Forumdaki en düzgün tek adama içinde "mal mısın" geçen bir tweet fotoğrafı attığı için 1 hafta ban attın. Evet kurulduğum kişilerle kavga ediyorum, internet forumundaki png rankım beni kimseden üstün tutmuyor. Tavsiye ederim. Malum olaydan sonra maksimum 3 kere iletişime geçtik biri forumdaki bir hata üzerineydi ve 3 ay geçmesine rağmen hala düzeltmediniz o yüzden bana 'tepeme çıkıyorsun' deme. Bu kadar agresif bir tavir takınıp savcılık hakimcilik oynuyorsun bro demesen beğeni atıp geçecektim mesajını.
Kardeşim birincisi bilmiyorum farkında mısın ama o bahsettiğin mesajda üyeye yönelik direkt bir hakaret var ve o hakaretten dolayı atılmış bir rapor var. Ben gidip de kafama göre üyelere insanlara ceza vermiyorum, biz oraya boşuna “cezası sistem tarafından otomatik olarak verildi” yazmıyoruz. Kendisibe bir ceza puanı veriliyor o ceza puanından dolayı sistem ona kabarmış bir cezası puanı varsa yasaklama uyguluyor ondan dolayı yasaklanıyor bu üye de.
İkincisi forumdaki png rankı falan filan diye edebiyat yapıyorsun madem o rank seni kimseden üstün tutmaz sen de o zaman o rolün varken kimseyle kavga etmeyeceksin kardeşim. Zaten senin yönetimden atılma sebebin de tam buydu sen de çok iyi biliyorsun. Ban bunları insanların içinde konuşuyoruz ben normalde böyle bir şey yapmam, ki sen beni agresif tavırlı olmakla suçluyorsun ama ben olayın ekseninde tartışırken, konunun ekseninde konuşurken mevzuyu şahsiyete çeken sensin, seninle alakası dahi olmayan olaylar hakkında durduk yere karşındaki insana çamur at izi kalsıncılık yapan sensin haddini bil. Ben kimseyle üst perdeden konuşmam kimseyle üsttencilik oynamam benim bu formun üyesi olup da evinde kaldığım üyeler var, yaşadığım şehre geldiği zaman bana kahve ikram eden çay ikram eden aynı şekilde bilahare benim de çay kahve ikram ettiğim üyeler var. Senin bir gün yolun İzmir’e düşerse ben sana da çay kahve ikram ederim, sen bana etmek istersen ben bundan da gocunmam ben öyle bir adam değilim. Bilmiyorum sen beni nasıl tanıdın ama normal şartlarda o zaman yönetimden atıldığın zaman yaptığın şeye yönelik sana uygulanması gereken tavır çok daha farklıyken biz sana teşekkür konusu bile açtık çünkü biz ne olursa olsun kimseye sırt çevirmeyiz. Hatalar yapılır, insanlar hata yapar kimse anasının karnından Hz. Muhammed olarak doğmuyor yani sonuçta herkes hata yapar ama sen gidip de biz bu hataları konuşmayalım etmeyelim dediğimiz noktada buradan benim ya da başka birisinin damarına basarsan, olur olmadık yerde alakası olmayan konuyla alakalı durduk yere başka başka şeyleri açarsan ben de senin önüne bunu atarım kardeşim anladın mı?
Hakim/savcılık oynuyorsun dememde de agresif bir söylem yok yani düşündüğüm bu benim çünkü sen birisine durduk yere hala yargılandığı dosyada müebbet ceza alacaksın zaten dersen bu hakimcilik oynamaktır eğer ki dosyanın savcısı ya da işte ilerleyen aşamadaki hakimi sen değilsen bu onu yapmaktır, çünkü ona karar verebilecek tek merci mahkemedir yani. Ben suçluysa cezasını çekmesin demiyorum, elbette çeksin ama şu an soruşturma aşaması bile hala devam ediyor.