Fenerbahçe Yönetiminde Hoca Yangını Raporu

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
AKP'ye istediğimiz gibi laf edemiyorduk geçen seneki gibi. Bunun sebebi de Acun, 118 yıllık CHPBahçe aklı yaşıyor.
1 yıllık akapbahçe aklı olmasa adamlar montla şampiyon kutluyordu. 118 CHPBahçe avellerine kalırsak kulübede akapın en büyük piyonu Apo Avcı ile kümede düşeceğiz.

Şu an mevcut durumda ben de Abdullah Avcı'yı istiyorum. FenerSol, Lube Ayar, Murat Aşık, Ahmet Ercanlar gibilerinin üzülmesini istiyorum da bu tür yüzsüzler yine utanmaz. Sonraki sene de Abdullah Avcı'yı kovup yeni sezona girerken anlı şanlı CHPBahçe'ye bir tane daha akap piyonu getiririz, sene sonu da kongrede 9'da 0 sene çeken Ali Koç kongreyi kazanır.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
dych1.jpg

Şöyle bir adam boştayken adı bile geçmiyor öyle rezil yönetim. 10 gol falan anca yeriz Skriniar + babanın getireceği bir stoperle.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
dych1.jpg

Şöyle bir adam boştayken adı bile geçmiyor öyle rezil yönetim. 10 gol falan anca yeriz Skriniar + babanın getireceği bir stoperle.
Kulüp tamam da yönetimin haberi bile yoktur bu adamdan. Apo powerpoint ile gelmese onu da TS'de sanarlardı.

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Dünya çapında son 20 senenin en büyük teknik direktörlerinden birini getiriyor ve yine şampiyon olamıyorsanız bence suç teknik direktörde değil.

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Dünya çapında son 20 senenin en büyük teknik direktörlerinden birini getiriyor ve yine şampiyon olamıyorsanız bence suç teknik direktörde değil.
Mourinho'nun bu yıl hataları fazlasıyla vardı. Şampiyonluk yolunda ligi hafife alması ve rahat tavırları takımı etkiledi. Ancak 7 senedir hep suçlu hocalar oldu ve bu komedi. Tüm gelen hocalara yapı, mevki, hakem diye açıklamalar yaptırıp odağı saha dışına kaydırırsan bunlar hep başarısızlığa itecek. Ali Koç ciddi bir beka sorunu. Zaten Mou ile de yollar ayrılıyor. Yine herif başta kalıyor.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Her sene hoca yiyen ezikbahçem. İsmail Kartal'ı yok yere yediğiniz için şimdi asıl yemeniz gereken Mourinho boğazınızda kaldı. Bir yandan mutluyum yalan yok, umarım Mourinho devam eder. Madem bir nane yediniz sonuna kadar gidin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi