Joe Hendry Eleştirilere Cevap Vermiş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii

"Katılmıyorum. Maçta karşılıklı ataklar vardı, oysa bana göre bir 'squash' maçı, 'ding ding, RKO, işte bu kadar' gibi olurdu. Benim açımdan düşündüğüm şey, farklı şampiyonluk dönemlerimin farklı unsurlarla tanımlanması. Josh Alexander TNA Dünya Şampiyonu olduğunda, ardı ardına klasik maçlar çıkarıyordu. Benim TNA Şampiyonu olarak görevim ve bu dönemi tanımlayan şey ise işin ticari yönü ve TNA Wrestling’e mümkün olduğunca fazla izleyici kazandırmak. WrestleMania’da benzer şekilde hızlı bir şekilde kim yenildi biliyor musunuz? John Cena. Şimdi ben çıkıp da ‘Ben bunu yapamayacak kadar iyiyim’ mi diyeceğim? Bana göre olay tam da böyle ilerlemeliydi. CM Punk bana ne dedi biliyor musunuz? Maçtan sonra harika bir sohbet ettik, bana dedi ki: 'Aynen böyle olmalıydı.' Eğer maç daha uzun sürseydi, bu benim için daha kötü sonuçlanabilirdi. Bir efsane olan Randy Orton’dan bir RKO yiyip kaybetmekte hiçbir utanılacak durum yok."

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
CM Punk bana ne dedi biliyor musunuz? Maçtan sonra harika bir sohbet ettik, bana dedi ki: 'Aynen böyle olmalıydı.' Eğer maç daha uzun sürseydi, bu benim için daha kötü sonuçlanabilirdi. Bir efsane olan Randy Orton’dan bir RKO yiyip kaybetmekte hiçbir utanılacak durum yok.
Pepsi konseyi yanıltmaz.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0
Abi zaten niye sorun olsun ki?

bedava TNA reklamı, joe hendry kendini tekrar güreşin en büyük sahnesinde gösteriyor ve aldığı reaksiyon hayvanlar gibi iyi, orton gibi bu sektörün en efsane isimlerinden birinin karşısına geliyor her şekilde okey ya

RebornByUnpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
134
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Bir şirketin dünya şampiyonu bana göre bu tarz şekilde kullanılmamalı başka bir şirket tarafından, rakibinizin sizi küçümsediğini gösterir ki durum da öyle aslında bende WWE yerinde olsam TNA şirketini küçümserdim, NXT ile aynı seviyede görürdüm.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,188
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir şirketin dünya şampiyonu bana göre bu tarz şekilde kullanılmamalı başka bir şirket tarafından, rakibinizin sizi küçümsediğini gösterir ki durum da öyle aslında bende WWE yerinde olsam TNA şirketini küçümserdim, NXT ile aynı seviyede görürdüm.
WWE ile TNA arasında bir rekabet resmiyette de kalmadı ki zaten, adamlar ortaklık anlaşması imzaladı. Ki bu anlaşma kapsamında da NXT ile TNA arasında güreşçi paslaşılıyor çok büyük çoğunlukla. Zaten durum dediğin gibi, TNA de bunu kabullenmiş vaziyette belli ki.

Bogi

Jön Türks
Konular
21
Beğeni sayısı
473
PG Nakit
0

2010 yılındaki TNA’i konuşuyor olsaydık %100 hak verirdim. Doğan da anlatmış ama ek yapmış olayım. O zamandan bu zamana o kadar çok şey değişti ki TNA’de bunu birazcık normal karşılamak lazım. Günümüz şartlarında TNA iyi bir indie noktasında ve bu değerlendirmeyi de buna göre yapmak gerekiyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi