Jeff Cobb Ana Kadroya Gelecek
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK 1 May 2025 #5 Natural Disasters: Jeff Cobb (Fire), Bronson Reed (Wâter), Oba Femi (Soil), Ilja Dragunov veya biraz daha stable kültürüne uygun high flyer (Air)
Natural Disasters: Jeff Cobb (Fire), Bronson Reed (Wâter), Oba Femi (Soil), Ilja Dragunov veya biraz daha stable kültürüne uygun high flyer (Air)
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK 1 May 2025 #7 agaoglu23' Alıntı: Bu dayı kimdir ya. Genişletmek için tıkla ... İmdat ağabey beni öldürüyor... debutunun üzerine bir kariyer incelemesi patlatırım buraya herkes öğrenir babayı.
agaoglu23' Alıntı: Bu dayı kimdir ya. Genişletmek için tıkla ... İmdat ağabey beni öldürüyor... debutunun üzerine bir kariyer incelemesi patlatırım buraya herkes öğrenir babayı.
Beast Incarnate #uncensored☝️ 1 May 2025 #8 NXT'deki ADAM eksikliği varken... bilemedim. Ama Cobb'un bu CV ile şu an ana kadrodan başlaması da sırıtmaz öte yandan. Su aksın yolunu bulsun ya.
NXT'deki ADAM eksikliği varken... bilemedim. Ama Cobb'un bu CV ile şu an ana kadrodan başlaması da sırıtmaz öte yandan. Su aksın yolunu bulsun ya.
RDT VENNEGOOR OF HESSELINK 1 May 2025 #9 Beast Incarnate' Alıntı: NXT'deki ADAM eksikliği varken... bilemedim. Ama Cobb'un bu CV ile şu an ana kadrodan başlaması da sırıtmaz öte yandan. Su aksın yolunu bulsun ya. Genişletmek için tıkla ... Jacob Fatu vs Jeff Cobb eslesmesinde şahsım keyiften rahmetli olur.
Beast Incarnate' Alıntı: NXT'deki ADAM eksikliği varken... bilemedim. Ama Cobb'un bu CV ile şu an ana kadrodan başlaması da sırıtmaz öte yandan. Su aksın yolunu bulsun ya. Genişletmek için tıkla ... Jacob Fatu vs Jeff Cobb eslesmesinde şahsım keyiften rahmetli olur.
Beast Incarnate #uncensored☝️ 1 May 2025 #10 RDT' Alıntı: Jacob Fatu vs Jeff Cobb eslesmesinde şahsım keyiften rahmetli olur. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir geçiş PLE'sinde 22-23 dakika çata pata güreştirip o şovu durduk yere gündeme soksalar ne güzel olur be...
RDT' Alıntı: Jacob Fatu vs Jeff Cobb eslesmesinde şahsım keyiften rahmetli olur. Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir geçiş PLE'sinde 22-23 dakika çata pata güreştirip o şovu durduk yere gündeme soksalar ne güzel olur be...