İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Valla eğer banlama işini düşündüğün gibi kurulmaya göre yapsaydım seni yönetimden attığım günden beri Ekrem İmamoğlu’na “beklediğin” cezanın 5 katı kadar ban yemiştin şimdiye. Senin de kurulduğun kişiye elinde apolet varken ban atmak yerine forumun ortasında tartışmaya girip bir de hakaret etmek gibi bir tarzın olduğunu da geçmişte gördük zaten bana bunu yeniden anlatmana gerek yoktu. Her şeye rağmen yüz verdik diye tepeme çıkmaya kalkıyorsun, bu da senin kişiliğinin meselesi.
Forumdaki en düzgün tek adama içinde "mal mısın" geçen bir tweet fotoğrafı attığı için 1 hafta ban attın. Evet kurulduğum kişilerle kavga ediyorum, internet forumundaki png rankım beni kimseden üstün tutmuyor. Tavsiye ederim. Malum olaydan sonra maksimum 3 kere iletişime geçtik biri forumdaki bir hata üzerineydi ve 3 ay geçmesine rağmen hala düzeltmediniz o yüzden bana 'tepeme çıkıyorsun' deme. Bu kadar agresif bir tavir takınıp savcılık hakimcilik oynuyorsun bro demesen beğeni atıp geçecektim mesajını.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Bak çocuk, bu konuda eleman diyerek bahsetmişsin. Profile gelip yine eleman demişsin söyleyeyim. Evet senin aksine oldukça kalifiye bir elemanım. İşim olmamasına rağmen sana öğretmenlik yapıyorum burada yine suçlu olduk. Gördüğün üzere Mbappe seven adam işe yaramaz lafına bile çıldırmış profilimde yazdığım Fenerbahçe yazısına çıldırmışsın. Gördün değil mi aslan yargısız infaz ne kötü bir şey. Bunun adı 'empati' oluyor. Kısaca başkalarının ayakkabılarını giyip yürümek. Öğrenmiş ol. Hayatına yeni bir şey kattım bak teşekküre gerek yok. Sen ise gidip hükmü verilmemiş bir annenin evladı hakkında cahil cesareti müebbet alacak, girmeli çıkmamalı gibi şuursuz şeyler yazıyorsun. Hakim, savcı arkadaşlarından duymuşsun. Gençlik kolları whatsapp grubunda duyduğun şeyleri gelip burada sıkma sağa sola.

Akıl vermişsin ya Doğan'a arkadaşın herhalde niye ceza kesmiyorsun diye. Ben söyleyeyim kesemez. Neden mi? Ayrıcalığım olduğu için değil suçum olmadığı için. Yoksa Doğan beni başka forumlarda çokça banlamıştır hatta haksız şekilde olduğu da olmuştur. Kimseyi zan altında bırakmana gerek yok. Sende gelip benim profilime salça olmuşsun ama ben ağlamıyorum neden? Tahrik diyebilir şikayet ederim. Ben klasik bir Mbappe fikri ortaya sunmuşum. Herhangi bir konuya. Sen direkt şahıs hedef almışsın. Dediğim gibi ben ağlamıyorum.

Mbappe sorunlu, egoist, çevresine duyarsız bencil bir adam. Sorunun kaynağına değil çıkarına odaklanır. Doğruya değil kişisel çıkarına odaklanır. Bundandır ki Paris bu yıl en iyi futbolunu oynarken Real Madrid kendi seviyesinin çok altına düşüp bu yılı 0 çekerek tamamlıyor. Kendi kazanmak ister diğer insanları düşünmez. Mbappe gibiler bulundukları yerde gerektiği zaman başkalarının üstüne basar yukarı çıkar geride kalanları bir çukura iterler. Mbappe gibiler gittikleri yerdeki çeşitliliğe katlanmaz her şey benim istediğim gibi bana uygun olsun derler. Kendinden olmayanı yok ederler. Mbappe gibiler pastadan en büyük payı alıp günün sonunda başarısızlıkta yine suçsuz ve kahraman olurlar. Yine Mbappe gibiler bir şey(Tek amacı Altın Top,CL) kazanamaz. Çünkü doğrunun bir ışın olmadığını tek yöne gitmediğini anlamazlar.

Gördün değil mi? Şu anda Mbappe'yi eleştiriyorum seni değil. Kendinle bazı benzerlikler bulman benim sorunum değil.

Hazır güreş forumundayız geçen gün bir konuda adam Randy Orton gençken tam bir baş belasıydı annemi o yüzden şirkete getirmezdim demiş. İlginç bir anekdot. Öyle söyleyeyim dedim. Bu yüzden Orton değil Cenacıyız. :d
Sen zeki bir çarsın. Hiç iletişime girmediğin bir adamın profil fotoğrafı üzerinden laf atarak sonrasında bunların olacağını tahmin ettin. Ben sana söyleyeyim, işsiz güçsüz belli yaşı aşmış bir elemansın. bu yüzden internet siteleri üzerinden ego kasıyorsun böyle. İkinci defa diyorum ilkinde anlamadın çünkü senin gibi bitmelere verecek primim yok. Yaz paragraflarını şimdi okuyacak vakti olan okusun. Mbappe üzerinden edebiyat yapmış bir de işiniz gücünüz yok harbi :D. Askere gittin mi bu arada? Gitmediysen gittikten sonra daha rahat iş bulursun.

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Sen zeki bir çarsın. Hiç iletişime girmediğin bir adamın profil fotoğrafı üzerinden laf atarak sonrasında bunların olacağını tahmin ettin. Ben sana söyleyeyim, işsiz güçsüz belli yaşı aşmış bir elemansın. bu yüzden internet siteleri üzerinden ego kasıyorsun böyle. İkinci defa diyorum ilkinde anlamadın çünkü senin gibi bitmelere verecek primim yok. Yaz paragraflarını şimdi okuyacak vakti olan okusun. Mbappe üzerinden edebiyat yapmış bir de işiniz gücünüz yok harbi :D. Askere gittin mi bu arada? Gitmediysen gittikten sonra daha rahat iş bulursun.

Yaşın küçükmüş diğer arkadaşın dediğine göre o yüzden artık didaktik olmayı bırakıyorum. Anlamazsın.

Burada alıntılayıp laf atıyorsun sonra profilime gelip hocam uzatma diye ağlıyorsun. Liseli ergenlerin psikolojileri ile oynamayacaktım ama yeni nesile de biraz ahlak gerekiyor. Terbiyesiz ergen, metafordan anlamazsın gelmiş burada mahalle ağzı konuşmalarla bana bitme diyecek cürete sahipsin. Muhtemelen eğitim düzeyi zayıf bir evde yetiştin. Politik açıdan rezil fikirlerinin kaynağı bu. Konuda hukukçu olmadığın halde vasat altı fikirlerini hukuk bilen adamlara yutturma cüretin zaten bundan. Etik gereği ezilmiyor olman maalesef senin o kafanı dış dünyaya çıkarabileceğin bir delik olduğu anlamına gelmez. Maalesef doğduğun ev kaderin olacak. Bir karanlık içinde boğulacaksın hayatın boyunca. Acı gerçeklerle yüzleş. Belki o evden başarılı bir insan evladı çıkar umudu yok senin için. O rezil görüşlerini sonraki nesillere aktaracaksın çünkü çocuk yapmanın da bir sertifikası, öğretimi yok.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Bu konunun altındaki tartışmalar iyice konudan uzaklaşıp şahıslara yöneldi. Lütfen bundan sonra başlıkta yazan haber dışında bir mesaj yazmayın.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,547
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Forumdaki en düzgün tek adama içinde "mal mısın" geçen bir tweet fotoğrafı attığı için 1 hafta ban attın. Evet kurulduğum kişilerle kavga ediyorum, internet forumundaki png rankım beni kimseden üstün tutmuyor. Tavsiye ederim. Malum olaydan sonra maksimum 3 kere iletişime geçtik biri forumdaki bir hata üzerineydi ve 3 ay geçmesine rağmen hala düzeltmediniz o yüzden bana 'tepeme çıkıyorsun' deme. Bu kadar agresif bir tavir takınıp savcılık hakimcilik oynuyorsun bro demesen beğeni atıp geçecektim mesajını.
Kardeşim birincisi bilmiyorum farkında mısın ama o bahsettiğin mesajda üyeye yönelik direkt bir hakaret var ve o hakaretten dolayı atılmış bir rapor var. Ben gidip de kafama göre üyelere insanlara ceza vermiyorum, biz oraya boşuna “cezası sistem tarafından otomatik olarak verildi” yazmıyoruz. Kendisibe bir ceza puanı veriliyor o ceza puanından dolayı sistem ona kabarmış bir cezası puanı varsa yasaklama uyguluyor ondan dolayı yasaklanıyor bu üye de.

İkincisi forumdaki png rankı falan filan diye edebiyat yapıyorsun madem o rank seni kimseden üstün tutmaz sen de o zaman o rolün varken kimseyle kavga etmeyeceksin kardeşim. Zaten senin yönetimden atılma sebebin de tam buydu sen de çok iyi biliyorsun. Ban bunları insanların içinde konuşuyoruz ben normalde böyle bir şey yapmam, ki sen beni agresif tavırlı olmakla suçluyorsun ama ben olayın ekseninde tartışırken, konunun ekseninde konuşurken mevzuyu şahsiyete çeken sensin, seninle alakası dahi olmayan olaylar hakkında durduk yere karşındaki insana çamur at izi kalsıncılık yapan sensin haddini bil. Ben kimseyle üst perdeden konuşmam kimseyle üsttencilik oynamam benim bu formun üyesi olup da evinde kaldığım üyeler var, yaşadığım şehre geldiği zaman bana kahve ikram eden çay ikram eden aynı şekilde bilahare benim de çay kahve ikram ettiğim üyeler var. Senin bir gün yolun İzmir’e düşerse ben sana da çay kahve ikram ederim, sen bana etmek istersen ben bundan da gocunmam ben öyle bir adam değilim. Bilmiyorum sen beni nasıl tanıdın ama normal şartlarda o zaman yönetimden atıldığın zaman yaptığın şeye yönelik sana uygulanması gereken tavır çok daha farklıyken biz sana teşekkür konusu bile açtık çünkü biz ne olursa olsun kimseye sırt çevirmeyiz. Hatalar yapılır, insanlar hata yapar kimse anasının karnından Hz. Muhammed olarak doğmuyor yani sonuçta herkes hata yapar ama sen gidip de biz bu hataları konuşmayalım etmeyelim dediğimiz noktada buradan benim ya da başka birisinin damarına basarsan, olur olmadık yerde alakası olmayan konuyla alakalı durduk yere başka başka şeyleri açarsan ben de senin önüne bunu atarım kardeşim anladın mı?

Hakim/savcılık oynuyorsun dememde de agresif bir söylem yok yani düşündüğüm bu benim çünkü sen birisine durduk yere hala yargılandığı dosyada müebbet ceza alacaksın zaten dersen bu hakimcilik oynamaktır eğer ki dosyanın savcısı ya da işte ilerleyen aşamadaki hakimi sen değilsen bu onu yapmaktır, çünkü ona karar verebilecek tek merci mahkemedir yani. Ben suçluysa cezasını çekmesin demiyorum, elbette çeksin ama şu an soruşturma aşaması bile hala devam ediyor.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Yaşlarca küçük çocuk kim bilmiyorum. Kimseyi tanımıyorum, adını ve yaşını bilmiyorum. Ben 30 yaşında falan değilim kaç yazıyor bilmiyorum hesabı ben açmadım. Komik duranı söyleyeyim ben seni forumda hiç alıntılamazken senin ikinci kez bana saldırı şeklinde alıntı yapman. Komik olanı söyleyeyim. Barcelona'yı desteklememi üçüncü sınıf sosyal medya esprisi ile konum urfa yazman. Dediğim gibi ben tanımadığım bir adama gidip bu şekilde espri yapmayacak görgüye sahibim. Sonra ben seni alaya alınca ve bunu anlaman 24 saat sürünce beni küfür etmekle tehdit etmen. Tehdit etmedim diyorsan 'böyle giderse uzun süreli ban yiyeceğim' demek kişiyi baskı altına almak ve tehdit etmektir. Bak böyle yaparsan böyle olur aba altından sopa göstermek bu. Madem seninle dalga geçince kaldıramayacaksın seni aşan( senden daha üstün olduğum için değil sen beni küçümsediğin için yazıyorum bunu) insanlara alakalı alakasız yazmayacaksın. Stresli ruh halini ben çekmek istemiyorum.

Buradan kimseye ders vermiyorum anlayana bir satır dahi yeter zaten paragrafa gerek yok sinek saz olayı. Adam bana buradan cevap verecekken profilimden saldırıyor. Tekrar ediyorum çocuk mu değil mi bilemem. 15 yaşında bir çocuk bana saldırıyorsa psikolojisini düşünerek zaten kendim cevap vermez yönetime devrederdim konuyu.

Forum açılalı 2 yıl olmuş sanırım. Forumun başlarında fark ettiğin bir sorunu 2 yıl sonra 3-4 yıldır güreş forumlarında bulunmayan buraya da rica üstüne gelmiş 60-70 mesajı bulunan hiç tanımadığın bir üyenin alakasız bir mesajında dile getiriyorsun. Bu senin sorununu dile getirmekten daha çok bana saldırma amacı güttüğünü düşündürüyor. Hayatında belki hiç görmediğin mesajını bile 2 haftadır görebildiğin bir adama bir baltaya sap olamamış tiplerden biri demeye çalışıyorsun. Bunun da bir aşağılama ve saldırı amacı güttüğünü söyleyebilirim. Ben bir baltanın sapı olmaktan çok baltayı tutan kişi olmak isterim. Size de aynısını tavsiye ederim. Öyle biri değilim ama dediğin gibi işe yaramaz biri olsaydım dahi senin beni aşağılaman gerekmezdi. Hoş değil. Sadece 2 haftadır burada bulunan senin ismini cismini rengini bile bilmeyen birine neden kin güttüğünü anlayamıyorum. Yine söyleyeyim ben eski ben olsaydım forumda beni tanıyan varsa 3-4 kişi senin mesajını sarkastik 2-3 cümleyle alıntılayıp sonra da seni tahrik ede ede banlatacağımı ve arkandan güleceğimi bilirdi. Şu an vakit ayırıp ciddi şekilde anlatıyorum bir derdim olmadığını.

Son olarak buradan kimseye bir şey öğretmezmişim ya, size de tavsiye vereyim siz almayın. Bu forumda 365 günü aşkın süre durup rahatsız olduğunuz bir konuyu bunca zaman dile getirmemek saçmalık. Getireceğiniz zaman da hiçbir yetkisi olmayan yeni bir üyeye karşı ofansif şekilde getirmek ise hiçbir işe yaramaz. Bu konu aracılığı ile söyleyeceğinize yönetime söylemeniz ya da rahatsız olduğunuz kişilere özel bir konuşmada dile getirmeniz çok daha faydalı olur. Boşa içinizde sıkıntı stres dolmuş. Oldu ya yönetim bana karşı diyorsanız o zaman bu sizin özsaygınıza kalır. Kararınızı vermeniz gerekir.

Paragraflar yoruyorsa okumayın zira size göre bomboş bir konuşma yaptım. Son olarak konunun ana fikrinde savunduğunuz arkadaşla aynı paraleldeyseniz rica ediyorum bir daha beni rahatsız etmeyin. Hayırlı akşamlar.
Seni iki kez alıntılıdağım için sana kurulduğumu, sataştığımı düşünmüşsün oysa ben üyelere değil mesajlara bakıyorum sadece.

Ders vermiyorum diyip önceki mesajında ikide bir "benden sana ders" gibi kelimeleri sürekli kullanman bayağı bir saçma geldi bana. Yaş konusuna bu kadar takıldığını düşünmüyorum burada şuan bu konuda ikide bir tekrar ederek büyük bir boş yapıyorsun. Senin yaşını tahmin etmiyorum yaşınla da ilgilenmiyorum zaten o kısmı sana yazmadım en alta genel olarak yazdım mesajın tsmamını okuyan rahatça anlayabilir.

Konu konuyu açtı bende senin yaptığının foruma kayıt olduğum ilk aydan itibaren fark ettiğim şeyin mesajında da olduğunu fark ettiğim için en alta bunu yazdım. Bak dediğim gibi seni tanımıyorum ve baltaya sap olma konusu sana özel bir kısım değildi idrak et bunu.

Yönetime laf etmiyorum, etmekte istemiyorum yetkilerini berbat şekilde kullanıyorlar bende bunu burda deme kararı aldım (alıntıladığın mesajımda)

Umarım sorunumun seninle veya kişiliğinle, yaşınla alakalı olmadığını anlatabilmişimdir. Ama ha orada bir öğretmen edası ile alakasız bir şekilde birine ahkam kesmen son derece yanlış geldi gözüme ve tepkimi gösterdim. Kimse ile aynı tarafta olduğum falanda yok :)

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi