''Roman Reigns Yeterince Ortalıkta Yok, CM Punk İse Yeterince Güvenilir Değil''

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Seth Rollins, eğer dikkatli bakıldıysa, kendisiyle Paul Heyman arasındaki ortaklığın zamanla nasıl güçlendiğinin fark edilebileceğini söyledi. Ayrıca yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, Heyman ile ilişkisinin gelişeceğinden oldukça emin olduğunu belirtti.

The Rich Eisen Show'da konuşan Rollins, Heyman ile olan ilişkisinin tamamen bir iş ilişkisi olduğunu vurguladı. Ne bir arkadaşlık, ne de bir dalkavukluk söz konusu. Rollins'e göre bu yüzden Heyman'ın Punk veya Roman Reigns ile kurduğu ortaklıklardan daha iyi bir iş birliği olacak ve uzun vadede başarılı şekilde ilerleyecek.

Rollins şöyle konuştu:

"Bu bir iş ilişkisi ve güzelliği de burada yatıyor. Çok derine inmek istemem ama sektörümüzün iki en büyük beyninin bir araya gelerek geleceği şekillendirmesinden söz ediyoruz.
Roman Reigns yeterince ortalıkta yok. CM Punk ise yeterince güvenilir değil. Ben her ikisiyim: hem sürekli buradayım hem de güvenilirim.
Paul Heyman bu sektöre adanmış bir isim. Her zaman işin iyiliği için hareket eder, ben de öyle. Bu da bizim için mükemmel bir düzen sağlıyor.
Punk ve Roman'dan daha zekiyim. Bu yüzden herhangi bir ihanet veya kaos konusunda endişem yok. Biz bu işi çözmüş durumdayız.
Heyecanlıyım; bu işin bizi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyorum.
"

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1