Eski WWE Starı Bayley Konusunda WWE'ye Öfkeli

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Bishop Dyer'dan (eski adıyla Baron Corbin) WWE’ye WrestleMania 41’de Bayley’e yapılan muameleye sert tepki: “S*ktir git, hislerim bu”

Busted Open Radio’ya konuşan Bishop Dyer, WWE’nin Bayley’ye WrestleMania 41 sürecinde nasıl davrandığına dair öfkesini açıkça dile getirdi:

> “Birkaç gün geçmesini bekledim çünkü bu olay beni aşırı sinirlendirdi… S*ktir git, hislerim bu. Özellikle Bayley gibi biri için bunu yapmaları… COVID döneminde oradaydı, defalarca berbat şeylerden mucizeler çıkardı… Gerçekten örnek bir çalışan.”

> “Hikâyeyi önceden bilip bilmemesi umurumda değil. ‘Bunların hepsini yap, her darbeyi al, canını dişine tak çalış’ diyorsun, sonra iki gün kala ‘yerine başkasını koyacağız’ diyorsun… Bayley iyi olacak biliyorum ama o an, o fırsat onun hakkıydı ve bu baştan sona saçmalık.”

> “WrestleMania’da yer alamadı. Gitti NXT’ye, oradaki yetenekleri parlatmaya çalıştı… Ne istendiyse yaptı… Bayley, WrestleMania’da olmayı sonuna kadar hak ediyordu… Ona o anı vermemek gerçekten akıl alır gibi değil.”

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Gerçekten ayıp ya. İki gün şov yapıyorsun Bayley maç kartında yok. Oysa ki onu Chelsea Green’in ya da Roxanne Perez’in rakibi yapabilirsin. Solo Sikoa bütün sene önemli olaylarda yer almış maçı yok. Sami Zayn hayvan gibi destek alıyor adam Wrestlemania’da yok. Alexa Bliss dönüyor şovda yeri yok.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Valla geçen sene WM’de aldığı kemeri nasıl yerin dibine soktuğunu hatırlayınca bu sene de WM’de kemer maçı alır “mı acaba” noktasına geldiğine bile şükretmeli. Genel kanının aksine o kadar da iyi bir güreşçi olduğunu düşünüyorum. Emek vermiş falan filandır ama Dana Brooke da bir ara her gün PC’yi açan isim oluyormuş geçinizzzz o işleri.

Corbin babayı da severiz ama bunları söyleyecekse Kurt Angle gibi bir ismin emeklilik maçına çıkıp bir de onu yenecek kalifiyede olmadığını da itiraf etsin, anca o zaman haklı-haksız fark etmez samimi bulurum bu söylediklerini.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi