Ospreay'den Tüm WWE Kadrosuna Rest!

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,536
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ospreay’in AEW debutunda aldığı reaksiyona bakıp ondan sonra reaksiyon işini eleştirin dostlar bence. Kaldı ki bu adam NJPW yıllarında “sessizliği” ile bilinen Japon seyircisine Omega’dan sonra en çok reaksiyon verdiren gaijin olabilir şirket tarihinde. Ospi’nin eleştiriye açık yanları olsa da reaksiyon alma işi kesinlikle bunlardan birisi değil bundan eminim.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ospreay’in AEW debutunda aldığı reaksiyona bakıp ondan sonra reaksiyon işini eleştirin dostlar bence. Kaldı ki bu adam NJPW yıllarında “sessizliği” ile bilinen Japon seyircisine Omega’dan sonra en çok reaksiyon verdiren gaijin olabilir şirket tarihinde. Ospi’nin eleştiriye açık yanları olsa da reaksiyon alma işi kesinlikle bunlardan birisi değil bundan eminim.
Üstte ki yorumları okumadım boşuna kimse ile tartışmak istemediğim için de cidden reaksiyonuna mı laf atıldı? 1 yıldır debut yaptığı AEW'de geldiğinden bu yana bu sektörde ki en çok pop alan isimlerden biri bu adam.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Üstte ki yorumları okumadım boşuna kimse ile tartışmak istemediğim için de cidden reaksiyonuna mı laf atıldı? 1 yıldır debut yaptığı AEW'de geldiğinden bu yana bu sektörde ki en çok pop alan isimlerden biri bu adam.
Valla ben iyi reaksiyon aldığını düşünüyorum. Fakat konudaki söylemi doğru değil. Katılmıyorum ayrı doğru da olmayan bir söylem. Su söylemi söyleme hakkına sahip olan bir figür vardı o da ömrünü ringte harcadı ringte öldü. Var ol Misawa.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Valla ben iyi reaksiyon aldığını düşünüyorum. Fakat konudaki söylemi doğru değil. Katılmıyorum ayrı doğru da olmayan bir söylem. Su söylemi söyleme hakkına sahip olan bir figür vardı o da ömrünü ringte harcadı ringte öldü. Var ol Misawa.
Ringte Ospreay'dan daha iyi kim var şuan WWE'de?

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
GUNTHER, IYO SKY, Seth Rollins, belki biraz Bron Breakker.
Seth ve Bron aynı yerde bile geçemez Ospreay ile, kadınları dahil etmek saçma, WWE'nin tüm kadrosunda Ospreay ile yarışabilecek sadece 2 isim var Gunther ve Ilja, Seth prime döneminde bile ring içinde yarışamazdı Ospreay ile, şuan nasıl yarışacak yav, Bron desen 10 hareketi anca vardır, hayvan gibi kaliteli çar ama ring içinde Ilja ile yaptığı işler dışında bir olayı yok. Ospreay'ın single olarak son haftalık şovda Takeshite ile çıkardığı maçı çok objektif bir şekilde söylüyorum Gunther dahil hiçbiri çok uzun zamandır çıkaramadı.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi