Deprem Uzmanları Arasında Kimin Tarafındasınız?

Kimin?

• Celal Şengör

• Şener Üşümezsoy

• Naci Görür

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Bu ne biçim soru? Takım tutar gibi böyle bir ciddi konuda taraf tutacak halimiz yok. İki karşıt görüş olsa da bütün uzmanlar önlem alınması gerektiğini, geç kalındığını söylüyor sonuçta.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,411
PG Nakit
2,555
Favori Güreşçi
John Cena
Ben daha büyük bir deprem olacağına inanıyorum. Kaynağım yok. Kendimi bildim bileli büyük bir depremin geleceği algısıyla büyüdüğüm içindir belki. Fıs çıkmayacaktır gibi.

Bu yüzden İstanbulda cidden işi gücü olmayanın acilen terk etmesi taraftarıyım. Kanal İstanbul için algıdır değildir bilmiyorum. Zaten sırf kalabalığı yüzünden terk edilmeai gereken bir şehir. Nerede çokluk orada bokluk derler. Doğrudur.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,140
PG Nakit
1,695
Favori Güreşçi
Liv Morgan
En tutarlısı kim ona bakmak lazım. Celal Şengör'e göre 2010'a kadar olacaktı. Şiddeti de 8.1 falan diyordu. 99 depreminden 1-2 ay sonra kırılacak diyorlardı Naci ile beraber. Kovboy reis Düzce dedi ve orada oldu. Celal Şengör'ün niyette cidden sıkıntı görüyorum. 6 Şubat'tan sonra geriye dönük günlerce bu uzman yorumlarını izledim İstanbul hakkında. Kovboy reis hep aynı çizgide. Üstünkörü yazıları okumayın. Tavsiyem arşivdeki videoları detaylıca izleyin. Yılmaz Özdil'in son videosuna bakmanızı öneririm. Büyük deprem deyip rantçıların nasıl kahpelikler yaptığına değiniyor.

Uzun lafın kısası ben büyük İstanbul depremini yüzyılın safsatası olarak nitelendiriyorum ve korkmuyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi