Baron Corbin'in John Cena'dan Aldığı Tavsiyeler

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,603
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Baron Corbin, WWE'nin "After the Bell" podcast'inin son yayınında WWE'de 16 kez Dünya Şampiyonu olan John Cena'dan aldığı tavsiyeleri açıkladı.

"John Cena ile çok konuştum ve o ne olursa olsun size doğruyu söyleyecek bir adam. Bu sektörde bunu yapabilen çok az insan var. Bana gerçekten öğütlediği iki şey var; her zaman bir sonraki adımı düşünmek... pek çok kişi bunu yapmıyor. SummerSlam'de onunla maç yaptığımda, Pazartesi gecesini düşünmemi söyledi. Ben de her zaman bunu düşünmeye çalışıyorum. John'un bana öğütlediği ve kariyerime çok yardımcı olduğunu düşündüğüm diğer bir şey de, sana verilen fırsatları nasıl değerlendireceğin ve yapabileceğinin en iyisini nasıl yapacağındı. Hepimiz promolar keseriz, hepimiz fırsatlar elde ederiz, hepimiz yapmak isteyebileceğimiz ya da istemeyebileceğimiz şeyler elde ederiz... Peki bunu nasıl öne çıkarabilirim, nasıl harika hale getirebilirim, nasıl bunu alıp altına dönüştürebilirim? Eğer bunu yapabilirseniz, kariyerinizde uzun ömürlü olursunuz."

Kaynak

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
556
Beğeni sayısı
1,355
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Cena'ya seneler geçtikçe saygım artıyor ya. Prime zamanları yüzünden hala sevemiyorum ama daha beterini gördüğümüz için saygım artıyor ya. Baba büyüksün.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,383
Beğeni sayısı
4,698
PG Nakit
4,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
John Cena ile çok konuştum ve o ne olursa olsun size doğruyu söyleyecek bir adam.
He he aynen. Gel de bunu mentali havaya uçurduktan sonra trans olan GABBI TUFT'a anlat bakalım senin de erkekliğini alıyor mu almıyor mu o sinirle...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: