- Konular
- 46
- Beğeni sayısı
- 998
- PG Nakit
- 640
- Favori Güreşçi
- CM Punk
- RPG Karakteri
- Brian Myers
PGW Şampiyonu Randy Orton karanlık bir odada beliriyor ve konuşmaya başlıyor.
Randy Orton: Bray Wyatt, eninde sonunda bu anın geleceğini biliyordum. Yeniden hesaplaşacağımız günün geleceğini biliyordum. Seninle PGW çatısı altında yeniden aynı ringde bulunduğumuz andan beri bir gün sırtımdan bıçaklayacağını biliyordum. Ama bunu yapamadın. 2 kere yaptım! 2 kere senden hızlı davrandım! Seni kazıkladım Bray Wyatt! Çünkü sen yozlaşmış bir ruh hastasısın! Güreş şirketlerine kanser kökü bırakıp o kökleri yayıyorsun. İnsanların beyinlerini yıkayıp onları kendi tarafına çekip zihinlerini kendi karanlığında bir hücreye tıkarak işin bitene kadar çalıştırıyorsun. Bu sefer Bray, o eve girdiğimde bu sefer senelerdir yaydığın kanser hücrelerinin köklerini ebedi olarak temizleyeceğim. No Way Out'ta Bray, oyunu tamamen kendi lehine çektin. Bu iş senin lehine olduğunu sanıyorsun fakat ben oyunu kurallarına göre oynamayı iyi biliyorum. Seni her zaman senin kurallarının içinde yendim. Bu sefer belimdeki kemer için geliyorsun. Fetih zırvalarınla geldiğin bu kemer, bu belime taktıklarımın 15.cisi. 15 ayrı saltanat. Hepsinde ayrı yaralar, ihanetler, kan ve ter var. Ama en çok çaresizlik var! İnsanları çaresiz bırakmak.. Hatırla Bray, birinde karşımda yine sen vardın. Seni ezişimi projektörden yansıtılan hamam böceklerinin arasında çaresizce seyrettin. Bir diğerinde isminde H olan, patronlarının kızlarını parmaklayan eski dostum, bana ihaneti tattırdıktan 4 yıl sonra gözlerimin içine çaresizce bakıyordu. John Cena, gözleri önünde babasının boynunu parçalarken çaresizce bana bakıyordu! Bryan Danielson, beni yıldırmaya çalışmana rağmen onun üstesinden gelip onu çaresizliğin ortasında bıraktım! Çaresizlik! Çaresizlik! Çaresizlik!
Randy Orton: Karşıma dikilen herkesin sonu bu olacak! Çaresiz olacaklar! Bu senin inine ilk girişim değil fakat son girişim olacak. Senin lanet tarikatını hep içten çökerttim! Ama bu sefer kökünü kurutacağım! Kökünü kazıyacağım! Bray Wyatt sen her gün kafamın içine girmeye çalışıyorsun! Kafamın içindeki seslerle iletişim kurmaya çalışıyorsun! Benim aklımı kurcalamaya çalışıyorsun. Beni korkutmaya çalışıyorsun. Beni karanlığın içine hapsetmeye çalışıyorsun. Tıpkı diğerlerine yaptığın gibi! Ama senin beyninin senelerdir sökemediği bir şey var! Hamle yapmakta her zaman senden hızlıyım! Önüme asla geçemezsin Bray! Çünkü Bray Wyatt sen aklını sıyırmış bir tarikat liderisin. PGW seyircilerinin arasındaki ruhunu satmaya hazır insanlar! Arka alandaki manipüle edilebilir işçiler! Onların zihinlerini orada kontrol altına alıyorsun. Onlara akıl oyunları oynuyorsun ve beyinlerini boş bir et parçasına çevirip seni takip etmelerini istiyorsun. Hayallerinin içinde seni takip eden milyonlardan köle ordusu! Bu bana asla işlemeyecek çünkü ben senin gerçeğinim! Ben yaşadığımız gerçeklikte senin kıçına tekmeyi basacak adamım. Ben senin panzehirinim Bray Wyatt! Onların kurtarıcısıyım! Senin ve lanet tarikatının hastalıklı yapısını sonsuza dek kül edeceğim. No Way Out'ta Bray Wyatt efsanesini kendi ininde ateşlerin içine hapsedeceğim! Seni kendi ateşinde boğacağım! Seninle işim bittiğinde molozlar arasında tarih olmuş kül parçalarından ibaret olacaksın. Sonunu bekle.
Parmağını şıklatıyor ve ışıklar açılıyor. Randy Orton'ın önünde bir balmumundan yapılmış bir Bray Wyatt heykeli var. Orton bu balmumu heykelini ateşe veriyor. Ateşlerin içinde kemerini havaya kaldırırken kameralar kapanıyor.
Kameralar kapanıyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Randy Orton