Bilenler bilir Norm fanlığımı. Ezhel-BenFero olaylarında herkes aksini düşünürken Norm için çok savaş vermiştim. Ezhel denen beyinsiz çok şükür beni haksız çıkarmadı. Terör destekçisi bir soytarı olduğunu dinleyenleri de anladı. Fakat...
Gel gelelim Norm olayına, kendisinin para için arada sırada gelip diss atma olayına takılmaz ve bunu bildiğim halde severdim amaaa zaman beni onun hakkında yanılttı. Ne mal olduğunu bilirdim ama bu dönemde sessiz kalacak biri olması benim kendisiyle ilişkimi bitirdi. Cebinde bir şey yokken oraya buraya sallamak kolaydır. Şimdi sabancılarla takılıp TFF organizasyonlarında gezince televizyon programlarında takılınca kedi gibi çekildi. Ceza'yı hiçbir zaman sevmedim ve çokça eleştirdim yıllarca hiç çıkıp tepki koymuyor diye. Bizim dinleyip sevdiğimiz adamda üç kuruşa sattı kendini.
Cezanın ne mal olduğunu zaten hep biliyordum. Nadir parçaları hariç dinlemem de zaten kendisini. Hidranın dediği gibi yok tepede tahtımda oturuyorum diye takılıyorsan çıkıp ağırlığını koyacaksın. Hiçbir zaman göremedim. Sagoyu mesleki açıdan Cezadan 10 kat yukarı koymama rağmen karakter olarak dengesiz bir gerizekalı olduğunu biliyorum zaten. Cezanın aksine Sagopa'yı dinlerim ama bu ikisine birden parasını verdiğinizde lolipopu yalatacağınız ya da yatakta istediğiniz pozisyona sokacağınız gerçeğini değiştirmiyor. Paranın kokusunu alınca yeni nesil tipleri ciddiye aldığı gerçeğinden Cezanın ne mal olduğunu anlarsınız zaten.
Hidranın dissi bugün dinledim maalesef ün kazanmaya çalışıyor ama bunu hala Norm çakalının çeyreği kadar iyi yapamıyor bu dissi çok daha sükse yaratacak şekilde atmalıydı. İlk verse iyi. Fuat övgüsünü de geçin be kardeşim artık. Ayrıca ahlak satmayı da bırak senin abin Şehinşah karaktersizi.
Fotoğraf olayı da Sago soytarısına iyi oturmuş. Diss olayından çok koymuştur.
Ender şaklabanına da söylenecek şey Çıktık Yine Yollara adlı parçada verdiği aklı önce kendi kullansın çakal.