Şu Ekipten Yepyeni Bir Divizyon Yaratırsın Aslında...

Beast Incarnate

#uncensored☝️

Bir X kullanıcısı, sadece bu sene WWE'den serbest kalan kadınları listelemiş. Şu isimlere bakınca gerçekten tek başına bir kadın divizyonu yaratırsın ya, tweette söylendiği gibi tag team ve mid card kısmını resmen yok etmek demek bu. Güncel kadroda da buralara yetecek isim var mı? Var, ama sirkülasyon da bir yere kadar dönmeli bence. Ki şu listedeki isimlerin birçoğu gayet de kullanılabilirdi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şirket sizce de bu tip durumlarda bazı isimleri çok kolay kestirip atmıyor mu?​

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
WWE'nin kötü bookinginde parlayamadılar ve kenara atıldılar. Dakota ve Cora sürekli sakatlanıyor diye şirket başından saldı diyelim(ki Dakota sakat olmadığını belirtmişti geçen) ama Isla, Gigi ve Blair gibi isimleri kullanamamak baya beceriksizlik gibi geliyor bana.

American Psycho

mr.lucha underground
Cora Jade istediği kadar kronik olsun NXT kadın divizyonunda olması gereken bir yüzdü.
Gigi karakterini sevmesem de Tatum ile iyiydiler. Eski Priscilla Kelly halini denerdiniz. Tatum'un oyuncaklı falan gimmicki karanlığa kaymaya müsaitti.
Isla Dawn zaten muhteşem bir giriş yapmıştı. Alba ile zamansız bir şekilde ana kadroya alıp söndürdüler.
Jakara Jackson bence tekli olarak denenmeliydi. Karizması olan biriydi.
Dakota gibi NXT'nin imza heel karakterlerinden biri olan isme yorum dahi yapmıyorum.