RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟕𝟏: 𝔣𝔬𝔩𝔩𝔬𝔴 𝔱𝔥𝔢 𝔟𝔲𝔷𝔷𝔞𝔯𝔡𝔰

PGW: Son Eklenen Parta Git

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Öncelikle discordda agalar ile şovu takip etmeyi planlıyorduk (her zamanki gibi) ama sokağımda elektrikler 7 saate yakın gelmeyince şova takip gösteremedim.

Açılış aslında saminin ne kadar önemli bir sınava çıkacağını gösterir nitelikte. Çemberde yapacağı bu koruma gerçekten şov için de önemli ve ilerleyen süreçlerde satabileceği bir başarı da denebilir. Tüm katılımcıların ve hatta maçın hakemi olacak kişi bile Sami'ye öfke kusuyor. Mikrofon olarak altta kalmış gibi gözükse de aslında tüm çember katılımcılarına yukarıdan bakabileceği daha garanti bir konumda olduğu aşikar. Jeff'e duyduğu saygıyı taktir etsek de ben unutmadım arkadaş... Promolarımdan alıntılar olması da okurken bir tık keyiflendirdi. Devamında gelen maçın toplu bir maç olmasını daha çok tercih ederdim tabii. Tedy Longcuyuz baba...

Venis için yeni bir serüvenin habercileri mi? Umarım tek başına kalır ve kafesin kapısını suratına çarpacak newgen starlar çıkar. Aradaki maç ve brawl'u normal ve yerinde bulduğum için devam eden kısımla ilerliyorum. Sami'nin şampiyon olarak Wrestlemania göreceğini inana biri olarak söylüyorum bu hikayeler ile ana kemer maçları kadar güzel bir impact oluşturma imkanı var bence.

Wyatt karakteri bence altından yeterince uzun bir süre uzak kaldı. Ama düşününce aslında sahip olduğu in ring kuvvetin temellerini de sağlam attığı için sandalyesi ile keyfi yerinde gibi ve promoda da ne kadar rahat olduğu bana geçti. Gerçekte ki gibi video maç olmasını ve yağmur efekti ile izlemeyi umduğum bir hikaye gelişiyor.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
El Condomicoya patladım, marka adı olur bundan. Sonrasında güzel konumuşuz, bir de galibiyet çözmüşüz yarasın diyelim. Venis ağzına almış, sosisi. Sığınaklara kaçıyorum. Devamında bir ufak yüzleşme var ama bu yüzleşmenin bu kadar sakin geçmesi beni işkillendirdi, ya cidden bitti ya da sonrasında ağır ters köşe olacağız gibi. Devamında OG Bloodline kanadı galibiyetle bir ufak üstünlük almış, devamında da konuşmada ezilmeyerek 2-0 yapmışlar burada. NWO'ya kadar hep favori taraf belli gibiydi, ben yine de bir ters köşe yaşayacağımızı düşünmüyorum. Belki WM öncesi sürpriz elementi olabilir sadece. Devamında da Tyler kendini maça sokmuş, ve Wyatt mesajı çakmış. Emeğinize sağlık okuması keyifli bir haftalık şovdu yeniden, bugüne bir promo yetiştirmek istiyorum Mayhem 18 öncesi.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi