Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="muad'dib" data-source="post: 368519" data-attributes="member: 439"><p>Seni iki kez alıntılıdağım için sana kurulduğumu, sataştığımı düşünmüşsün oysa ben üyelere değil mesajlara bakıyorum sadece. </p><p></p><p>Ders vermiyorum diyip önceki mesajında ikide bir "benden sana ders" gibi kelimeleri sürekli kullanman bayağı bir saçma geldi bana. Yaş konusuna bu kadar takıldığını düşünmüyorum burada şuan bu konuda ikide bir tekrar ederek büyük bir boş yapıyorsun. Senin yaşını tahmin etmiyorum yaşınla da ilgilenmiyorum zaten o kısmı sana yazmadım en alta genel olarak yazdım mesajın tsmamını okuyan rahatça anlayabilir. </p><p></p><p>Konu konuyu açtı bende senin yaptığının foruma kayıt olduğum ilk aydan itibaren fark ettiğim şeyin mesajında da olduğunu fark ettiğim için en alta bunu yazdım. Bak dediğim gibi seni tanımıyorum ve baltaya sap olma konusu sana özel bir kısım değildi idrak et bunu. </p><p></p><p>Yönetime laf etmiyorum, etmekte istemiyorum yetkilerini berbat şekilde kullanıyorlar bende bunu burda deme kararı aldım (alıntıladığın mesajımda) </p><p></p><p>Umarım sorunumun seninle veya kişiliğinle, yaşınla alakalı olmadığını anlatabilmişimdir. Ama ha orada bir öğretmen edası ile alakasız bir şekilde birine ahkam kesmen son derece yanlış geldi gözüme ve tepkimi gösterdim. Kimse ile aynı tarafta olduğum falanda yok :)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muad'dib, post: 368519, member: 439"] Seni iki kez alıntılıdağım için sana kurulduğumu, sataştığımı düşünmüşsün oysa ben üyelere değil mesajlara bakıyorum sadece. Ders vermiyorum diyip önceki mesajında ikide bir "benden sana ders" gibi kelimeleri sürekli kullanman bayağı bir saçma geldi bana. Yaş konusuna bu kadar takıldığını düşünmüyorum burada şuan bu konuda ikide bir tekrar ederek büyük bir boş yapıyorsun. Senin yaşını tahmin etmiyorum yaşınla da ilgilenmiyorum zaten o kısmı sana yazmadım en alta genel olarak yazdım mesajın tsmamını okuyan rahatça anlayabilir. Konu konuyu açtı bende senin yaptığının foruma kayıt olduğum ilk aydan itibaren fark ettiğim şeyin mesajında da olduğunu fark ettiğim için en alta bunu yazdım. Bak dediğim gibi seni tanımıyorum ve baltaya sap olma konusu sana özel bir kısım değildi idrak et bunu. Yönetime laf etmiyorum, etmekte istemiyorum yetkilerini berbat şekilde kullanıyorlar bende bunu burda deme kararı aldım (alıntıladığın mesajımda) Umarım sorunumun seninle veya kişiliğinle, yaşınla alakalı olmadığını anlatabilmişimdir. Ama ha orada bir öğretmen edası ile alakasız bir şekilde birine ahkam kesmen son derece yanlış geldi gözüme ve tepkimi gösterdim. Kimse ile aynı tarafta olduğum falanda yok :) [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
İmamoğlu'nun Cezaevinden Fotoğrafı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol