Bryan Danielson Ofis'de Çalışmaya Devam Ediyormuş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Tony Khan, Bryan Danielson hakkında açıklamalarda bulundu. Khan, Danielson’ın hem ringde hem de kamera arkasında şirkete büyük katkı sağladığını belirtti.

“Bryan’la neredeyse her gün konuşuyorum. Güreş konusunda gerçekten harika bir zihne sahip. AEW’ye katılmasından dolayı son derece memnunum ve kendisini yanımızda görmek büyük bir şans. Ring içinde olduğu kadar dışında da harika bir insan. AEW’de örnek bir liderlik sergiliyor,” diyen Khan, ayrıca Bryan Danielson’ın hâlâ AEW’nin ofis tarafında da aktif olarak görev aldığını doğruladı.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Şimdiye dek AEW tarihinin her şeyiyle en iyi transferi açık ve net.
Cocky heel olarak görsek bir de her şey kusursuz olacak, ne zaman döneceğini merakla bekliyorum, ameliyat olması lazım ve ne yazık ki henüz olmadı 6 ay geçti

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Cocky heel olarak görsek bir de her şey kusursuz olacak, ne zaman döneceğini merakla bekliyorum, ameliyat olması lazım ve ne yazık ki henüz olmadı 6 ay geçti
Ben Bryan’ın cocky heel hikayesi anlatabilecek kadar full odak güreşeceğini düşünmüyorum bir daha. Part-timer olarak devam eder, azaltarak tamamen bitirir gibi duruyor güreş işini.

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Ben Bryan’ın cocky heel hikayesi anlatabilecek kadar full odak güreşeceğini düşünmüyorum bir daha. Part-timer olarak devam eder, azaltarak tamamen bitirir gibi duruyor güreş işini.
Aslında tam olarak part time bir isme uygun bir karakter bence, her şov maça çıkmaması, şovlarda bulunduğu segmentlerde ki güreşçilere benimle aynı ringde bulunmayı, maç yapmayı haketmiyorsunuz diyerek güreşmemesi tam olarak karaktere uyan bir durum olur, yılda 10 maça çıksa harika olur.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aslında tam olarak part time bir isme uygun bir karakter bence, her şov maça çıkmaması, şovlarda bulunduğu segmentlerde ki güreşçilere benimle aynı ringde bulunmayı, maç yapmayı haketmiyorsunuz diyerek güreşmemesi tam olarak karaktere uyan bir durum olur, yılda 10 maça çıksa harika olur.
Yılda 5 maça çıksa bile öpüp başıma koyarım. Bizden kendini mahrum bırakmasın ya…

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi