The Rock'ın WrestleMania'da Olmama Sebebi

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Özellikle de Cody'nin etrafı yalnızken doğru bir düşünce fakat pratikte insanların yanlış anlamasına da sebep olmuş olabilir.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
E o zaman haftalık şovlarda neredeydin? Bu adam sözde senin çatının altına girmişti ama ortalıkta yoksun. Travis Scott’un gelmesi senin gelmenden daha mı mantıklıydı?

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Travis Scott’un gelmesi senin gelmenden daha mı mantıklıydı?
Popüler olmayan düşünce: Aslına bakarsan evet. Bütün bu süreçte, Cena “güreşi mahvetmeye geliyorum” söylemlerinde bulunmuştu. The Rock yerine T Scott’ın gelmesi seyirciyi tatmin etmeyen bir sonuç— ki bu, Cena üzerinde daha fazla heel heat toparladı bence.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Popüler olmayan düşünce: Aslına bakarsan evet. Bütün bu süreçte, Cena “güreşi mahvetmeye geliyorum” söylemlerinde bulunmuştu. The Rock yerine T Scott’ın gelmesi seyirciyi tatmin etmeyen bir sonuç— ki bu, Cena üzerinde daha fazla heel heat toparladı bence.
Scott harici maçtaki aldığı her nefesi bu doğrultuda kullandığı için bence maç çok iyi ama biraz eksik kaldı bence.

Xenophobia THE Simurgh

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
28
PG Nakit
0
Hunter mı yoksa sen mi haftalık şovları bu hale getirdiniz bilmiyorum ama koskoca Cena'nın tarihin en büyüğünün imza olayını mahvettiniz. Neyse ki baba çok büyük tek başına soytarı Cody denen elemanı da toparladı.

AYRICA ASLANIM CENA ODAK OLMAK İSTERSE CENA ODAK OLUR İSTERSEN HOGANI STONE COLDU TOPLA ALAYINIZ GELSİN BOŞ YAPMAYACAKSIN. ÜÇÜNCÜ SINIF AKSİYON FİLMİ YILDIZINA BAK SEN. GOAT HAKKINDA NASIL KONUŞUYOR.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi