmış fani bedenler. Tüm bu insanlardan destek alıp bana karşı kışkırtmak için söylenen yalanlar. İyilik ve kötülük olarak ikiye ayırdılar dünyayı. İyilik dedikleri şey, kendi işlerine gelendi. Bir tarafın iyiliği, diğer tarafın kötülüğü oldu. İyiler kazanmıştı güya. Öte taraftakiler işin dışına itilmişti. İyilik, asla kazanan taraf olmadı bu dünyada. Bombalar atılırken bir taraf iyi olduğunu söylerken öte tarafta ölenler iyiydi kendilerinin hikayesinde. Bu dünya, bir iyilik yalanı yüzünden yozlaşmış. İyiler ve kötüler yoktur, taraflar vardır ve her taraf kendi hikayesinde iyidir.

35p7u4l.jpg

Dark STG'yi karanlığın derinliklerinden kemerini yavaşça kaldırırken görüyoruz.

Dark STG:
Peki ya sen Matt Hardy? Sen kimin hikayesinde iyi olarak anılacaksın? Aldığın tüm bu desteklere bakarsak çoktan tarafın belli olmuş gibi. İnsanlık her zaman senin gibi tuhaflardan medet ummuştur. Ne yapacağı belirsiz, duyguları belirsiz zavallı piyonlar. Kaybedecek bir şeyin yok mu gerçekten? Görünen o ki benim anti tezim olarak buraya gelmişsin. Işık falan getirecekmişsin. Ben, ilahların celladıyım. Ne tür bir aydınlık ilahı gelip de benim şovumu bölebilir ki? Dark STG ismini, Kara Kitap'ı, tarihten silecek güç yok sende. Beni tarihten silmek mi istiyorsun? ÇIK KARŞIMA. Karanlık ve aydınlık her daim savaş içinde olmuştur. Seni de senin emellerini de karanlığa boğarken keyif içinde Kara Kılıç'ı kaldırıp boynuna saplayacağım. Çağlar geçse de, yüzyıllar değişse de, geceler gündüz olsa da Kara Kitap her daim var olacak. Senin ışığını söküp alırken senin için alkış tutan herkesin de kalbindeki o ışığı söküp alacağım. Ben durdurulamaz olanım Matt. Bu savaşın boşuna. Sen yaralı bir hastasın, ben ise senin sonunu getirecek olan cellat. Herkes gelir ve karanlığa meydan okur fakat karanlıkla yüzleştiği zaman korkarak kaçar. Gel Matt. Karanlığın kalbine gel ve o ışığı bize göster. İlahların korktuğu, çağların deviremediği, aydınlığı karanlığa çeviren, karanlığı bir hastalık gibi evrene yayan bu ilahın karşısına çık. Bütün ailen gözlerinden yaşlar akarak senin düşüşünü izleyecek. Aile demişken... Ailen ile aran nasıl Matt? Onları seviyor musun? Şu son huzurlu dönemini onlarla geçirseydin ya. Gidip balık tuttunuz mu? O lüks mekanınızda golf oynayıp gülücükler saçtınız mı? O güzel duygularının katili olacağım Matt. Gelip bana aydınlık naraları atmadan önce tüm bunların neler doğuracağını düşündün mü? Bugün seni destekleyenler, yarın seni yerin dibine gömecektir. Kendi hikayenin kahramanı olarak anılmak mı istiyorsun? Seni bekliyorum Matt. Korkunun kokusunu alabiliyorum. Bir kahraman daha düşerken Kara Kitap daha da güçlenecek.

ndiid34.jpg

Dark STG elindeki Kara Kılıç ile oynarken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi