- Konular
- 719
- Beğeni sayısı
- 362
- PG Nakit
- 930
- Favori Güreşçi
- Bryan Danielson
Her sene aynı hamleleri yapıyor ve farklı sonuçlar bekliyor. Artık yorum yapmaktan, dil dökmekten, aynı şeyleri yaşamaktan ciddi manada sıkıldım ve yoruldum. Fenerbahçe'nin bu noktalara gelmesi gerçek manada yüreğimi yaralıyor. En son lise 1'e giderken şampiyonluk sevinci yaşadım. Geri kalan lise ve üniversite hayatlarımda bu duyguyu hiç tadamadım. İş hayatına adım attığımdan beri yine bu duyguyu tadamıyorum. Bizi bu hale getirenlerin pişmanlık duymaması ve hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmeleri gururuma dokunuyor. GFB denen oluşumun nasıl körleştiği ve bir güce taptığını görmekte üzücü. Sözde Fenerbahçe'nin en büyük taraftar grubu ve doğal olarak takımın iyiliğini istemeleri gerekiyor. Ancak tek amaçları gücün isteklerini yerine getirmek. Aziz Yıldırım'ı en başarılı dönemlerinde bile eleştirirlerken, ufak başarısızlıkta sırt dönerken şimdi ağızlarını açamıyorlar. Kimse farkında değil ama Fenerbahçe bir anadolu kulübü olma yolunda ilerliyor. Gerçekten çok yazık. Umarım bu kötü günler bir gün geride kalır.