İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Ya dostum bak işine zamanında bir şeyler yaşadık sonra helalleştik çözdük uzatmanın anlamı yok.
O konuyla bunun bir alakası yok. Fakat bir şey söylüyorsun ve karşılığında bir soru soruluyor cevap vermek yerine kaçamak şeyler söylemek neden? Saldırmaya falan çalışmıyorum. Sadece bir şey düşünüyorsan bunu söylersin ama soruya kaçamak şeyler söylemek de neyin nesi.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
O konuyla bunun bir alakası yok. Fakat bir şey söylüyorsun ve karşılığında bir soru soruluyor cevap vermek yerine kaçamak şeyler söylemek neden? Saldırmaya falan çalışmıyorum. Sadece bir şey düşünüyorsan bunu söylersin ama soruya kaçamak şeyler söylemek de neyin nesi.
Özelden konuşalım bu konuyu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Neye inanıyorsanız inanmaya devam edebilirsiniz.
Benim bir şeye inandığım yok, hala soruşturma aşamasında olan ve somut bir görgüye dayanmayan “gizli tanık” beyanları haricinde hiçbir delil görmediğim bir dosyaya dair kafama göre ömür boyu içeridesin ya da 2 aya çıkacaksın gibi hüküm kuran bir tarzım yok sadece. Kısaca ezbere konuşmuyorum, savcı/hakimcilik oynamıyorum da diyebiliriz buna.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Benim bir şeye inandığım yok, hala soruşturma aşamasında olan ve somut bir görgüye dayanmayan “gizli tanık” beyanları haricinde hiçbir delil görmediğim bir dosyaya dair kafama göre ömür boyu içeridesin ya da 2 aya çıkacaksın gibi hüküm kuran bir tarzım yok sadece. Kısaca ezbere konuşmuyorum, savcı/hakimcilik oynamıyorum da diyebiliriz buna.
Doğruya doğru demek için Profesör olmaya gerek yok ben de hakim/savcı arkadaşlardan duyduklarımı dile getirdim. Benim de kurulduğum kişilere ban atma gibi bir tarzım yok, tamamen kişilik meselesi. Yukardaki eleman da arkadaşın herhalde yaptığı kural ihlalini görmezden gelmişsin.

Look! a Wizard

EMPRESS OF TOMORROW
Konular
32
Beğeni sayısı
247
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Asuka
Doğruya doğru demek için Profesör olmaya gerek yok ben de hakim/savcı arkadaşlardan duyduklarımı dile getirdim. Benim de kurulduğum kişilere ban atma gibi bir tarzım yok, tamamen kişilik meselesi. Yukardaki eleman da arkadaşın herhalde yaptığı kural ihlalini görmezden gelmişsin.
seninle mukayeseye girmeyeceğim ama dosyada elle tutulur bir şey yok xd ailesinin evini arayacak kadar da haysiyet de yok xd.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi