RPG şerefine (şerefe? II)

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

6661

Kameralarımız Chicago'da, Kasey's Tavern'da açılıyor. İçerdeki çoğu grubun artık hafif hafif hesaplarını ödeyip mekandan ayrılışına bakarsak saatin pek de erken olmadığını söyleyebiliriz. Tüm bu ayrılan kalabalığın arasından sıyrılıp mekana giren o ismi, CM Punk'ı görüyoruz. İçeriye adımını attığı anda gözlerinden okunan o nostaljik hüzüntüyü tarif etmek zor olsa gerek... Koca bir senenin ardından tekrar burada olmanın tatlı burukluğu onun bir yandan gülümsemesine neden oluyor. Tam da bu duygu karmaşasının içinde kaybolurken masayı temizleyen garsonu yakalıyor.

CM Punk: Casey! (iyice inceliyor) Saçlar nereye gitti? Yalan yok, değişiklik sana yaramış oğlum.

Casey: Aynısı senin için de geçerli Phil. Gerçi bin yıl önce uğradığın için en son nasıl gözüktüğünü unutmuşum.

CM Punk: Biliyorum, biliyorum. Biraz yoğundum ve doğrusu... En son burada bulunduğum adamın yaşadığı şeylerin ardından anılarımı tazelemek istemedim.

Casey: Evet o olay... Duydum. Ama hey keyfimizi kaçırmayalım değil mi? Filtreni hazırlayayım. İyi eğlenceler.

Garson gözden kaybolurken Punk birden arkadaki manzaraya kitleniyor. Geçen sene Seth Rollins ile oturdukları iki tabureden birinin dolu olduğunu görüyor. Sırtı dönük kapüşonlu adam başı eğik bir şekilde içeceğini yudumluyor. Uzaktan görebildiğimiz kadarıyla içeceğin espresso martini olduğunu söyleyebiliriz. Punk birkaç saniyeliğine şaşkın şaşkın baksa da sonrasında hızlı adımlarla kapüşonlu adamın yanına doğru ilerliyor fakat oraya gelemeden kendisini bir el çekiyor.

?: Kör gözünü sikeyim Punk. Buradayım.

3n61pgx.jpeg

Dirty Dom: Dakikalardır sana el kol yapıyorum ve beni görmeyip ciddi ciddi rastgele adamların yanına doğru mu koşuyorsun anasını satayım? Harbiden gözlerine baktır.

Punk, Dominik'in masasının karşısına geçerken bir yandan hala bar taburesinde oturan sırtı dönük adama bakıyor.

Dirty Dom: Alo, duyuyor musun puta? Beni bu sikik bara ghostlamak için mi çağırdın?

Punk bunun üstüne tüm dikkatini Dom’a veriyor ve sandalyeye oturuyor..

XMNiEDS.jpeg

CM Punk: Seni görmediğim için özür mü bekliyorsun çocuk? Sadece… tanıdık birini görmüşüm gibi oldum o kadar. Tüm dikkatim yerinde, sendeyim.

Dom gülüyor.

Dirty Dom: Konuşacak bir şeyi olan sensin biliyorsun değil mi? Buraya gelene kadar keyfim fazlasıyla yerindeydi. Chicago’nun aslında o kadar da kötü bir yer olmadığını bile düşünüyordum. Ta ki bugüne kadar… Beni konuşmak için bu boktan yere çağırdın ve şimdiden bu şehirden siktir olup gitmek istiyorum.

Bu sefer gülümseyen Punk oluyor.

u08qb9O.jpeg

CM Punk: Bence gitmemelisin Dominik. Çünkü burası özel bir yer. İnanır mısın bilmiyorum ama geçen sene buraya çağırıldığımda kendi memleketimden nefret etmesem bile ben de siktir olup gitmek istedim. Çünkü beni buraya çağıran adam, adımımı attığım andan itibaren bana iliklerime kadar hissedebileceğim bir huzursuzluk veriyordu. Senin şu anki hislerinle benzer diyebiliriz... Fakat bu kapıdan çıkıp gittiğimde hissettiğim şey huzursuzluk değil, bir rahatlamaydı. İşte seni de buraya bu yüzden çağırdım.

Dom tepkisiz bir şekilde kendi birasını yudumlarken Punk'ın filtre kahvesi de masaya geliyor.

CM Punk: Dibe vuruyorsun. Jack seni parıldayan çantanla birlikte korkunç bir bataklığa düşürdü. Bunun farkındasın, gözlerinde bunu görebiliyorum. (Dom konuşacak gibi oluyor) Ağzıma laf tıkayıp devam etmeme engel olma, sadece dinle... Her şeye sahip oldun. Şirketin tepesine giden kapıyı istediğin zamanda açabileceğin o anahtar cebindeydi ve aniden... Hepsi gitti. Tüm hayallerin, tüm planların, tüm namın. Hiç beklemediğin bir anda, hiç beklemediğin bir adam tarafından yok edildi. Bunun nasıl hissettirdiğini anladığımı söylersem sana hayatında boyunca masallar anlatan babandan farkım kalmaz evlat. Çünkü yaşadıklarının nasıl hissettirdiğini bilmiyorum. Her gün uyandığında yanında duran o çantaya bakıp onu kullanamayacak kadar kötü durumda olduğunu hatırlayan sensin, ben değilim. Ben 46 yaşında halen senin arka bahçede oyunlar oynadığın iki serserinin kıçını tekmelemekle uğraşıyorum ve emin ol bunu senden daha iyi başardığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bu yüzden sana acımıyorum. Hatta bana karşı beslediğin hisleri hatırladığımda düştüğün bu durumadan memnun olmam gerekiyor... (Duraksıyor) Ama ben böyle bir adam değilim.

Dom en sonunda sinirden kahkaha atıyor.

9MzORxF.jpeg

Dirty Dom: BUNA BAYILIYORSUN DEĞİL Mİ? Tüm meseleyi eninde ya da sonunda kendine getirmeye bayılıyorsun. Sen her zaman büyüklük yapan iyi adamsın, ben kötü adamım... Bana babam gibi masal okumayacağını söylüyorsun ama emin ol senin okuduğun şey gazete köşelerindeki fıkralar gibi... Seni iki yüzlü piç. Beni buraya ego mastürbasyonun için çağırdın. Sırada ne var Punk, bana acıdığını söyleyip para yardımında mı bulunacaksın? Sevgilimle bana yeni bir araba mı hediye edeceksin?

Dom hiç olmadığı kadar ciddileşiyor.

tmMkS4I.jpeg

Dirty Dom: Gerçek şu ki Punk, senden önce asıl ben kendime acıyorum. Bu halde olmama acıyorum. Fragile Phil'in bile güreştiği ringde güreşememek canımı öyle bir yakıyor ki... Bazen bu hisse sakatlığın kendisinden daha fazla odaklanıyorum. Bu da neyi düşündürtüyor biliyor musun? Acaba senden, beni bu hale getiren adamdan daha mı çok nefret ediyorum? Bunun cevabını o kadar uzun zamandır arıyordum ki... Ama şimdi tüm benliğimle hissedebiliyorum... Evet amına koyayım, evet. Senden nefret ediyorum Punk. İki yüzlülüğünden nefret ediyorum. Geçmişimde bana yaşattıklarından dolayı senden nefret ediyorum. Jack'i saatlerce, komaya sokacak kadar dövmek istiyorsam seni en hızlı şekilde öldürmek istiyorum. Bunu anlıyor musun?

Birkaç saniye masadan çıt çıkmıyor.

OZkDH4r.jpeg

CM Punk: Bu sözlerin beni mutlu edeceğini tahmin edemezdin ama bugün burada olmamızın güzelliği de bu. Benden nefret ediyorsun Dominik, bunu biliyorum. Bunu uzun zamandır biliyorum. Sen benden nefret ediyorsun, kendilerini günah keçisi olarak adlandıran o ikiz dingiller ise benden besleniyor. İşte senle onlar arasındaki fark bu. Sen kendine olan nefretini başkalarına yıkan bir veletsin, onlar ise travmalarıyla başa çıkamayan iki tane orospu çocuğu. Eğer üçünüzün elinde bir silah olsa o ikisi tüm kurşunları bacağıma sıkıp onları topal bir şekilde kovalamamı beklerler ama sen... Sen işimi direkt bitirirsin. İşte bu nefretinden dolayı sana saygı duyuyorum.

Punk'ın ağzından "saygı" kelimesini çıkar çıkmaz Dom'un sert ifadesi kayboluyor.

CM Punk: No Way Out'da o kemeri alacağım Dominik. Jack Perry'i öyle bir döveceğim ki her yumruğumda onun kafatasından çıkan sesi televizyonundan duyacaksın. Bunu sadece kendi intikamım için değil, senin için de yapacağım. Sonra ise kollarımı açacağım ve seni bekleyeceğim. Nefret ettiğin bu adamı kendi deyiminle "öldürüp" sonrasında da altın kemeri alma fırsatını sana vereceğim... Babanın haftalardır benden beklediği özürü buna say.

Dominik uzunca bir süre Punk'a bakıyor. Bu bakışlarda artık öfke gözükmüyor. Şimdi Punk'a doğru yaklaşıyor ve...

Dirty Dom: Canın cehenneme.

C0ooCGn.jpeg
q8EBAwA.jpeg

Dom sandalyeye astığı ceketini alıp ardından birasını fondipliyor. Ardından seri bir şekilde ayağa kalkıp mekandan ayrılıyor. Punk ise Dom'un bu tavrına şaşırırken kendi filtre kahvesini yudumlamaya devam ediyor. Tam bu sırada şarkı değişiyor- elbette Punk'ın bakışları da...

UWjNBiD.jpeg

Punk, mekana ilk geldiğinde kitlenip kaldığı o sırtı dönük kapüşonlu adamın olduğu yere bakıyor ancak tabure boş. Espresso martini bardağı ise yarısı içilmiş bir şekilde öylece durmakta. Punk'ın dalgın bakışlarıyla birlikte kayıt sona eriyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
CM Punk
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi