Sizce En Sıkıcı Film Türü?

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Varda hiç izlemedim nedense merak dahi etmiyorum. Ben entelden çok enjoyer kafasındayım.
Ben hem entel hem enjoyer kafama ne eserse onu izliyorum, ama sıkıldık mı entel kafası övmüyoruz filmi adam sinemanın mihenk taşını çekmiş mesela eyvallah da ben sıkıldım abi bana ne sanki Atilla Dorsay'ım ben. O film harbici güzeldi ama izleyeli baya oluyor aklımda kaldı.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Ben hem entel hem enjoyer kafama ne eserse onu izliyorum, ama sıkıldık mı entel kafası övmüyoruz filmi adam sinemanın mihenk taşını çekmiş mesela eyvallah da ben sıkıldım abi bana ne sanki Atilla Dorsay'ım ben. O film harbici güzeldi ama izleyeli baya oluyor aklımda kaldı.
Abi aynı mentalitedeyim. Saygıdan 4 yıldız veririm mesela ama ayıla bayıla izlediğim film düşük puan almışsa ekstradan 5 yıldız basıyorum.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,594
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Abi aynı mentalitedeyim. Saygıdan 4 yıldız veririm mesela ama ayıla bayıla izlediğim film düşük puan almışsa ekstradan 5 yıldız basıyorum.
8½ izledim yakın zamanda. Adam çığır açmış falan filan herkes övmüş. Eyvallah da kardeş 150 dakika izledik yarısında gözümüz saatte. Çığır açmış da bana mı açmış? Hayır diğer filmlerini de izledik yönetmenin onları sevdim hadi ben kara cahilsem onları nasıl sevdim? Kısacası filmin en iyisi hem entele hem enjoyer'a hitap edecek.

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
8½ izledim yakın zamanda. Adam çığır açmış falan filan herkes övmüş. Eyvallah da kardeş 150 dakika izledik yarısında gözümüz saatte. Çığır açmış da bana mı açmış? Hayır diğer filmlerini de izledik yönetmenin onları sevdim hadi ben kara cahilsem onları nasıl sevdim? Kısacası filmin en iyisi hem entele hem enjoyer'a hitap edecek.
Abi öyle filmlerin kralını bırakalım ya:

MV5BNmY0MWY2NDctZDdmMi00MjA1LTk0ZTQtZDMyZTQ1NTNlYzVjXkEyXkFqcGdeQXVyMjUzOTY1NTc@._V1_.jpg

Netuno

The Last World Beater
Konular
219
Beğeni sayısı
2,004
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Marvel'in böyle gözümüze gönlümüze soktuğu, aşırı renkli, dandik mizahlı, iyilerin hep kazandığı süper kahraman filmleri. Tür olarak bunlara ne deniyor emin değilim ama genel olarak süper kahraman filmleri diyebilirim herhalde.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: