- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Bugün yani 03 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleştirilen Memorial Voyage 2025 in Kokugikan şovunun dokuzuncu maçı olarak, ana olayda GHC Heavyweight Championship'in olduğu bir maç gerçekleştirildi. Bu maçta meydan okuyan KENTA ile şampiyon OZAWA karşı karşıya geldi. Maç öncesinde eski Team 2000'den Masahiro Chono'nun geldiğini ve spiker masasına geçtiğini gördük. Sonrasında maça yönelik bir VTR izletildi ve maça geçildi. İlk başta KENTA geldi, yeni theme song'u ile birlikte. Rakibini beklemeye başladı. Sonrasında şampiyon OZAWA'nın geldiğini gördük. Maça her zamanki gibi alaycı ve gevşek tavırlarla başlayan OZAWA, KENTA’yı ring dışına yollayıp, klasik breakdance şovunu yapmak istedi. Ama KENTA ringe anında dönüp dansı kesti. Seyirciden "OZAWA!" tezahüratları ve yuhalamalar yükseldi. Ardından KENTA da dans benzer dansı yapınca seyirciden büyük alkış topladı.
KENTA tempoyu kontrol ederken, Yoshitatsu’nun dikkat dağıtması sonucu OZAWA, KENTA’ya arkadan Dropkick ile saldırdı. Onu iplerde Paradise Lock tarzı bir pozisyona sokup bu kez breakdance’sini yaptı. Seyirciden büyük alkış geldi. OZAWA, Masahiro Chono’nun gözü önünde STF, masa denemesi ve Groin Shot gibi yasa dışı hamleleri de sergiledi ama başarılı olamadı. KENTA, sert vuruşlarla hızlandı. GTS denemesi, OZAWA’nın yüz tırmalamasıyla engellendi. Ama KENTA, OZAWA’yı Apron'dan aşağıya tekmeleyip masanın üstüne attı! Masadan kalkamayan OZAWA’ya, KENTA önce diz darbesi, sonra GTS patlattı. Tam bu noktada Jack Morris ve Daga arka alandan araya girerek hakemin sayımını bozdu! Ortalık karıştı! Kenoh & Ulka Sasaki yardıma geldi ve yaşanan Brawl sonucunda herkes yerde kaldı. Brawl sırasında Kenoh’un High Kick’i yanlışlıkla KENTA’ya isabet etti! KENTA bir şekilde toparlanmaya çalışırken, OZAWA bağırdı: ''ECSTASY!''. KENTA’nın hareketini çalıp ona Busaiku Knee çaktı! Devamında KENTA birkaç Buzzsaw Kick ile direndi ama OZAWA hamlesini boşa çıkardı, ardından, Big Ben Edge, Huge Dropkick ve son olarak Real Rebel ile 3 oldu! Bu maç 26 dakika 45 saniye sürdü ve sonucunda OZAWA, kemerini 4. kez başarıyla korudu.
OZAWA, maçtan sonra ayağını KENTA'nın yüzüne koydu. Sonrasında onun yüzüne oturdu. Bu saygısızlığa devam ederken, Kenoh ile Ulka Sasaki devreye girdi ve onu alıp arka alana götürdüler. OZAWA, elindeki kemer eşliğinde kendisine uzatılan mikrofonu aldı ve konuşmaya hazırlandı. Bu sırada arka alandan yürüyerek gelen birisinin olduğunu gördük, bu Kaito Kiyomiya'ydı! Kaito eline mikrofon aldı, kendisine karışık reaksiyonlar yöneldi. Alkışlar da vardı, yuhalamalar da. OZAWA gülüyordu. Kaito ise sakin şekilde konuşmaya başladı: ''Sizi anlıyorum, bu yuhalamaları da... Ama lütfen bir dinleyin. OZAWA, uzun zaman oldu. Son zamanlarda ortalığı istediğin gibi karıştırıyorsun. Ama biliyorum… Yaptığın her şey de NOAH’ın bir parçası. Seyirciler seni izlemek için geliyor. Bu ringi bu kadar ateşe çevirdiğin için teşekkür ederim. Ama seni durduracak kişi benim! O kemeri senden geri alacağım ve bu gemiyi tekrar ben taşıyacağım! Bir sonraki rakibin ben olacağım!''.
OZAWA cevap verdi: ''Şu an buradan çok net görüyorum… Gözlerin dolmuş. Ağlayacaksın değil mi? Ağlayacaksın! Bugün o 'miras aktarımı' maçı denilen şeyde kazandın diye GHC Heavyweight’e layık olduğunu mu sanıyorsun? Komik! Ama... Seni anlıyorum. Yuhalanmak çok güzel bir duygu değil mi? Demek ki sen de bizim tarafımızdanmışsın… Sen de ECSTASY istemeye başladın, değil mi?!''. Sonrasında son noktayı koydu: ''Tamam, bir sonraki Korakuen Hall’da kemerimi ortaya koyacağım. Sana da o ECSTASY’yi yaşatacağım!''. Bu sözlerin ardından Kaito arka alana gitti. OZAWA tek başına devam etti: ''KENTA! Dün basın toplantısında bol bol konuştuğun için teşekkür ederim. ECSTASY’yi yaşadım! Ama maça gelince… Artık hareket edemiyorsun. NOAH’ta da senin gibi hareket edemeyen yaşlılar hâlâ dolu. Kiyomiya’yla yapacağım maç zaten formaliteden bir karşılaşma. O yüzden NOAH’taki diğer yaşlılar da sırayla gelip bana meydan okuyabilirler, hepsi gelsin!''. Ring içerisinde takımca poz verdiler, sonrasında spikerlere doğru gittiler. Bütün üyeler, Masahiro'nun etrafını sardılar. Bakışmalar yaşandı, Masahiro ayağa kalktı ve OZAWA'yla el sıkıştı! Masahiro'yla birlikte de pozlarını verdiler ve arka alana gittiler, şov da burada son buldu.