Mayu Iwatani Stardom'dan Ayrıldı

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
"Mayu Iwatani'nin STARDOM güreşçisi olarak geçen 14 yıl 3 aylık serüveni sona erdi. Şimdilik bundan sonrası için ne yapacağımı düşünmedim ama artık 'STARDOM'un İkonu' olarak zamanım bitmiştir. Bundan sonra kadın güreşinin ikonu olacağım."

"Bugüne kadar beni destekleyen tüm hayranlara, STARDOM güreşçilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gelecekteki desteğinizi heyecanla bekliyorum. Teşekkürler."

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605

Baylaz

右の壁は破壊できません
Konular
210
Beğeni sayısı
725
PG Nakit
605
Emekli olmazsa ki inşallah olmaz, Marigold'a gidecektir. Sektörde sağlam bi rekabet görürüz rekabet her zaman iyidir.
Syuri’ye de kemeri teslim etmişken batıya yelken açacak galiba.
@ÜçlüKel al şunu.
Kadın 2 günlüğüne Japonya dışına çıktığında bile memleket hasreti çekip ağlıyor. Japonyada kalmaya devam edecektir. İzleyici için de en hayırlısı bu zaten. Bu kadın Wwe'ye gitti diyelim, bi Wwe markı yine doldurdular promo kesmeyi bilmeyen Japonları şirkete dese ağzına şapalagı bi indiririm güreş uğruna kavga çıkar hiç gerek yok böyle şeylere. 🥰

SoulmanRocky

ロッキーJ
Konular
9
Beğeni sayısı
189
PG Nakit
400
Favori Güreşçi
CM Punk, ASUKA
Emekli olmazsa ki inşallah olmaz, Marigold'a gidecektir. Sektörde sağlam bi rekabet görürüz rekabet her zaman iyidir.

Kadın 2 günlüğüne Japonya dışına çıktığında bile memleket hasreti çekip ağlıyor. Japonyada kalmaya devam edecektir. İzleyici için de en hayırlısı bu zaten. Bu kadın Wwe'ye gitti diyelim, bi Wwe markı yine doldurdular promo kesmeyi bilmeyen Japonları şirkete dese ağzına şapalagı bi indiririm güreş uğruna kavga çıkar hiç gerek yok böyle şeylere. 🥰
IWC bir b*ktan anlamadan insanlara dil bilmiyor, promo kesemiyor bla bla bir ton çamur atıyor malesef. WWE'in global bir şirket olduğunu bilmeyen bir taraftar kitlesi var

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi