Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E o zaman haftalık şovlarda neredeydin? Bu adam sözde senin çatının altına girmişti ama ortalıkta yoksun. Travis Scott’un gelmesi senin gelmenden daha mı mantıklıydı?
Popüler olmayan düşünce: Aslına bakarsan evet. Bütün bu süreçte, Cena “güreşi mahvetmeye geliyorum” söylemlerinde bulunmuştu. The Rock yerine T Scott’ın gelmesi seyirciyi tatmin etmeyen bir sonuç— ki bu, Cena üzerinde daha fazla heel heat toparladı bence.
Popüler olmayan düşünce: Aslına bakarsan evet. Bütün bu süreçte, Cena “güreşi mahvetmeye geliyorum” söylemlerinde bulunmuştu. The Rock yerine T Scott’ın gelmesi seyirciyi tatmin etmeyen bir sonuç— ki bu, Cena üzerinde daha fazla heel heat toparladı bence.
Hunter mı yoksa sen mi haftalık şovları bu hale getirdiniz bilmiyorum ama koskoca Cena'nın tarihin en büyüğünün imza olayını mahvettiniz. Neyse ki baba çok büyük tek başına soytarı Cody denen elemanı da toparladı.
AYRICA ASLANIM CENA ODAK OLMAK İSTERSE CENA ODAK OLUR İSTERSEN HOGANI STONE COLDU TOPLA ALAYINIZ GELSİN BOŞ YAPMAYACAKSIN. ÜÇÜNCÜ SINIF AKSİYON FİLMİ YILDIZINA BAK SEN. GOAT HAKKINDA NASIL KONUŞUYOR.