Cena, Dom ile Orton'u Kıyaslamış

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
John Cena The Pat McAfee show'da Dom Mysterio'yu övmüş.
Dom Mysterio bunun için doğmuş. Nokta. Kariyerinin çok başlarında onunla çalışma fırsatım oldu ve deneyimli isimlerle çalışma şansımın yanı sıra pek çok yeni yetenekle de çalışma fırsatım oldu. Hemen anlayabiliyorsunuz, her zaman geç gelenler olur ve bazı insanlar ne yaptığını anlayamayabilir ama sonunda kavrayabilir, ben bunun yaşayan bir örneğiyim. Ama aynı zamanda, her şeyi çok kolay gösteren isimler de var... Randy Orton’ı hatırlıyorum, her şeyi o kadar kolay gösteriyordu. Dom ise her şeyi zahmetsizce yapıyor.

"Stresten dolayı pes etmiyor. Onu koyduğumuz her havuzda, sadece suyun üstünde kalmakla kalmadı, aynı zamanda herkesin etrafında tur atıyor. Dom Mysterio, o çocuğun neler yapabileceğiyle daha yeni başlıyoruz. O inanılmaz biri ve önümüzdeki 20 yıl boyunca ya da bu işin içinde olmak istediği sürece inanılmaz olmaya devam edecek.

O olacak ve ben babasını da çok severim, o da bir başka, yakın bir bağlantım var, o adamı gerçekten çok seviyorum, o profesyonel güreşteki en ünlü Mysterio olacak."

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi