Bryan Danielson'un AEW'nun Etrafında Şekillenmesi Gerektiği 4 Kişiyi Söylemiş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Bryan Danielson, AEW’nin geleceğini inşa etmesi gereken isimleri açıkladı. Deneyimli güreşçi, The Daily Star’a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Bu noktada, kesinlikle Will Ospreay’i isterdim. Swerve Strickland’ı da. Dört isim söyleyeceğim: Jon Moxley ve Kenny Omega da dahil. Şirketimi bu dört isim üzerine kurmak isterdim. Elbette MJF, Hangman Page gibi genç yetenekler de resmin içinde olmalı. Zack Sabre Jr.'ı da alırdım çünkü onun tarzı bana çok hitap ediyor.”

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
MJF’in esas resimde olduğu dönemde bu 4 isimden daha fazla reyting getiriyor olması dışında sıkıntı yok. :d

Bryan Danielson ring içindeki eforu dışında güreş bilgisi noksan diye notumuzu alalım.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
MJF’in esas resimde olduğu dönemde bu 4 isimden daha fazla reyting getiriyor olması dışında sıkıntı yok. :d

Bryan Danielson ring içindeki eforu dışında güreş bilgisi noksan diye notumuzu alalım.
MJF ne Mox kadar ne de Omega kadar reyting getirmedi

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,370
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
AEW o kadar çok potansiyel isim barındırıyor ki bir türlü şans bulamıyorlar. Şu Omega, Okada, Ospreay gibi halihazırda pişmiş adamları ana kemerin etrafına toplayıp diğer kemerleri yeni isimleri yükseltmek için kullanmalılar artık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi